Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абитуриентски превоз?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абитуриентски превоз?

Поздрав колеги, От заглавието е ясен въпроса ми.
    А именно, дъщеря ми /разбирайте абитуриентката/ се нуждае от "някакво" превозно средство, което да я вземе от Люлин
    и закара с може би няколко спирки до центъра. Всичко това трябва да се случи в столицата, промеждутъка от 14 до 19 часа на 25-ти този месец.
    Разбирам, че времето е кратко, съвпада с "мероприятие" и може би ред други, но....
    Излишно е да казвам какво интересува младите и какво търсят, ще се радвам на предложение за нормален превоз / всъщност май няма да решавам аз/

Благодаря предварително.
    Последно редактирано от dimow; 13-05-13, 12:37.
    Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
    Димитър Димов +ЧЧ7784854894

От: Абитуриентски превоз?

Съжалявам за офтопика, ама не ги разбирам тези абитуриенти .
    Каква е тая мания и значение с какъв превоз ще минат 1-2-..5км .
    Това (поне за мен) надали ще е най-запомнящото се нещо. Виж добре изкараната вечер с приятели/съучениците е нещо което се помни. По-добре да се наблегне на тази част.

п.п. Аз лично за нашият абитуриентски бал, изобщо не помня кой как и с какво се е придвижил от техникума до хотела. Семейното возило на мама и тате и той то .

п.п.2 То от толкова лъскави коли по тези мероприятия и лудницата, освен с някой трактор или комбайн да се явиш, че да те забележат с какво си дошЕл
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Аз не сванах - безплатно или платено возене търси автора?
      Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
      Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

На 25-ти ще има много кални джипки наблизо - в Суходол, докарай я направо там да си избере, не вярвам да откажат срещу каса бира.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
          Аз не сванах - безплатно или платено возене търси автора?
          То на този свят не съм чувал за нищо безплатно, или поне в последните 40 години.
          Що се отнася до модата, еми мода или извращение, младите искат нещо постоянно.

Коментар

"модата" е от до-о-ста преди моя абитуриентски бал през 1992г...
            Както казал един древногръцки философ "Днешното поколение..."
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              "модата" е от до-о-ста преди моя абитуриентски бал през 1992г...
              Както казал един древногръцки философ "Днешното поколение..."
              ЪЪъъъ, младеж...

Две петилетки назад, избора ми беше между

- собствения ми мотоциклет - CZ350 - наточен като бръснач, и, красив, освен това..
              - ВАЗ 21011 - на нашите - мноооого удобна кола, тествана многократно...
              - ВАЗ 2103 - на вуйчо ми - ярко червена, чисто нова, лъскава и неотразима.

Дамата на сърцето ми не можеше да я кача на мотора, щото беше с рокля с гол гръб, и цепка на роклята с гол гъз..
              Ладата на вуйчо ми не можех да я карам толкова, колкото ми се щеше, щото трябваше да я върна на другия ден сутринта.

И аз си останах с верния и изпитан избор - с многократнотестваната лада...

мммм, мноооооооооого хубаво беше....

и преди това Нина го правеше много добре, и после - пак, ама точно тогава имаше и още някакъв допълнителен вкус...

Баси, внуците дано не го четат...
              В края на краищата, o, tempora, o, mores... макар че времената се промениха, нравите - не..

Най-хубавото гадже трябва да получи най-доброто от най-добрия..

Е, по ония времена и там - това бях аз!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dimow Преглед на мнение
                То на този свят не съм чувал за нищо безплатно, или поне в последните 40 години...
                Какво точно е станало последните 40 години? и кое е било безплатно преди това...
                Аз съм возил 3 абитуриент(ки) и пари не съм искал - всеедно да закараш познат до летището и да му кажеш 10км Х 50ст... Дай 5лв!
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мене баща ми ме изтърси зад пощата в Ямбол и ми пъхна кутия виктори в сакото..
                  Ама на мен не ми дремеше..
                  Сега имам същия проблем с приятелката ми.. БМВ искала..

Коментар

Миналата година карах големия с астрата. Както е ръждясала, даже не я и измих. Ако иска...
                    Сега малкия е наред, ама не ще с астрата, иска с форд нисана. То си пада малко нещо гъзар...
                    То с какво ще идеш на абитуриентската си е от основано значение за по-нататъшния ти живот...

Няма ли да го забранят най-накрая този панаир на суетата. Напълно излишна показност, и безсмислено харчене на пари.

П.П. мен навремето ме закара един братовчед с москвич 2140. Зелен...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

П.П. мен навремето ме закара един братовчед с москвич 2140. Зелен...
                      Ееее Коле,много са ни съвпаденията с теб!Само,че мен ме закараха с бял!
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

аз пък ходих с Трабант-а на един приятел.
                        После имах 3 трабанта последователно
                        дали е от бала...

Коментар

Първоначално публикуван от dimow Преглед на мнение
                          ... дъщеря ми /разбирайте абитуриентката/ се нуждае от "някакво" превозно средство, ... нормален превоз ...
                          Положението явно е сериозно, щом твоето Discovery I не отговаря на условията...

Ако искаш, питай kok4o1, той кара една "американка", обкичена с реклами за концерта на Бон Джоуви и ако щерката е фен, тъкмо ще е 2в1.

Друг е вариантът, да се свържеш и обсъдиш въпроса с elbgt. Как ти се струва този Jeep Wrangler JK?

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Малееей и аз пусках такава тема миналата година! Ама накрая моя си се закара сам с колата на майка си, а аз ходих само да я прибера от паркинга по някое време!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Положението явно е сериозно, щом твоето Discovery I не отговаря на условията...
                              Дискавърито за съжаление е минало /има си друг собственик/
                              Всъщност, най-големия проблем е отсъствието ми. Ще се прибера чак на 20-ти и наистина няма да имам време за нищо.
                              Имаха някаква уговорка с техен приятел, но пропадна тази уговорка и сега в последния момент трябва да отреагираме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X