Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прахосмукачка Кърби

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прахосмукачка Кърби

Добре де, ама след като са те излъгали за толкова пари ...

Какво значи чисти? Всяка здрава прахосмукачка чисти. И воден филтър можеш да си направиш от буркан за туршия. А за 4 000 можеш да купиш цяло стадо промишлени прахосмукачки - колички. Като ти омръзнат, ще ги тунинговаш до картинги, и ще си организираш шампионат в махалата, или каквото друго искаш.

Коментар

Е да ама не заспиваш с идеята,че под леглото имаш 4000 смукач.

Има сметка ако за пране ти дерат 2 кожи / едната от задника / и имаш офис да речем с нещо по така на пода.За друго не излиза сметката,а сьм сигурен,че и под наем може да се намери такава ако ти се пере толкова.

Баси,500 долара как да е,някак си ги виждам щото тук добра е там някьде,но 4000$?Тая да не прави тутурутки на фикуса,така де,да му чисти листата сама?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

За толко пари ще му купиш осем прахосмукачки от Дунав мост. Да са си се за него, че и пари ше ти докарват.

Коментар

Стефане нека предположим,че нищо не разбираме от скукачки и не знаем,че НОВО КЬРБИ е около 1300 до 1700 долара,а близкия му сьперник в лицето на Дайсьн е около 450-600 от сьщите.Там се нарежда и Миле да речем.

Кьрбито бие по всичко освен скорост на прибиране под леглото.

http://www.greatvacs.com/education/K...uumReview.html

Реална ли е цена от 4000 лева?Ми да еле ако си му платил нашенските мита.ГОЛЯМ МЕРАК трябва да те тресе обаче да дадеш 4000 лева за Кьрби или поне това е моето мнение,ако питам жената може и сьвсем нормално да и се види.Като я питам една джанта може ли да струва 980 евро и тя ме гледа като просмукана ма на мен нормално ми се види само дето няма да ги дам.

Кьрбито идва с 5 години гаранция ако не се льжа,след основен ремонт е около 350 кинта тукашни.Смуче и прави сьщите фифели като девственото
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

И кво? Изкормена прахосмукачка с висяща отвсякъде карантия, и етикет за балъци.
            Кой иска Гърби - не е стигнал много по-далече от индианците, дето продали Манхатън за две огледалца и осем мъниста.

Коментар

Ма смучела повече,двойно повече за 5 пьти на парите.

И аз не знам кво.Тая за 100 кинта оставяла маааалко прах по килима,а другата го гьлтала почти всичкия.А де,и едната се троши и другата пак така ма чистиш с идеята,че чистят 4000 лева.

Мьча се и аз да си го сьбера в главата ма на,ни вляаКато се разходя малко по на Юг от нас и като видя как живеят с по 3 кинта на ден и сметката сьвсем не ми излиза.

А за индианците добре,че са го продали,иначе и толко нямаше да видят.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

А като се сетя че някви и заеми от банките вземаха за триетажно тенекиено канче ... Интересно колко балъци ще се хванат да гърбят за Гърби. И дали следващия модел ще може да вади една по една дъските на паркета, да ги облизва, и да ги връща обратно.

Коментар

Добра дискусия се заформи. