Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сушилня

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сушилня

Здравейте колеги,знам,че темата е за други форуми,но нали сме си едно,та рекох да попитам-ще вземаме сушилна за прането,че зимата ни изненада отново и отново,досега си имахме стая за зимното пране,но лятото я ремонтирахме с друга цел и сега имаме вече нужда от сушилна.Та правя проучване какво трябва да гледам при избора.Повече акъли,по-добре.Благодаря Ви колеги,а ако вече има такава тема,нека уважаемите Модератори ме пренасочат
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

От: сушилня

Домашните сушилни са два вида - с въздухоотвод,там ти трябва връзка към вентилационната система,и с кондензатор и съд за събиране на конденза,тази пък можеш да си я сложиш навсякъде.Аз съм с втоория тип,ползвам я вече 9 години и за зимата си е супер.Гледай и какъв енергиен клас е,че много ток гълта.
    o888 37 63 69

Коментар

Ползвал съм и двата вида, първият е по-добър според моят опит.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

...благодаря за светкавичните мнения,колеги.Разглеждам каталозите,но започват с клас B,а предполагам,че А е за предпочитане.Относно намачкването на дрехите,,дали може да се избегне или не е проблем ...чак толкова.Нали знаете,че каквото и да се реши в къщи,все ние сме виновати...Имам достъп и до розетка,не е проблем какъв тип ще е,но благодарение на вас ще изберем по практичната.
        HUSGVARNA 630 SMR
        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Намачкването се цели само с опит.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

По-скъпите са с термопомпа... Разликата в енергийния клас е очеизвадна...
            Наскоро купувах такава за приятел - високия клас имаше и парогенератор, който вкарва пара против измачкване на дрехите (абе стана ми странно за къв му е пара, при условие, че влажността при сушене навярно е височка)...
            Съвета ми е да огледаш магазините с транспортни дефекти - има интересни неща...
            Иначе вкъщи ползвам пералня със сушилня - нямам удобно място за отделна машина... Ползвам я рядко...
            Най-често жената суши дрехите като ги сложи на сушилник пред климатика - там съхнат за отрицателно време, и то без допълнителна енергия
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

[QUOTE=slowtraveler;2619241]П
              Най-често жената суши дрехите като ги сложи на сушилник пред климатика - там съхнат за отрицателно време, и то без допълнителна енергия [/QUO

А после няма ли мухъл?

Коментар

Изолацията му е отвън.
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Мухъл няма, защото имам естествена вентилация (жалузи над стъклопакета)
                  Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                  Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

И аз съм пред тази дилема, дори мислех ей сега пак да зяпам и чета отзиви по Амазон.

Бихте ли споделили дългогодишен опит и обясните за плюсове и минуси, тоест нека се поучим от вашия опит, какво е хубаво да има, какво да избягваме и т.н.

Има ли фрапираща разлика в производителност, КПД и разход на ток примерно между машина за 500, за 700 и за 1000 лева, просто ми е интересно кои са задължителните параметри, които хубава машина трябва да има и кои са примерно екстрите с по-малка добавена стойност, екстри без които мога и да мина

Предварително благодарим!
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      Има ли фрапираща разлика в производителност, КПД и разход на ток примерно между машина за 500, за 700 и за 1000 лева,
                      Има. Тия клас В изобщо не ги гледай.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      просто ми е интересно кои са задължителните параметри, които хубава машина трябва да има
                      Термопомпа.

Е енергоефективните не могат да се ползват за затопляне не помещението ))))
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търси с компресор,там консумацията е 0,8 kw на час.По-старите с нагревател са по 3kw.Даже в Враца има човек който вкарва от чужбина с транспортни дефекти и втора употреба,но и прави пълна инспекция преди продажба,и дава гаранция.Продава само Миеле,Сименс,Бош и АЕГ.Цените са повече от добри.Аз си закупих с транспортни дефекти всички ел.уреди от него.Трета година нищо не е мръднало.За сравнение в сходен апартамент и същите ел.уреди купувани от Бг,разликата в консумацията на ток е с 30% нагоре в полза на Бг боклуците.
                        Базата му се намира точно с/у затвора в Враца,Стефан се казва.

п.с Това е най-разумната инвестиция която ще направиш,моята я ползвам целогодишно.
                        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                          Търси с компресор,там консумацията е 0,8 kw на час.По-старите с нагревател са по 3kw.Даже в Враца има човек който вкарва от чужбина с транспортни дефекти и втора употреба,но и прави пълна инспекция преди продажба,и дава гаранция.Продава само Миеле,Сименс,Бош и АЕГ.Цените са повече от добри.Аз си закупих с транспортни дефекти всички ел.уреди от него.Трета година нищо не е мръднало.За сравнение в сходен апартамент и същите ел.уреди купувани от Бг,разликата в консумацията на ток е с 30% нагоре в полза на Бг боклуците.
                          Базата му се намира точно с/у затвора в Враца,Стефан се казва.

п.с Това е най-разумната инвестиция която ще направиш,моята я ползвам целогодишно.
                          поздрави
                          ...благодаря ти колега,и на всички отговорили,полезна тема се получи.А иначе вчера и днес бях до КАТ Враца и можеше да го навестя човека,ако е удобно,колега,напъти ме,как да го открия,благодаря още веднъж
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

сори колега,не съм дочел поста ти.Благодаря ти ше го навестя съвсем скоро време.Успех
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

До него се стига като тръгнеш да излизаш от Враца посока Монтана,точно преди пътя да стане двулентов(от ляво имаш бензиностанция Петрол,до нея на ъгъла автокъща),правиш ляв завой,след което преминаваш по едно мостче и от ляво ти се пада затвора.До затвора,след моста имаш един чакълест път от ляво,тръгваш по него и след 200 метра в дясно има едно хале.Там отиваш и търсиш Стефан или Соня.До колкото знам ще има нова стока на 05.11.(Че и аз чакам за една сушилня и мобилен климатик за моите родители)Лошото е че като докара нещо хубаво веднага се купува,затова е най-добре първият ден да се отиде и да се капарира.След като го прегледа,си го получаваш с 1 година гаранция.Но не винаги има с транспортни дефекти,не може да знаеш какво точно е докарал,и си иска обикаляне
                              Тел на Стефан е-0888232414,Соня(жена му)-0879420253 ако е реклама,моля да се изтрият.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X