Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акъл за почивка на море

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Акъл за почивка на море

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ..От Слънчев бряг до Равда няма празно...
    Ха, да не би да са гърмяли строежи! От Поморие (през Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Влас) до Елените си е единна, монолитна „агломерация", плътно застроена, поне покрай брега.
    Което не изключва наличието на сносни, тихи, чисти, малки семейни квартири, със всички нормални удобства, на съвсем смислени цени. Моите, горе-долу всяка година „се отчитат" в една такава, в Несебър, но не мога да дам никакви координати, защото те си ходят направо там и никога не правим предварително, допълнителни уговорки.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Току що си направих резервация в Приморско от понеделник до петък събота, 4 човека със закуска и вечеря ,климатик и хладилник около 80 лв. на нощувка.Късно видях темата за колегата волков
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Не ходи в Равда.Ще си оплюеш брадата.Толкова народ на плажа не бях виждал никога.

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
          Привет,
          така се случи, че имаме възможност в седмицата 20-24.07 (5 нощувки) да отидем за няколко дни на море. Тъй като е малко късно за резервации, дали имате някакви препоръки относно семейни хотели за които имате лични впечатления или такива от познати?
          "Изискванията" ни са:
          1. Настаняване за двама възрастни и едно дете (5г). - спалня и малко легло или три единични легла.
          2. Самостоятелен санитарен възел и баня
          3. Хладилник - обикновено си носим зарзавати
          4. Климатик - плюс е но не е задължителен
          5. Стаята да е около 20-25 квадрата и да има маса и столове. Тераса - почти задължително.
          6. Цена до 50лв. за стаята на вечер
          7. В близост до Бургас (до 30-ина километра на север или юг)
          8. Къпминги и Каравани не са вариант
          9. Бунгало - ОК (ако е новичко и спретнато)

Поздрави
          Мини през Крайморие и огледай, може да ти допадне.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

И ние предпочитаме "спокойствие" и вече четвърта година ще ходим при устието на Камчия- река,море и запазена Гора -това нас НИ урежда напълно.Цените са между 15 и 20 лева на легло в бунгалата и включват необходимите за нормална почивка "екстри".
            -Споделям за съфорумците ,които не са решили и търсят по "девствен" участък от морето за почивка.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
              ...
              Ако имаш интерес- ще ти пиша телефона на хазяина на лични. Ако не- ще го напиша тук утре вечер, на някой може да му свърши работа!
              Ето телефона в Созопол- 0887/317142- Георги.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Току що си направих резервация в Приморско от понеделник до петък събота, 4 човека със закуска и вечеря ,климатик и хладилник около 80 лв. на нощувка.Късно видях темата за колегата волков
                Вълков.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Което не изключва наличието на сносни, тихи, чисти, малки семейни квартири, със всички нормални удобства, на съвсем смислени цени.
                  Да де, ама проблема е че няма да седиш само в квартирата. А то плажа - никакъв и малък, лудницата пълна, не се сещам и при така развилата се обстановка дали някъде изобщо има спокойно място за разходки. В Китен ми се стори дори по-зле, а като сложиш и рояците комари там, където все пак може да се разходиш на спокойствие - айде мерси.

Конкретно, сравнявам с Приморско например. Прясно, отпреди 2 седмици. Лудницата е в центъра + някоя и друга странична уличка, 2 огромни, сравнено с Равда, плажове, кеф ти с дандания и "цивилизация", кеф ти без. Кеф ти с чадър и шезлонг, кеф ти без. На 15 минути е небезизвестния къмпинг Юг, с прилежащата му плажна ивица, ако ти писне в Приморско. На половин час - Созопол. Между двете - замъка, дето строиха доста време, вече приема посетители, и според мен е добро място за разходка за един следобед или привечер например. Изобщо, имаш избора дали да си в цивилизацията или в спокойствието. Имаш и разнообразие. Мен лично, като изключим стария Несебър например, в района на Равда не се сещам за нещо друго. В Слънчев бряг по средата на сезона категорично не изкам да припарвам. Ходих до Елените (по-точно до портала, и се върнах) - ми то един път, от там до морето бетонирано, и така до където ти видят очите. Айде мерси.

А Елените беше супер местенце в детството ми. Язък!
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    ...А Елените беше супер местенце в детството ми. Язък!
                    Когато видях за пръв път Елените в новия им вид, изпаднах в ступор. Толкова бетон и така смазващ визуално с мащабите си (може-би защото са и нагоре по склона), съм виждал само на язовирна стена!
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ами Арапя на какво е заприличал?!? Пфу....., пуста печалбарщина и селения. Жалко!

Коментар

Такааа, върнахме се от Равда... Верно имаше много хора но това се отнасяше само за главната улица - една улица по-на горе няма пукнат човек. Цените бяха абсолютно нормални- Астика в кенче е лев и пет! Яденето го вземахме от братя Сърбови и излезе наистина изгодно. Ако отидеш на плажа в нормално време (към 9) ще си намериш място. След това става населено. Платените чадъри са варианта който ние предпочетохме. Водата беше чиста през повечето време въпреки че на моменти имаше салатка.
                        Хотела беше на ниво. Вероятно другата година ще повторя.
                        Благодарности на всички включили се с предложения и специално на Емо за съдействието!
                        42

Коментар

В четвъртък и ние минахме през равда.По обед беше спокойно
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Хич не е зле на Равда. Зависи кой, какво търси.

Ех, Анатолий, и тази година сме били по едно и също време на море с теб. Кога ли ще се засечем? Само че тази година нашия хотел на носа на Приморско беше в ремонт и за това бяхме в Китен. Хотел Единство - соц хотел с много дървета в двора. Приятна обстановка, не е модерен но ни беше предостатъчно комфортно. На три минути от плажа. Тази година взехме пакет нощувка + три яденета на шведска маса. По принцип не съм привърженик на такъв тип услуга, но пък яденето беше чудесна причина да измъкваме малкия от водата. По 75 лв на вечер за тримата с трите яденета.

Две бири с порция цаца на плажа бяха 5 лева. Е, то в Пловдив на ресторант е по-скъпо. И останалите цени са странно ниски за сезона.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

...Сарафово,колега.Миналата година си изкарахме разкошно.50 лева за спалня за мен и жената,кухня с легло,за детето,хладилник,плазма,ютия,коридор и баня и тоалетна,а терасата....морето е на нея,такава гледка Равда е красиво,но плажа е от 80 години...
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                                Хич не е зле на Равда. Зависи кой, какво търси.

Ех, Анатолий, и тази година сме били по едно и също време на море с теб. Кога ли ще се засечем? Само че тази година нашия хотел на носа на Приморско беше в ремонт и за това бяхме в Китен. Хотел Единство - соц хотел с много дървета в двора. Приятна обстановка, не е модерен но ни беше предостатъчно комфортно. На три минути от плажа. Тази година взехме пакет нощувка + три яденета на шведска маса. По принцип не съм привърженик на такъв тип услуга, но пък яденето беше чудесна причина да измъкваме малкия от водата. По 75 лв на вечер за тримата с трите яденета.

Две бири с порция цаца на плажа бяха 5 лева. Е, то в Пловдив на ресторант е по-скъпо. И останалите цени са странно ниски за сезона.
                                Мда...ходих до хотела за който спомена и беше в ремонт,ние бяхме в екопаласт до стомаполу в Приморско,мен не ме сдържа много на едно място,ходихме в Резово,Синеморец,Ахтопол,на плажа на ММЦ-то,Царево,Дюни,Созопол,Несебър,Равда,в Слънчев бряг само се разходихме,ходих до Бегликташ до Приморско,исках да се навра с колата в маслен нос,но четох че за кола не става.Обиколих странджа.Сега ще цапна някоя снимка.Тази година също бяхме с храна,ние сме 4 човека,84 лв. на нощувка с храната без обяд,понеже скитосвам цял ден.За сметка на това храната беше доста,мама Божка(готвачката) ме осинови,разплака се като си тръгвахме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X