Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разработка на сифон. Търся топче ф55-80мм, с плътност p<1 g/cm3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разработка на сифон. Търся топче ф55-80мм, с плътност p<1 g/cm3

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
    Колегата D-max е посочил фирмата.Тези имат и така наречения сифон за климатици.Той вътре е с топче. и се връзва лесно към тръба Ф 50.Ако те интересува ще те пратя в магазин където да го огледаш и да прецениш дали ти върши работа и ще ти спести време.
    Е да де и аз това казах по-горе. Има ги за климатици, но са за много малък дебит. Отвора на тръбите е около ф20. То ако имаше, аз нямаше да се занимавам с тия щуротии. Говорих и с представителството на фирмата - е нямат за ф50.
    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

сега се загледах в темата......имам една антистрес топка /не че я ползвам/, около 60мм. диаметър, плътна е, но според мен ще плува. разгледай дали нещо такова няма да ти свърши работа

Коментар

Имаше преди време едни плътни / не са кухи / гумени топчета , като ги удариш в земята скачаха доста на високо и размера може да пасне.
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Разбрах че държиш на топчето,ама да дам и аз един съвет.Защо не пробваш с възвратна клапа монтирана по линията на канала.Мисля че няма да пропуска миризми и при нужда ще се задейства.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HL4_gr.jpg
Прегледи:1
Размер:9.2 КБ
ID:5443579
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Отиваш при представителя на м0тул и си искаш един рекламен дъждобран от тези които са в топчета. Топката е куха, лека, доста кръгла и е Ф62.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Направих си такъв допълнителен сифон на хижата. Когато ни няма за дълго, водата от сифона на пода в банята се изпарява и почва да смърди. Идеята ми дойде от едно топче за стискане, което ми подариха едни хубави девойки от някаква фондация в Южния парк. Случайно открих, че плува...
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                Направих си такъв допълнителен сифон на хижата. Когато ни няма за дълго, водата от сифона на пода в банята се изпарява и почва да смърди. Идеята ми дойде от едно топче за стискане, което ми подариха едни хубави девойки от някаква фондация в Южния парк. Случайно открих, че плува...
                мхм, антистрес топка се казва

Коментар

съвсем наскоро си купих такава от Джъмбо за колосалната сума от 2 лв:-)
                  TLC 120 Prado
                  Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

На него пише I am EXsmoker. Намерих му мерката в тефтера - Ф 60 мм е.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Ще търся тези дни...
                      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X