Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абитуриентски превоз?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Абитуриентски превоз?

Първоначално публикуван от dexter_lab Преглед на мнение
    аз пък ходих с Трабант-а на един приятел.
    После имах 3 трабанта последователно
    дали е от бала...
    Баси, само аз ли съл ходил пеш?
    А сега по темата - Жип ли се търси или намазана лимозинка? Имам братовчед в София със едно CLK кабрио, само незнам дали е свободно за датата, но пък ще се пита!
    Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

Коментар

Какво стана? Намерихте ли возило за бала?
      Дай и снимки, похвали се.
      Днеска аз изпратих моята..
      В последствие разбрах, че бмв-то, което искаше е без грам масло в мотора и без никакви документи.. Нито преглед, нито застраховка, нито данък, нито винетка - нищо!
      Едва едва от Стралджа до Сливен зад другите.. Страх братче, ама бмв да е и точно това да е.. Ужас.. Иначе гледах по пътя новия Fast and Furious или по-точно fast and dangerous..
      Тия лапета хич ги няма..

Коментар

Десо, с Витарата не иска ли, ами тия немските............. ?
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Да бе, Витарата.. Веднъж я заведох на Бакаджиците и повече не ще да влезе в нея!

Коментар

Вчера идваха да взимат жена ми,класна е на випуск,имаше какви ли не бегачки,лимузини и джипове,но най атрактивен беше един офроуд звер събра овациите и на публиката ,на мене най-вече.Лъскави возила колкото щеш и са елементарни пред грубата красота на такава машина,ако беше кална щеше да е още по яко и моя грозник/Фронти/си стоеше много добре класически мръсен покрай паркетниците!
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Само аз ли ходил на бал с такси? После ме качи един съученик с черок и умрях от студ, климатика на 15 а вън 30-35 /в музикалното балО е след изпитите, които се проточват до средата на лятото/. После ми писнА и минАх пеша 1/2 София. Е имаше и едно возене на 6 души в 1 такси /как го навихме да ни качи и аз не знам /. Исках да ида с трактор или нещо по-така, но не ме огря кеша. Като се замисля към днешна дата бих запалил фрезата с едно ремаркенце . A преди като карах MR2 ми го искаха за балове, но да не съм го карал аз, даааа бе да

Коментар

Тъй като дрифт автомобила на приятелят на сина ми е в бокса без двигател,решиха проблема за превоза ето така!!!
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:300684_4469974525826_1028073355_n.jpg
Прегледи:1
Размер:67.6 КБ
ID:5487070
                Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                  Тъй като дрифт автомобила на приятелят на сина ми е в бокса без двигател,решиха проблема за превоза ето така!!!
                  Той е и известен дори! http://www.informiran24.com/informir...7%D0%BA%D0%B0/

Коментар

Къде ли не публикуваха тая снимка.
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X