Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акъл за почивка на море

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Акъл за почивка на море

Привет,
    така се случи, че имаме възможност в седмицата 20-24.07 (5 нощувки) да отидем за няколко дни на море. Тъй като е малко късно за резервации, дали имате някакви препоръки относно семейни хотели за които имате лични впечатления или такива от познати?
    "Изискванията" ни са:
    1. Настаняване за двама възрастни и едно дете (5г). - спалня и малко легло или три единични легла.
    2. Самостоятелен санитарен възел и баня
    3. Хладилник - обикновено си носим зарзавати
    4. Климатик - плюс е но не е задължителен
    5. Стаята да е около 20-25 квадрата и да има маса и столове. Тераса - почти задължително.
    6. Цена до 50лв. за стаята на вечер
    7. В близост до Бургас (до 30-ина километра на север или юг)
    8. Къпминги и Каравани не са вариант
    9. Бунгало - ОК (ако е новичко и спретнато)

Поздрави
    Последно редактирано от slaf4u; 12-07-15, 16:36.
    42

От: Акъл за почивка на море

Виж в гугал вила воинови в Приморско, за събора бяхме отседнали там и отговаря на всички изисквания. Точно зад склада е.телефон им е 0878351002, и 0879859954.собственикът е от форума.
    . LRE Bulgaria.
    RRC SE V8 91г.

Коментар

Защо да е късно. То въпроса е дали вече не са резервирани, иначе може и 2 дена преди да тръгнеш да резервираш...

Коментар

Вчера се прибрах от Созопол. Апартамент в новия град с две стаи и кухня: - едната стая е с три самостоятелни легла и една е със спалня. С голяма кухня с кухненски ъгъл с трапезна маса и 4 стола. С нов хладилник с отделна фризерна част, микровълнова фурна и термо кана. Терасата е огромна, вътрешна- на ширината на двете стаи за спане, с врата към всяка от тях. На терасата има голяма маса със столове. Общо взето там си прекарвахме времето докато сме в квартирата. Има два климатика в стаите за спане. Отделен вход от към улицата, без изглед към морето, на 10 минути от плажа. Има голям телевизор в стаята със спалнята и сателитна ТВ. Има и интернет- хазаина дава паролата. Цената ми за седем нощувки на трима възрастни с две деца, беше 50лв. на ден. Бях там за втора поредна година, доволен съм и ти препоръчвам мястото. Ако имаш интерес- ще ти пиша телефона на хазяина на лични. Ако не- ще го напиша тук утре вечер, на някой може да му свърши работа!

Коментар

Ако Приморско се "ключва" в тези 30 км., имам телефоните на 2 проверени от много години места.

Коментар

Спрях се на Равда след препоръка на колега от форума. Не съм ходил там от 20г. Фен съм на спокойните почивки и гледам да не се бутам много в гъмжилото.
            Ще споделя след това впечатления.
            Благодаря на всички отзовали се. Нека темата остане отворена ако модераторите решат, мисля че ще е полезна - за мен определено беше.
            Поздрави
            42

Коментар

Доколкото знам Равда отдавна не е никак спокойно място и е далеч от "да не се бутам много в гъмжилото"...

Коментар

50лв + 10-20лв за чадър е около 40долара.
                За 40 долара има хубави квартири на халкидики в къщичка с двор и барбекю.
                По близо е от Бургас, плажа и морето са чисти, Няма я и тази навалица, а и къщичките не са построени една в друга.

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                  Спрях се на Равда след препоръка на колега от форума. Не съм ходил там от 20г. Фен съм на спокойните почивки и гледам да не се бутам много в гъмжилото.
                  Ще споделя след това впечатления.
                  Благодаря на всички отзовали се. Нека темата остане отворена ако модераторите решат, мисля че ще е полезна - за мен определено беше.
                  Поздрави
                  Там цените са по две.

Коментар

Договорената цена е 45 пари на вечер. Относно навалицата, трябва да намеря баланс между наличието на цивилизация заради булката и щерката и относителното спокойствие. Не сме пораснали още за Гречко въпреки, че все по-често си го мисля като вариант.
                    42

Коментар

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
                      50лв + 10-20лв за чадър е около 40долара.
                      За 40 долара има хубави квартири на халкидики в къщичка с двор и барбекю.
                      По близо е от Бургас, плажа и морето са чисти, Няма я и тази навалица, а и къщичките не са построени една в друга.
                      Вярно ли дотолкова са слезнали? Може ли някъкъв контакт на квартирка със самостоятелна баня за тази цена.

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                        Договорената цена е 45 пари на вечер. Относно навалицата, трябва да намеря баланс между наличието на цивилизация заради булката и щерката и относителното спокойствие. Не сме пораснали още за Гречко въпреки, че все по-често си го мисля като вариант.
                        Равда поне от 12-13 години не е това, което беше. Погледни в Google maps за какво иде реч. От Слънчев бряг до Равда няма празно, няма ги лагерите, пълно е с хотели и чалгарници, плажа е хипер смешен. Дано уцелите място, където е по-спокойно.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Последно ходих на Равда преди 5 години. Плажната ивица е малко тесничка, но пък пясъкът е фин и златен. Тогава ходихме да ядем при "Братя Сърбови" - на главната улица. Ако го намерите и още съществува, ще останете доволни. Тип закусвалня на самообслужване, но с вкусни и големи порции на прилични цени.

Иначе обикновено отивам на място и си избирам някоя от ремонтираните къщи или малки семейни хотелчета. Влизам, гледам, ако ми хареса и има място за паркиране, плащам и оставам. Никакви предварителни резервации без да видя на живо. До сега винаги съм намирал квартира до 1 час след пристигането в курорта. Тази година си мисля за Китен.

Иначе и мен все повече ме влече към Гърция. Но при разговори с колеги, излиза поне двойно по-скъпо като крайна цена. Иначе всички са по-доволни от тук. Но тази година с тази криза при съседите, не ми се рискува.
                          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Преди няколко години ходих на Равда. Изключително тясна и стръмна плажна ивица, а и препълнена, та се наложи да паля колата и да ходим между Равда и Несебър на плаж, но там пък свободната зона е на 200 метра от морето и плащаш паркинг...загубена работа. А за тихо и ненагъчкано място-абсурд, не знам сега- може да има отлив на туристи, макар че ме съмнява. Както пише Спарки то си е едно цяло без пауза вече -Слънчев бряг, Несебър и Равда.
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Можете да отскочите и до "При Севда" за хапване в Свети Влас. Много качествена храна!
                              ;-)
                              Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                              нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X