Привет колеги!
От бая години,карам на кабелната(оптиспринт),но ми писна от качеството на каналите.Веднъж на снежинки,друг път на квадратчета,а пък комшията даже прави опити и за кражба,но се усетих навреме,че ми краде от кабелната и не се стига до крайни мерки.А и беше скъпо на всичкото отгоре,35лв комплектно,но пък ако платиш за цяла година,се плащат само 10,но пак е много скъпо.
Така,въпросът ми сега е каква телевизия да избера,която да включва и интернет,за средна месечна такса,около 20-25 лв и с около 60-70 канали.Разглеждах офертата на Виваком и ме удовлетворява,но от колеги научих,че интернета на същата фирма,бил бавен и често бил прекъсвал.(нека ако колега от форума ползва услугите на Виваком,да ми каже за качеството на интернета и телевизионната картина).Също така съм си мислил и за М-тел,но от мой роднина разбрах,че безжичния им интернет бил много бавен и се отказах и от тях.Ако някой има друго предложение,по горе посочените критерии,нека драсне един ред.
От бая години,карам на кабелната(оптиспринт),но ми писна от качеството на каналите.Веднъж на снежинки,друг път на квадратчета,а пък комшията даже прави опити и за кражба,но се усетих навреме,че ми краде от кабелната и не се стига до крайни мерки.А и беше скъпо на всичкото отгоре,35лв комплектно,но пък ако платиш за цяла година,се плащат само 10,но пак е много скъпо.Така,въпросът ми сега е каква телевизия да избера,която да включва и интернет,за средна месечна такса,около 20-25 лв и с около 60-70 канали.Разглеждах офертата на Виваком и ме удовлетворява,но от колеги научих,че интернета на същата фирма,бил бавен и често бил прекъсвал.(нека ако колега от форума ползва услугите на Виваком,да ми каже за качеството на интернета и телевизионната картина).Също така съм си мислил и за М-тел,но от мой роднина разбрах,че безжичния им интернет бил много бавен и се отказах и от тях.Ако някой има друго предложение,по горе посочените критерии,нека драсне един ред.
Коментар