Дисковете с пера - 3 или 4 , не ражат поради заточеност, познайте какво се случва при 10 000 об./мин когато тъпата , на 90 град., но тънка предна страна срещне нещо живо?
Здравей адаш,преди 4 години и аз бях пред същата дилема и си купих...Husqvarna 235 R.
Виждаха ми се много парите,но след няколко срещи с китайски алтернативи избора беше в полза на Хускварната.
Вече не съжалявам за вложените пари-як тормоз и само гресиране на главата досега,купил съм резервна свещ но не се е налагала смяна,заточвам леко върховете на ножа преди работа.Винаги работя с предпазни очила и антифони,хвърчат яко камъчета и всякакви боклуци,ако не си имал вземане-даване с такива машини помоли някой да ти покаже,че аз учих от ю-туба.
Бих преподал един урок, ама на, далече съм. има малки хитрости, които спестяват сили, време и не мъчат машинката. Една от цаките е да се работи плавно, без резки движения и да се подава по малко терева/храсти
Здравей адаш,преди 4 години и аз бях пред същата дилема и си купих...Husqvarna 235 R.
Виждаха ми се много парите,но след няколко срещи с китайски алтернативи избора беше в полза на Хускварната.
Вече не съжалявам за вложените пари-як тормоз и само гресиране на главата досега,купил съм резервна свещ но не се е налагала смяна,заточвам леко върховете на ножа преди работа.Винаги работя с предпазни очила и антифони,хвърчат яко камъчета и всякакви боклуци,ако не си имал вземане-даване с такива машини помоли някой да ти покаже,че аз учих от ю-туба.
Аз се загледах сега по антифоните..ама имам едни за стрелба и тях ще използвам ..+ очила ..Мисля и ботуши да си купя за това. Харесват ми аксесоарите на хускварна ама много пари Аз ако купя такива якета и обувки направо на ресторанта отивам с тях
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Не на евтините инвазионни ментета !!!
Дали е Щтил,Хускварна,Бош или Макита няма значение.
Тива са фирми които са работили столетия за имента си,и продължават да доказват.
Айде да ми е честита Прясна ,прясна Благодаря на колегата "майстор" от форума за съдействието и най-вече за подаръка / шлемофони и предпазна слюда от същата марка!/
Много кипра машина ..почнах да се заглеждам дали не са ми големи ресните на килима
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Айде да ми е честита Прясна ,прясна Благодаря на колегата "майстор" от форума за съдействието и най-вече за подаръка / шлемофони и предпазна слюда от същата марка!/
Много кипра машина ..почнах да се заглеждам дали не са ми големи ресните на килима
[ATTACH=CONFIG]794478[/ATTACH]
И аз имам същата. Макар и да я ползвам доста рядко, определено се изморявам или ми писва преди да и е свършило резервоарчето, а то е две шепи Реже всичко което срещне... ще останеш много доволен !
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
И аз имам същата. Макар и да я ползвам доста рядко, определено се изморявам или ми писва преди да и е свършило резервоарчето, а то е две шепи Реже всичко което срещне... ще останеш много доволен !
За колко време /площ/ е едно резервоарче??? Четох, че трябва да се прави горивото преди работа и да се изважда от резервоара ако не го ползваш дълго време. Питам защото машинката ще се ползва на различни места по различно време!
Не мога да преценя площта, но и всичко зависи от това какво режеш. Горивото се приготвя предварително в съотношение и с масло, препоръчани от производителя и подобно на всяка друга двутактова машинка не се препоръчва сместа да престоява дълго, тъй като явно в контакт с бензина губи мазителните си свойства. На практика обаче забъркания бензин винаги си го горя с една китайска бензинова резачка и дори след престой от половин година до сега не съм имал никакъв проблем с нея
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
До 1 седмица не е проблем да престои сместа, след това е по-добре да се смеси с нов бензин поне 1:2 и да се сложи масло , все едно , че в старата не е имало.
Като й хванеш цаката, ще ти прави и сеното на редове, с металния нож, с кордата , ако има паднали плодове по земята, става много интересно, няма да помогне даже защитната слюда.
Коментар