Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на вентилаторна печка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на вентилаторна печка

От вентилаторните печки Rowenta са едни от най-добрите.

Коментар

Ползвам 2 духалки Делонги от 6-7 години. Едната като аварийна в апартамента, другата за ударно затопляне на вилата, докато се напали камина и печка. И двете се експлоатират яко, досега не са дали никакъв дефект. Тази в София миналата седмица се разбуча за първи път откакто я имам. Отворих я, изсмуках боклуците от вентилатора с прахосмукачката и заспа. Отделно пак на вилата имам маслен радиатор Делонги от който съм много доволен. За мен това е марката.
      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Само да вметна, че ДеЛонги е най-големият производител на маслени радиатори в света!
        Тук представители на фирмата са Фикосота, и преди няколко години имаха честта да посрещнат самия г-н ДеЛонги докато се опитва да избере държава за новия си завод за маслени радиатори. Най-сериозните кандидатури бяха България и Румъния, като ние имаме сериозен опит в производството на маслени радиатори, най-вече под марката "ТЕСИ". Обаче италианецът избра да прави завода в Румъния.

Изненадващо, а?
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Само да вметна, че ДеЛонги е най-големият производител на маслени радиатори в света!
          Тук представители на фирмата са Фикосота, и преди няколко години имаха честта да посрещнат самия г-н ДеЛонги докато се опитва да избере държава за новия си завод за маслени радиатори. Най-сериозните кандидатури бяха България и Румъния, като ние имаме сериозен опит в производството на маслени радиатори, най-вече под марката "ТЕСИ". Обаче италианецът избра да прави завода в Румъния.

Изненадващо, а?
          Завод? Малко се съмнявам, по-скоро да произвеждат в тукашния завод както сега се произвеждат други известни марки и искат да купят завода. Утре ще поразпитам, че не съм чувал за това. Доколкото знам ДеЛонги производство сега почти нямат и внасят от Китай, а най-голямата(като капацитет) линия в Европа е в Смядово. Проблема е, че китайските са евтини и значително по-некачествени, но убиват конкуренцията. Разликата е основно в обема- китайските са по-малки - по-малко ламарина и масло водят до по-ниска цена.

П.П. Повечето уреди нисък и среден клас са внос от Китай, независимо от марката.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Аз се утрепах да търся маслен радиатор Делонги тази есен. Никъде не намерих. Магазините са се напълнили с някакви измислени марки, единствено Rohnson ми се стори по-добър и взех такъв. С 9 ребра, на първа степен затопля добре 12 кв. стая.
            По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X