Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Храсторез-Stihl, Honda или Shindaiwa

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Храсторез-Stihl, Honda или Shindaiwa

Ами поръчах Хускварна 323 р2.....
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Дисковете с пера - 3 или 4 , не ражат поради заточеност, познайте какво се случва при 10 000 об./мин когато тъпата , на 90 град., но тънка предна страна срещне нещо живо?
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Предполагам отплесва на някъде?
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Здравей адаш,преди 4 години и аз бях пред същата дилема и си купих...Husqvarna 235 R.
          Виждаха ми се много парите,но след няколко срещи с китайски алтернативи избора беше в полза на Хускварната.
          Вече не съжалявам за вложените пари-як тормоз и само гресиране на главата досега,купил съм резервна свещ но не се е налагала смяна,заточвам леко върховете на ножа преди работа.Винаги работя с предпазни очила и антифони,хвърчат яко камъчета и всякакви боклуци,ако не си имал вземане-даване с такива машини помоли някой да ти покаже,че аз учих от ю-туба.

Коментар

Бих преподал един урок, ама на, далече съм. има малки хитрости, които спестяват сили, време и не мъчат машинката. Една от цаките е да се работи плавно, без резки движения и да се подава по малко терева/храсти
            HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от Зелен Преглед на мнение
              Здравей адаш,преди 4 години и аз бях пред същата дилема и си купих...Husqvarna 235 R.
              Виждаха ми се много парите,но след няколко срещи с китайски алтернативи избора беше в полза на Хускварната.
              Вече не съжалявам за вложените пари-як тормоз и само гресиране на главата досега,купил съм резервна свещ но не се е налагала смяна,заточвам леко върховете на ножа преди работа.Винаги работя с предпазни очила и антифони,хвърчат яко камъчета и всякакви боклуци,ако не си имал вземане-даване с такива машини помоли някой да ти покаже,че аз учих от ю-туба.
              Аз се загледах сега по антифоните..ама имам едни за стрелба и тях ще използвам ..+ очила ..Мисля и ботуши да си купя за това. Харесват ми аксесоарите на хускварна ама много пари Аз ако купя такива якета и обувки направо на ресторанта отивам с тях
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Не на евтините инвазионни ментета !!!
                Дали е Щтил,Хускварна,Бош или Макита няма значение.
                Тива са фирми които са работили столетия за имента си,и продължават да доказват.

Коментар

Айде да ми е честита Прясна ,прясна Благодаря на колегата "майстор" от форума за съдействието и най-вече за подаръка / шлемофони и предпазна слюда от същата марка!/
                  Много кипра машина ..почнах да се заглеждам дали не са ми големи ресните на килима

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC181.jpg
Прегледи:1
Размер:74.8 КБ
ID:5654879

Коментар

Хубава машинка!
                    Със здраве да я ползваш и безпроблемна да ти е!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                      Айде да ми е честита Прясна ,прясна Благодаря на колегата "майстор" от форума за съдействието и най-вече за подаръка / шлемофони и предпазна слюда от същата марка!/
                      Много кипра машина ..почнах да се заглеждам дали не са ми големи ресните на килима

[ATTACH=CONFIG]794478[/ATTACH]

И аз имам същата. Макар и да я ползвам доста рядко, определено се изморявам или ми писва преди да и е свършило резервоарчето, а то е две шепи Реже всичко което срещне... ще останеш много доволен !
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                        И аз имам същата. Макар и да я ползвам доста рядко, определено се изморявам или ми писва преди да и е свършило резервоарчето, а то е две шепи Реже всичко което срещне... ще останеш много доволен !
                        За колко време /площ/ е едно резервоарче??? Четох, че трябва да се прави горивото преди работа и да се изважда от резервоара ако не го ползваш дълго време. Питам защото машинката ще се ползва на различни места по различно време!

Коментар

Не мога да преценя площта, но и всичко зависи от това какво режеш. Горивото се приготвя предварително в съотношение и с масло, препоръчани от производителя и подобно на всяка друга двутактова машинка не се препоръчва сместа да престоява дълго, тъй като явно в контакт с бензина губи мазителните си свойства. На практика обаче забъркания бензин винаги си го горя с една китайска бензинова резачка и дори след престой от половин година до сега не съм имал никакъв проблем с нея
                          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

До 1 седмица не е проблем да престои сместа, след това е по-добре да се смеси с нов бензин поне 1:2 и да се сложи масло , все едно , че в старата не е имало.
                            Като й хванеш цаката, ще ти прави и сеното на редове, с металния нож, с кордата , ако има паднали плодове по земята, става много интересно, няма да помогне даже защитната слюда.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

До колегата maystor , тъй като не мога да му пратя ЛС.Каква моторна коса можеш да ми предложиш с бюджет до 300 лв ?
                              YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X