Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трета котка ни изчезва безследно!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трета котка ни изчезва безследно!

Пор или белка не може да удуши котка не пишете глупости....

Имал съм ги и имам на двора от всички видове но водят мирно съвместно съществуване

Само затварям добре кокошките че „ортаците“обичат да ги обезглавяват

Не знаех че белките са от ИДИЛ
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ако популацията им е много висока /наоколо е пълно с изоставени къщи/ и сега хранят малки ...дали не започват да трепят всичко каквото могат. Между другото ми разказаха история, че пор е убил дакел....Някак си много невероятно ми звучи. Все пак ги пишат да са към 2 кг.
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Преглед на мнение
        Там в момента едни индивиди "правят пари" и моето предположение е, че се трови всичко лаещо, което може да издаде движение през нощта, а котетата са случайна жертва...
        Добре, но на кого стават жертва? А и даже да са порови пакостниците .................. Би трябвало котаците да ги намират там, на място, паднали в бой за свобода, а колегата пише, че те просто изчезват ............. загадъчно.............
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
          Добре, но на кого стават жертва? А и даже да са порови пакостниците .................. Би трябвало да ги намират там, на място, паднали в бой за свобода, а колегата пише, че те просто изчезват ............. загадъчно.............
          Колегата има в предвид,че района е активен откъм нелегално проникващи "тарамбуки" и каналджиите си осигуряват спокойствието унищожавайки /с отрова/ кучетата по трасетата. Нашата къща и около нашата къща мястото е ключово, няма как да не минеш от там в селото се влиза и излиза само от един мост И това е версия. А съм чувал, че котките като умират се крият някъде!
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Вие нали нямате куче, или не съм разбрал? Ако някой трови кучетата наоколо защо му е да хвърля отрова в двор, в който няма куче? А и сам казваш, че котаците не излизали от двора.
            Само DIESEL !!!

Коментар

Вие нали нямате куче, или не съм разбрал? Ако някой трови кучетата наоколо защо му е да хвърля отрова в двор, в който няма куче? А и сам казваш, че котаците не излизали от двора.
              Да кучето умря преди около месец! Неизвестно от какво! Не съм виждал котките да излизат от двора! Но съм виждал други котки /котараци/ да се навъртат и да разучават котето като беше малко. Не знам дали е възможно някой мъжки да го е убил. То вече не беше малко.

Коментар

Гадна работа . А нещо следи от кръв, козина .......?
                Само DIESEL !!!

Коментар

Гадна работа . А нещо следи от кръв, козина .......?
                  И при трите изчезвания никаква следа...... Втората котка си беше голям котарак много недоверчив! Казаха ми и версия за лисица. Аз лично съм виждал до оградата лисица. Но не мисля, че може да влезе с двора.

Коментар

Слушал съм напоследък за организирани цигански банди, които крадат домашни животни за откуп, ама за откраднати котки не, не, не, това едва ли. Виж, ако е породисто куче тогава може. На много ловджий им крадяха гончетата по Родопите и после - в Гърция, ама откраднати котки!?
                    А може ли да са някакви лайнари, дето крадат животни за кожи?
                    Само DIESEL !!!

Коментар

От последното котило ми умяха 4 от 4 котарачета(всичките бяха мъжки) по симптоми - вирус. От предпоследното имам две ( по точно 1 и 1/2, че другото е малко диво). В малкото книги които съм чел по тема, пише че болшинството котешки болести се развиват по-бързо от способноста на стопанина да ги диагностира.
                      Отделна тема е, че преди 2 години загубих за два месеца 3 големи и 2 малки котарака, а шестия се върна със съчма от въздушна пушка в задния крак.
                      Котка (женска) не съм губил за 20 години в къщата. Така че кой (кое) ги убива - само ако видиш лично! Отделна тема е, че чужди котараци заживяват при мен, а мои виждам при съседи..........живот к'во да правиш.
                      П.П. Имаме и гост - дакелоподобна твар, с катерицова опашка и умения, бял нагръдник и леко закръглени уши.....яде от котешките панички след тях, т.е. е под тях като иерархия
                      .......ако искаш котки на село - отглеждай и свиквай със загубите!
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

котаците не излизали от двора.
                        няма такъв филм.

Коментар

Сложи си няколко ИП камери,или ще разбереш много неща за котките,в краен случай комшийките,даже може и такса спокойствие да събираш от каналджиите,не са ли далечко ,преди две седмици карах офф звездец,евренозово ...спукаха се да ме спират гранична в горите,никнат като гъби.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Ако котката ти е скъпа, може да и сложиш нашииник с локатор. Хем ще се знае, че е домашна, хем ще виждаш куде се намира...

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                              Да кучето умря преди около месец! Неизвестно от какво! Не съм виждал котките да излизат от двора! Но съм виждал други котки /котараци/ да се навъртат и да разучават котето като беше малко. Не знам дали е възможно някой мъжки да го е убил. То вече не беше малко.
                              Логикaтa ми покaзвa че кучето и коткaтa сa умрели от еднa и същa отровa и скоро може дa очaквaш проверкa зa ценни предмети.
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                ...П.П. Имаме и гост - дакелоподобна твар, с катерицова опашка и умения, бял нагръдник и леко закръглени уши...
                                Честито, имаш си бялка! Ще останеш обаче без мишки, съсели, плъхове и котки ...
                                А, и без яйца по полозите и пилета... Таман няма да ти цапат.
                                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X