Имам си в къщи таймер bnd-50sg1. Но съм загубил оригиналното описание. Видях описание на руски в този линк: http://nauchebe.net/2011/03/kak-uluc...nnogo-tajmera/ Сверил съм време и ден, направил съм програма примерно да включи след 1 час, да работи 30 мин и да изключи. Но не знам как да му укажа коя прогр. да изпълнява, т.к. устройството поддържа 8 програми а аз искам да изпълняма прогр. № 1Ако може някой да помогне, защото това е второ таймерно у-во което купувам и не мога да подкарам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с настройка на програми за таймер.
Свий
X
-
От: Проблем с настройка на програми за таймер.
Настроих прогр. № 1 в 14,00ч. на он, и в 14,30 на офф. за всички дни от седмицата. След това от най-десния долен бутон съм избрал ауто, вкл. съм в контакта и .... чакаммм. Червения диод не светна в 14,00 ч. Другите програми са в други часове, не се засичат с № 1.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Чакай де - в 14:30 ще се изключи, ако е било включено. Сега е след 14:00 така че това което си сложил за 14:00 ще се случи утре. Уредът прави нещо само когато дойде някой час. После остава така както е до следващото идване на програмиран час.
Ако си го оставил на Ауто режим, важно е и дали си го оставил последно включен или изключен - така ще си остане докато дойде следващо събитие.
Коментар
-
Имам подобен. Ако не се лъжа, програмирането е "седмично". За да се осъществи това, което ти казва Ясен, трябва да са ти сверени датата и часът и в програмата (P1 примерно) да си указал денят от седмицата (днес сме 3), час на ON и час на OFF. Това да му кажеш "включи се след час и се изключи след час и половина" мисля че не става. А да, трябва да си в режим AUTO и ръчно да си го изключил.
Писал съм с Вас!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Да, настроих пр. № 1 вкл.15,00 изкл 15,30 за всички дни. На Ауто е, вкл. го в контакта, изчаках в 15 часа не светна. Другите програми са с незададени часове. Времето и деня са сверени.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеДа, настроих пр. № 1 вкл.15,00 изкл 15,30 за всички дни. На Ауто е, вкл. го в контакта, изчаках в 15 часа не светна. Другите програми са с незададени часове. Времето и деня са сверени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от antonk Преглед на мнениеВсички програматори от този вид имат бъг и не е достатъчно само да е на режим AUTO. Трябва да го включиш след off т.е. натискаш on-auto-off-auto. Дано да си ме разбрал.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Не е съвсем вярно, моят например е on-off-auto.
Коментар
-
Не става. При превкл. он-светва, офф-гасне, ауто-остава каквото и било преди, но като му дойде времето от програмата не светва.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Takaaa, току що пробвах моя, че го бях позабравил. Ще се опитам да обобщя:
1. Сверяваш дата и час
2. Ръчно задаваш OFF
3. Влизаш в програмен режим и настройваш времето за включване и изключване.
4. С ON/OFF бутона потвърждаваш дали програмата да се изпълнява. Когато програмата е задействана, дисплеят показва дати, часове и т.н. Програмата може да е нагласена, но да не е задействана. Тогава дисплеят показва само чертички.
5. Минаваш в режим АUTO.
6. Проверяваш с ON/OFF таймерът да е изключен в момента.
Това е при мен. Seccom technologies модел -081.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Как да задам дали тази програма да се изпълнява или не?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Добре, но това моето устройство bnd-50sg1 ме прави див и щастлив: Настройвам го за 14,00 ч -он и 14.10 офф. А то вкл. в 14.06 и изкла в 14.18. Следващ опит 14.30-14.40, то си вклв 14,52, изкл. около 15,06ч. Сега в момента го сложих 15,30-17,40. То вкл в 17,06 иии...още НЕ е изкл. Писна ми! Направо ме сготви в собствен сос.Последно редактирано от s_s1; 11-12-14, 17:02.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар