Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цифрова телевизия + интернет - избор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Цифрова телевизия + интернет - избор

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
    Аз един и същ Виваком ли ползвам...?
    Явно друг! И аз се закачвам на 27ми, 12 тг. 21.60лв за 120 цифрови канала, 20ХД, 40мбс интернет, за БГ и света. Отделно можеш да си поръчваш фолми, като от видеотека или да гледаш нещо пропуснато през последните 24ч.
    Сбогом IDSL!!

Коментар

Е да да....И аз съм с такова и съм доволен:-)
      TLC 120 Prado
      Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Егати несериозните!Вчера ми звънят,целия оклепан с масло в гаража,дигам-да ми кажат,че ще дойдат след малко да проверят линиите за телевизора и интернета.Е,чакайте малко,бе на 10 км съм от Троян,няма да идвам за 5 мин,специално заради вас.Както и да е звъннах на роднина,проверили дали има сигнал на кабелите от стария телефон и дали има южен изглед(понеже,на опашката,когато чаках за договора,върнаха човека преди мен,защото апартаментът нямал южен изглед).Всичко било точно,а аз спокоен чакам,да дойдат на 4-ти.Днес към обяд,пак ми звънят,този път пък,да ми кажат,че нямали някакъв си чип,нам си какво и щяли да ме добавят към списъка със чакащите.Само ги изслушах по телефона без нищо да кажа и реших,след нова година,да прекратя договора,преди да са ми вързали сателита.Писна ми!
        Преразгледах някаква нова оферта на Оптиспринт Троян,която включва Интернет(20МБ) и телевизия с над 120 канала и приемник,за 24лв,месечно!Незнам,защо изобщо им се вързах на глупостите на Виваком,още когато първия път,само разучавах,ми казаха,"аа,телевизия и интернет,за общо 21 лв,месечно ще плащате" викам си,добре.Отивам да подписвам,оня пумпал като изръси 30лв,ама вече бях подписал.Викам,айде,нали плащам месечно,като не ми хареса,ще се откажа,но те ме разочароваха,още преди да са ме вързали.Еми като ви е това работата,ще си набавяте разните си чипове,мипове,аз какво съм ви виновен,та да чакам до Февруари,до де се размърдате?
        Да не си разваляме настроението,Весели празници на всички колеги!
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

За съжаление явно има някакъв двоен стандарт в по малките и в големите градове!Тука провериха за техническата възможност още в офиса,казаха ми че има райони в рада където е почти невъзможно да се изгради оптична мрежа,дойдоха абсолютно навреме,прекараха кабела през кутията на блока без да точат кабели из входа,в къщи също така без много дупкане и размотаване!След 2 3 дена ми се обади една мацка да види как са се справили монтажниците,дали са влизали обути и т.н и беше даже доста доволна от положителната оценка която им дадох!И все още плащам 21 лв за оптична интерактивна телевизия и интернет! Съжалявам че при теб не се е получило!
          TLC 120 Prado
          Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Аз от Булсат минах на Виваком и после пак на Булсат. Виваком товарят много ако искаш всички канали, но интернета им беше добър. Понеже гледам доста тв..пак минах на Булсат с HD пакета + интернет/ доставчика обаче си е местен/ ..Нета както преди ми прави проблеми..Според тях рутера ми не ставал...Във Варна има пакет на Мтел с телевизия нет + телевизор Тошиба с договор за 2 години. Пакета обаче на програмите е най -калпавия който може да се измисли. Ако искаш повече канали цента става много.Забелязах само , че когато им заявиш , че се отказваш предлагат много добри пакети...така , че блъфирайте...
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Хора когато подписвате нещо ЧЕТЕТЕ !!!
              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                Хора когато подписвате нещо ЧЕТЕТЕ !!!
                Абе,уж четох.Обаждах се и на приятели на същата тарифа,според тях,що годе било добре и викам,айде и аз да мина към тях,ама те във вързването на сателита,изложиха работата...

