Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с настройка на програми за таймер.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с настройка на програми за таймер.

Добре де , един механичен е около 5 лв., а тоя явно трябва да се заземи, от високо.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Щом не спазва дори интервала ВКЛ/ИЗКЛ, значи изпълнява друга програма, докато ти си мислиш, че изпълнява тази. Забелязах едно бутонче R на твоя. Това да не е RANDOM режим? Сиреч, включва и изключва на произволен принцип. Това е функция, която задаваш, когато те няма за дълго време вкъщи, да включва и изключва някаква лампа, примерно, та да лъже потенциалните крадци, че има човек вкъщи. Само това обяснение ми остава вече.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Вчера в 18,03 изключи, но вече и аз бях шатнал компа. Има бутонче R, но мисля, че не е натискано, т.к. преди да правя опитите вчера бях нулирал таймера. Всички програми освен № 1 се нулирани също, така че няма друго зададено време, което да изпълнява.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ресетирай го и настрой само 1 програма,ако работи,отвори го и виж има ценер на 48 волта,махни го и сложи 4 по 12 в. последователно и си ти.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Да, след рисет е настроена само първа програма. Винаги я изпълнява, но винаги със закъснение, все едно, че не е цифров уред, часовник с махало и кукувичка е по-точен. Ще го разглобя, но на всичко свързано с процесори мога само захранващите напрежения да докарам. Та ако е ценер не е проблем. Ако е друго ще е поредния таймер за коша.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Да, след рисет е настроена само първа програма. Винаги я изпълнява, но винаги със закъснение,
              Не си му настроил часовника точно?

Коментар

Ключовият, според мен, въпрос е дали спазва поне интервалите на работа. По- горе си дал примери и от тях става ясно, че ако му зададеш 10 минути работа, той работи 12 минути, друг път 14 минути... Ако това е така, сверяването на часовника не е причина. Продължава да ми прилича на ПРОИЗВОЛЕН режим.
                1. Дай една снимка на дисплея.
                2. Аз бих послушал Анатолий. Не защото хващам разликата между 48 волтов ценеров диод и 4 х 12 такива, а защото бих сложил и водопроводна муфа на това място ако той ми каже.
                3. Ако ще го хвърляш туй нещо, прати ми го по куриер за моя сметка. Решил съм да си "дигитализирам" бойлера и някои неща може да ми свършат работа.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Не е проблема в ценера,просто е слабото място на тия таймери,сложил съм десетки такива
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Да, часовника му е сверен точно, но дори и да не е аз по неговия часовник му задавам времето в което да включва и изключва и винаги го прави, но когато му дойде кефа. Винаги закъснява и със включването и изкл. Но часовника върви относително точно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X