Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трета котка ни изчезва безследно!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трета котка ни изчезва безследно!

БЛАГОДАРЯ на всички за мненията!Определено ми бяхте полезни с идеите..определено обменихме мнения. Котето обаче днес сутринта се е появило в къщичката си....Настана мир и спокойствие...Разпускам четата за унищожаване на всички хищни твари /олекна ми/....Къде е ходило..защо е ходило...няма да разберем... Ако след Х месеца не се появят котенца.
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
      БЛАГОДАРЯ на всички за мненията!Определено ми бяхте полезни с идеите..определено обменихме мнения. Котето обаче днес сутринта се е появило в къщичката си....Настана мир и спокойствие...Разпускам четата за унищожаване на всички хищни твари /олекна ми/....Къде е ходило..защо е ходило...няма да разберем... Ако след Х месеца не се появят котенца.
      Това от снимката ли е , от оная тема ?
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Не ..това от снимката е е от село Долен Нашето е на 7 месеца...
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Нищо че е намерено котето аз да споделя.

В наше село съседа отглеждаше глутница полуулучни кучета.
          Кучетата не ги хранеха почти и съм виждал майка кучка да си изхранва потомството убивайки малки и не толкова котки.
          Всеки ден по едно коте.
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
            Нищо че е намерено котето аз да споделя.

В наше село съседа отглеждаше глутница полуулучни кучета.
            Кучетата не ги хранеха почти и съм виждал майка кучка да си изхранва потомството убивайки малки и не толкова котки.
            Всеки ден по едно коте.
            То и в града е така. Уличните кучето /особено глутниците/ атакуват редовно малките котета!

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
              То и в града е така. Уличните кучето /особено глутниците/ атакуват редовно малките котета!
              Ами всеми им на котките гард - куче подходяща порода.И най-добре от малки да свикнат заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                Ами вземи им на котките гард - куче подходяща порода.И най-добре от малки да свикнат заедно.
                Този вариянт-определено работи.
                Котараците са надежно защитени,но само от "животинска агресия"!!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020784.jpg
Прегледи:1
Размер:129.5 КБ
ID:5677088

Коментар

За жалост котки често изчезват и от изяждане на отровени/мишки плъхове. Винаги се крият когато им е зле и си отиват на някое място много трудно за откриване. Най-честия враг за жалост не са им кучетата, а бясно каращите през населените места идиоти. Иначе лично съм гледал една от котките ни как се сби с много голям пор. Пора избяга.... С белките си съжителстват съвсем мирно. Почти не си обръщат внимание взаимно. А куче да хване може само малко коте на практика иначе. Просто малките котета нямат инстинкти още. Народа масово хвърля отрови срещу гризачи, отрови, които имат супер забавено действие по ред идиотски причини. Котките и кучетата са чести жертви на такива. Познато ми е чувството да се върне любимо животно след дълга липса. За жалост ми е познато и да не се върне....
                  Много се радвам за щастливата развръзка . Иначе свободноживеещо животно да повръща - веднага ветеринар. 99 процента от случаите е отравяне.
                  висете отпуснато

Коментар

Абе и нашия котарак на къщата понякога изчезва за по 10-на дена, сигурно ходи по мацки. Веднъж след поредното изчезване се върна целия в масло, сякаш беше ремонтирал ЮМЗ . Понеже е чисто бял, та ела гледай майтап.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Котето е женско и е на 7 месеца. Според ветеринара не се е разгонило. Предполагам, че е правило "разузнаване в дълбочина" на района,защото до сега не съм го виждал да се отдалечава от къщата.

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                        За жалост котки често изчезват и от изяждане на отровени/мишки плъхове. Винаги се крият когато им е зле и си отиват на някое място много трудно за откриване. Най-честия враг за жалост не са им кучетата, а бясно каращите през населените места идиоти. Иначе лично съм гледал една от котките ни как се сби с много голям пор. Пора избяга.... С белките си съжителстват съвсем мирно. Почти не си обръщат внимание взаимно. А куче да хване може само малко коте на практика иначе. Просто малките котета нямат инстинкти още. Народа масово хвърля отрови срещу гризачи, отрови, които имат супер забавено действие по ред идиотски причини. Котките и кучетата са чести жертви на такива. Познато ми е чувството да се върне любимо животно след дълга липса. За жалост ми е познато и да не се върне....
                        Много се радвам за щастливата развръзка . Иначе свободноживеещо животно да повръща - веднага ветеринар. 99 процента от случаите е отравяне.
                        Когато котка бяга от куче,се качва обикновенно на дърво,кучето лае и след малко котката скача от дървото и кучето на равното я стига и чупи гръбнака.Няма начин котка да избяга.90 г.работих охрана в едни силози,обекта огромен и всички без мен и още един ,бяха с лични кучето,не съм виждал нито една котка да избяга от куче.
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Когато котка бяга от куче,се качва обикновенно на дърво,кучето лае и след малко котката скача от дървото и кучето на равното я стига и чупи гръбнака.Няма начин котка да избяга.90 г.работих охрана в едни силози,обекта огромен и всички без мен и още един ,бяха с лични кучето,не съм виждал нито една котка да избяга от куче.
                          Старото ми куче ги сваляше от дърветата,за съжаление беше ликвидирало за 11 години над 30 котки.

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                            Старото ми куче ги сваляше от дърветата,за съжаление беше ликвидирало за 11 години над 30 котки.
                            Покатерваше се на дървото ли..трябва да е било леко значи..
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                              Покатерваше се на дървото ли..трябва да е било леко значи..
                              Питбулите скачат доста нависоко ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Е, може причината да не е толкова 'хорър'... Може котките просто да са 'емигрирали' към по-добро място, ако конкретното място не им харесва поради някаква причина...
                                На времето къщата ни бе в центъра на града и съответно доста котки даваха 'фира' при удар от автомобил...
                                В малките моменти, в които нямахме котки, в 'незаетото' пространство започваха да се появяват навярно съседски котки, които след седмица-две ставаха наши и повече не се връщаха при съседите...

П.С. В тази връзка бях изумен да наблюдавам преди 4-5 години как един як котарак всяка вечер в 18:24 пресичаше голям натоварен варненски периферен булевард защото в някакъв съседен блок някаква бабичка около 18:30 хранела котките Просто съседите ми на 'седянката' пред блока ми обърнаха внимание, гледайки си часовниците
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X