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                  Аз от Булсат минах на Виваком и после пак на Булсат. Виваком товарят много ако искаш всички канали, но интернета им беше добър. Понеже гледам доста тв..пак минах на Булсат с HD пакета + интернет/ доставчика обаче си е местен/ ..Нета както преди ми прави проблеми..Според тях рутера ми не ставал...Във Варна има пакет на Мтел с телевизия нет + телевизор Тошиба с договор за 2 години. Пакета обаче на програмите е най -калпавия който може да се измисли. Ако искаш повече канали цента става много.Забелязах само , че когато им заявиш , че се отказваш предлагат много добри пакети...така , че блъфирайте...
                  Ако не дойдат,до 04.01 ,ги отписвам,за тогаз са ми казали в договора,ще чакам до таз дата.Но едва ли ще дойдат,щом съм във списъка на чакащите...Ако не дойдат,продължавам договора си с Оптиспринт и без това от интернета им съм много доволен,единствено от качеството на ТВ картината не съм доволен,но сега са пуснали промоция със 120 канала(цифрова ТВ) и 27 радиа.

Коментар

Офертите са направени така , че все нещо да не ти достига..мъъъъъничко ама да платиш отгоре Четем разбира се...Сега всички се "засилиха" с разни оферти заради навлизането на ефирната цифрова тв. Екстри много само , че договорите станаха 2 годишни
                    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                      Ако не дойдат,до 04.01 ,ги отписвам,за тогаз са ми казали в договора,ще чакам до таз дата.
                      Тази дата записана ли е в договора? Щото ако не е записана а договора е подписан-няма значение на коя дата са дошли. И ако подпишеш договор с друг доставчик да не стане така да плащаш два пакета към двете фирми. Аз на твое място щях със сигурност да се освободя от първия договор, а после да подписвам друг.
                      И с повече внимаване преди подписа. Направо питай за дребния шрифт.

Честита нова година.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Тази дата записана ли е в договора?
                        Записана е като "забележка",там е написано,кога ще дойдат и моя телефонен номер,на който да звънят при нужда.Иначе,не дойдат ли до нарочената дата,ще им се обаждам,да ме махнат от списъка на чакащите.Платил съм на Оптиспринт,до края на месеца кабелната и интернета,поради несериозността на Виваком.
                        Да не беше качеството на картината на пущината кабелна,нямаше изобщо да се забърквам с тях.На кабелната ти се вържат 5-6 комшии и ти почнеш да триеш с гъбата по екрана,та да се изчистят снежинките от екрана.
                        За много години,Кольо!
                        Последно редактирано от Driftacha; 01-01-13, 20:45. Причина: Допълване на изречение!

Коментар

А това,че Булсата изобщо не ги споменаваш като вариант?Нещо не те кефят ли,че не си мислил за тях или просто в твоя район не им е добра услугата?Аз пак ти казвам,не че ги рекламирам.. доволни и недоволни има и от едните и другите.. ама ми се струва,че услугата на Булсата е без конкуренция.
                          П.С. За много години,здраве и късмет!

Коментар

Колеги,реших!Писна ми от лъжите на другите доставчици!Вчера,отидох да сключа договор с Оптиспринт за 18 месеца,като след сключването,ми дават един безплатен приемник за цифрова телевизия,а другите си ги купувам аз,на цена от 35лв. броя.Взех единия подарък и купих още един.Техниците,дойдоха след един час да ми ги вържат и сега имам 140 канала и 27 радиа,за същата цена от 32лв(интернет+ телевизия).Свързаха ги към стария кабел,закачиха и към телевизора,евробуксата и още един кабел-кабела на телевизора от едната страна,кабела на приемника от другата .Сега вади кристално качество на картината.Само,че трябва някой ден да отида до Виваком,да прекратя договора,да не ми цъфнат някой ден на вратата.

Поздрави,Момчил!

Коментар

Прагматичен избор!
                              Кабелът винаги може и предлага повече!
                              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                                Прагматичен избор!
                                Кабелът винаги може и предлага повече!
                                Да,така е,Пламенчо!И аз почнах да се убеждавам,че не съм сбъркал в избора си!Даже от Оптиспринт предлагат и оферта,плащаш на веднъж за 10 месеца,а имаш 12 месеца ТВ и интернет.Но понеже,се възползвах от офертата за безплатния приемник,след изтичането на 18-те месеца,ще мога да я ползвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X