Привет колеги, чудех се къде да пусна темата и реших тук, преди 3 години си направих временна адресна регистрация в друг град - жълта бележка заради месторабота, изкарах месец и се върнах в София, но миналата и по-миналата година когато плащах данък жилище, на бележката ми пишеше че се водя все още на другия временен адрес, доколкото ми е известно след 1 до 3 месеца се отписвало автоматично от временния ми адрес и се връща постоянния, така ли е или трябва да ходя до общината пък да попълня формуляр че отдавна съм си на постоянния адрес тук в София?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Временна адресна регистрация - Отписване...
Свий
X
-
От: Временна адресна регистрация - Отписване...
За сега не съм чувал за автоматично отписване. А и да те отпишат, от къде да знаят къде да те запишат? И на какво основание?Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеПривет колеги, чудех се къде да пусна темата и реших тук, преди 3 години си направих временна адресна регистрация в друг град - жълта бележка заради месторабота, изкарах месец и се върнах в София, но миналата и по-миналата година когато плащах данък жилище, на бележката ми пишеше че се водя все още на другия временен адрес, доколкото ми е известно след 1 до 3 месеца се отписвало автоматично от временния ми адрес и се връща постоянния, така ли е или трябва да ходя до общината пък да попълня формуляр че отдавна съм си на постоянния адрес тук в София?
-
Значи са ме подвели за автоматичното отписванеПървоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗа сега не съм чувал за автоматично отписване. А и да те отпишат, от къде да знаят къде да те запишат? И на какво основание?
, в такъв случай тогава трябва да отида до общината тук в София по местоживеене и да подам документи че съм си на постоянния си адрес, така ли?
Коментар
-
Да.Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеЗначи са ме подвели за автоматичното отписване
, в такъв случай тогава трябва да отида до общината тук в София по местоживеене и да подам документи че съм си на постоянния си адрес, така ли?
Коментар
-
Минималния срок за временна адресна регистрация е една година. Няма автоматично отписване .Последно редактирано от коко келеша; 10-03-14, 19:20.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Благодаря за съветите Ви колеги
, дано все пак да не се налага да пътувам до другия град, че са минали 3 години и само разходи по пътя, иначе е имало хазяин и е бил с мен при вписването на временната ми регистрация...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеБлагодаря за съветите Ви колеги
, дано все пак да не се налага да пътувам до другия град, че са минали 3 години и само разходи по пътя...
То, май това е автоматичното отписване - като се запишеш някъде на друго място.
Коментар
-
Колеги за да не повдигам нова тема, преди малко ми светна
че няма да има нужда да ходя до общината сега, живот и здраве с моята половинка ще се бракуваме лятото, бихте ли ми казали дали трябва да се сменя освен личните ни карти, шофъорските ни книжки и паспортите ни, мислех че се сменя само личната карта но чета куп недоразумения и неясноти, може ли някой от вас ако е в час да ме светне
, защо трябва да се сменят шофъорските ни книжки и паспортите, след като ще сменим личните карти, каква е връзката с другите документи, нали ще е записано на едно място всичката информация от личните ни карти
?
Коментар
-
Фамилията на съпругата ти ще е различна евентуално, сменя се всичко - а на въпроса каква е връзката между документите - ми много просто, никаква, но трябва да цакаш пари на държавата!Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеКолеги за да не повдигам нова тема, преди малко ми светна
че няма да има нужда да ходя до общината сега, живот и здраве с моята половинка ще се бракуваме лятото, бихте ли ми казали дали трябва да се сменя освен личните ни карти, шофъорските ни книжки и паспортите ни, мислех че се сменя само личната карта но чета куп недоразумения и неясноти, може ли някой от вас ако е в час да ме светне
, защо трябва да се сменят шофъорските ни книжки и паспортите, след като ще сменим личните карти, каква е връзката с другите документи, нали ще е записано на едно място всичката информация от личните ни карти
?
Ние го играхме тоя филм преди 3 години и доколкото си спомням жена ми сменя документи.
Шоф. книжка не я беше сменяла тогава, ама защото не я ползва, но паспорта го сменя.Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
защо реши, че ще ви сменят всичко и на двамата? документите се сменят когато изтече срока или при смяна на името или на адреса и в редки случаи на снимката/напр. пуснал си брада/ ти кой атрибут сменяш от тези?Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениеКолеги за да не повдигам нова тема, преди малко ми светна
?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Така си и мислех, живот и здраве само половинката ми ще сменя документите, заради промяна на фамилията й и адреса, четох някакви глупости че и аз трябвало да сменям личната карта, заради статуса: женен? Мерси за изясненията, че в нета има много неверни информации.
Коментар
-
последно когато съм поглеждал л.к. нямаше такова поле...............даже в стария паспорт ми биха печат, не го сменяха............. но виж, можеш спокойно да си смениш статуса във фейса
-
Абсолютно по отношение за фейсаПървоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениепоследно когато съм поглеждал л.к. нямаше такова поле...............даже в стария паспорт ми биха печат, не го сменяха............. но виж, можеш спокойно да си смениш статуса във фейса
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар