Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Банкова сметка за цял свят,къде,каква ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Банкова сметка за цял свят,къде,каква ?

Явно ще се ползва терминала на бургаското летище за изход от кризата, ами със сметките в съответните банки тук и там и превод по интернет е най-лесно.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Чиповете не ги искат в много машини дори в Европа, трябва картата има и чип и лента и да не е Виза Електрон също.

Коментар

Зависи къде е посоката, ако семейно се пътува може да се носят доста пари в брой, за всеки член от семейството, ако е наблизо из европа с банков трансфер е най-чисто и не чак толкова скъпо.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

А за пари в Британска банка, които са заплата за една година примерно, разбира се законно изкарани с договор и т.н. как стои нещата с трансфер до БГ и плаща ли се данък в БГ?
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Чиповете не ги искат в много машини дори в Европа, трябва картата има и чип и лента и да не е Виза Електрон също.
            Защо да не е виза електрон? Аз ползвам точно такава, без отказ или проблеми никъде из Европа. Забравих какви са недостатъците на останалите за съжаление, преди десет години проучих въпроса. Виза електрон е обичайната и за пазаруване в мрежата. Евтина е. Нямаш разходи за лихви, след като не е кредитна.
            Има значение в коя държава е издадена. Уж няма, но има. Аз ползвам българска и допълнително и специално се снабдих с безотказна небългарска.

Коментар

Предполагам просто не си се озовавал в 1 през нощЪ на магистрала във Франция на пеяж с виза електрон за да разбереш, че машината не ги кльопа. От тогава без дребни на платена магистрала в Европа не се качвам. В нета са супер и за много неща стават, но конкретно електрон и конкретно Франция до скоро поне не бяха най-стабилната комбинация. То най-добре повечко и различни карти да има човек ако иска да разчита, че в цял свят ще работи поне едно от тях.

Коментар

Добре де, човека питаше за банкова сметка, а не за карта върху картова сметка с разни лимити. Споменава опериране с неограничени суми, a картовите сметки са за дребни разплащания. За банка пита човека, с максимално покритие на клоновата мрежа, за да избегне междубанкови операции, такси и комисионни. Доколкото аз го разбирам има намерение да оперира на гише, а не да се бута по банкоматите и да му пълнят джобовете с купюри от $20. А колегата дето пита няма да е зле да уточни все пак къде е това "другия карай на света", защото нещата са много различни. Ако не друго поне в коя сфера на икономическо влияние е тоя "край на света".
                Последно редактирано от elbgt; 27-03-13, 02:03.
                My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  Аз не знам, че нямам такава, това съм чел от постовете на братята, за плащания, когато обикалят света с лодките.
                  Има и тревъл чекове все пак.
                  Беден съм като американска църковна мишка, но по някаква причина, имам няколко кредитни карти, издадени от тукашни банки с, които извършваме разплащания. Специално с Американ Експрес съм се пробвал с до 2 цистерни нафта, и минава. Там е малко мътна, няма определен лимит. Всички други има, но не им ли се обадиш предварително, няма да минат и 20 туби нафта, еле в интересна държава. Американ Експрес си минава навсякъде.
                  Преди година и нещо ми се обадиха, бях на едни острови по средата на нищото- някой ми ползвал номерцата за да си купува разни неща в Канада. Като им казах, че съм на другия край на света, ми предложиха да ми пратят нова карта до 36 часа.
                  Няма по-добри от Американ Експрес. И няма по-големи кожодери. Ама те си ги взимат от продавача. Аз си нося още няколко аварийни, за зор заман. Кофти да набуташ от на Хосе Де Локо Пинче Каброн бензиностанцийката 8 тона, и да не ти мине картата.
                  Всичкото това се отнася за кредитни карти. Това си ми е отпуснат необезпечен с нищо кредит. Просто съм им симпатичен.
                  В горната задача се иска да се разкарат пари кеш. Пералнята взимала 10%... Ако е легално, отваряш сметка в другата държава и им правиш банков превод. И си плащаш...
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    ....... Локо Пинче Каброн ...

!!!!

а за магазина на Пендехито Марикон на крайбрежната нищо не казваш !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение

!!!!

а за магазина на Пендехито Марикон на крайбрежната нищо не казваш !!!
                      Ти се хилиш ама единия вкарал няколко тона, другия му вика "динеро?" /"пари" на испански/, ония отговаря "но динеро" с идеята, че няма кеш, и му набутва някаква пластмаса в ръцете. Мексиканеца такова нещо не е виждал. Той и асвалт и тоалетна хартия не е виждал де. Най близката банка е на 400 километра... Ама има радио и само ревнал "пинче гринго но динеро!". Докато видим патакламата, да свалим надувната лодчица, и да се завлечем до там, Енрике много нагледно му обясняваше за мачете, кавеса, матало, мaдре... Хич и не ти трябва да знаеш испански, за нула време го научаваш. Едвам ги отървахме... Та не е само пластмаса...

Коментар

Гледам, че масово започнаха да се рекламират дебитните карти Payoneer. Навсякъде ревютата и информацията, която чета за тях е, че са най-бързи сигурни при разплащания чрез ПейПал.
                        Препоръчвам първо да погледнеш условията им, тъй като има определени такси и ако не минават някакви колосални транзакции през твоята сметка не е рентабилна...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          На въпроса "Credit or Debit ?" смело отговаряш "Credit !" и така нямаш проблеми
                          Я и аз да питам , с извинение че не е точно по темата - така мога ли с дебитна Виза да си взема рентакар из Европата, че май на повечето места искат кредитни.
                          И ако мине резервацията с тая карта и си дръпнат аванса , може ли като кацна в Айндховен примерно да не ми дадат кола (това при условие че има и кеш ) ?

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                            Я и аз да питам , с извинение че не е точно по темата - така мога ли с дебитна Виза да си взема рентакар из Европата, че май на повечето места искат кредитни.
                            И ако мине резервацията с тая карта и си дръпнат аванса , може ли като кацна в Айндховен примерно да не ми дадат кола (това при условие че има и кеш ) ?
                            Никой НЕ може дати отговори адекватно, свържи се с фирмата и прочети условията им, има мноо фирми с разни условия а и зависи как ще подходиш и на кой ще попаднеш, най-добре си питай конкретните фирми и пази писмата за да няма изненади...
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Моята дебитна Виза си минава като кредитна, но има лимит. Ако от компанията за коли искат да задържат 500 евро депозит и лимита ти не ги покрива, ще отиде declined. Аз мойте дебитните ги забравям зад граница.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                                Моят. Аз мойте дебитните ги забравям зад граница.
                                Зад коя граница и от къде на къде се минава?
                                Има доста разлики!!! дебитните са недолюбвани по много причини. За кредитните си требе кредитен рейтинг.
                                Та така/. Избора всеки си го прави сам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X