Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не коректни онлайн търговци.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не коректни онлайн търговци.

Незнам дали има общо с темата,почти на 80% пазарувам през нета,досега никога не съм получавал некоректно отношение,даже днес ми дойдоха филтри разни и забравих да си ги получа,та се притеснявам да не излеза аз некоректен.Те така..Всъщност имам едно оплакване към спиди,не приемат картови плащания ,само кеш...ма няма общо с търговците
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

От: Не коректни онлайн търговци.

Я да споделя една случка , не че фирмата не се "осра " доста в този форум
      Става въпрос за ножовете Менли ( Manly ) . Свако ми имаше юбилей миналата година. Решавам да му направя подарък нож с надпис. Звъня на тлефона и ги питам , за колко време можете да нарпавите еди какъв си нож , с еди какъв си надпис. Отговарят ми , че могат за 2 седмици , питам ги дали са сигурни , че точно това ми е срока за подаръка, те отговарят да няма проблем , просто да пусна мейл със текста и модела на ножа. Речено-сторено.Получавам писмо със потвърждение на поръчкат. След 2 седмици няма нищо . Имам 5 дни да измисля заместител на подаръка - справям се . След празника , им пиша имейл , че вече не мие необходим този нож и може да не го правят. Отговор няма.След още месец два ( а забравих да спомена , че тогава работех в Димитровград и бях посочил адрес за доставка тама ) получавам обаждане от офис на Еконт в Димитровград , че имам пратка на мое име, казах им , че не съм поръчвал нищо и че от месец не съм в Димитровград. На другия ден обаждане от Менли, защо съм отказал поръчката, обяснявам надълго и нашироко какво е станало , на което ми заявят , че такава поръчка не можело да се осъществи за 2 седмици изобщо. Аз им казах , да си го обяснят на колегите това , защото те ме убедиха , че могат и аз направих поръчката . Пожелах им весел ден и за мен тази фирма изчезна от пазара, макар и да правят "ножки" .
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X