Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на вентилаторна печка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на вентилаторна печка

Кви 190лв??
    Аз дадох нещо около 70
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нали си взел Tesy CN03 200 EIS - навсякъде ми излиза 189лв.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Това е модела, ама не и цената на която го взех. Явно се променят нещата
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За такъв тип конвектор с вентилатор става дума, вентилатора се включва отделно като опция и по желание, инак си работи като чист конвектор и тогава няма нищо общо с духалките

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product.jpg
Прегледи:1
Размер:40.3 КБ
ID:5683825

В момента е на промоция за 59.90 лв в П-а---кер 2000W e въпросния конвектор, дано съм ти бил полезен

Пращам ти линк на ЛС
          Последно редактирано от Еделвайс; 30-09-15, 15:49. Причина: Допълване инфо

Коментар

В продавалника има един маслен радиатор, в Козлодуй, за 50 лв.

Коментар

Духалка 2 кВ се справя добре в 20 кв./м., ако няма големи дупки по дограмите и таваните не са над 3 м. Малка е, не изисква монтаж, можеш да я насочваш. Керамичният нагревател ми се струва най- удачен откъм топлообмен. Огромно удобство е да има свалящо се капаче на вентилатора. Като правило, тези печки се въргалят по пода и след 10 дни се пълнят с материал за една хурка. За около 70 лв. има подобни модели. Ток си харчат нормално, но ме изуми един експеримент.
              1. Печка AYKO, обикновени реотани.
              2. Печка ROWENTA, керамичен нагревател.
              Не помня точните стойности, но керамичната ми даваше по- високи градуси (по мултиметър) и по- малък ток (по амперклещи).
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                За такъв тип конвектор с вентилатор става дума, вентилатора се включва отделно като опция и по желание, инак си работи като чист конвектор и тогава няма нищо общо с духалките
                Сигурен ли си че може да се пусна на 2 киловата без вентилатор. Щото такъв дето уж може и аз имам, ама без вентилатор е само на ниската мощност.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Сигурен ли си че може да се пусна на 2 киловата без вентилатор. Щото такъв дето уж може и аз имам, ама без вентилатор е само на ниската мощност.
                  При мен вентилатора не се влияе на каквато и степен да включа, копчето и пускането за вентилатора си е автономно и е без значение дали ще съм пуснал на каквато и степен конвектора, вентилаторчето е просто допълнителна опция с отделно ключе, но при различните марки и модели явно е различно...

Обърни внимание на отделното червено копче за вентилатора, ако конвектора не позволява да се изключва при пълна мощност вентилатора, то щеше да е вързан към реле а не с възможност за ръчно изключване.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:produkt.jpg
Прегледи:1
Размер:47.3 КБ
ID:5683830
                  Последно редактирано от Еделвайс; 30-09-15, 16:15. Причина: снимка и п.с.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    Нали си взел Tesy CN03 200 EIS - навсякъде ми излиза 189лв.
                    Това с Търтея беше преди 1 година . Тогава и аз купих същата , но хванахме някаква промоция или намаление беше - до изчерпване на количествата . Даже помня , че той я взе с по-голямо намаление от мен , ама чак 70 кинта .... май беше повече

ПС. Търтьо , да на беше сто и седемдесе , бре ?
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Това с Търтея беше преди 1 година . Тогава и аз купих същата , но хванахме някаква промоция или намаление беше - до изчерпване на количествата . Даже помня , че Търтея я взе с по-голямо намаление от мен , ама чак 70 кинта .... май беше повече
                      Абе 190 не беше със сигурност

Коментар

Ако ще си взимаш евтин конвектор вентилатор не ти трябва - не върши почти никаква работа и е почти напълно излишен. Като модел аз харесвам CN 214ZF или ако държиш на вентилатора - CN 204ZF. Най-евтин е, а в същото време е може би най-добър като цяло. Като цяло всички от тази клас са почти еднакви, има няколко модела които са по-малки(къси) и не са за препоръчване и колкото е "по-странен" на външен вид - толкова по-калпав е по мои наблюдения.
                        На пазара доколкото знам независимо от марката всички са китайски, без един конкретен модел.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Аз вече няколко години за преходните периоди преди да включат парното ползвам незнайна китайска вентилаторна духалка 2000Вата.
                          За 19 лева. Оше е жива.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                            ...или ако държиш на вентилатора - CN 204ZF. Най-евтин е, а в същото време е може би най-добър като цяло.
                            Не държа, ама точно този взех. Беше на някаква прИмоция за 59.999999лв. Доволен съм на пръв поглед. Ще свърши работа. Благодаря на всички за насоките.

Коментар

Топля се с климатици,сутрин обикновенно се пуска духалка докъто всеки се оправи за училище ,работа и т.н Във всяка стая има духалка,имам две в гаража,както и две на къщата,общо 9 бр.поне две резервни и неясно колко за части.От всички най най добре е AEG към 90 лв.отлична отвсякъде.Миналата година децата я счупиха,имаше забита точилка в реотана,сложих някакъв който пасна и пак работи отлично.Другите са дипломат,не ги бива много,захранващия кабел се загрява и мирише странно,не духа толкова горещо колкото аег-то,другите са измислени китайски някакви.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Вентилаторът на Тесито се разбуча след една седмица. Взех някакъв Muhler за 40лв. Работи нормално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X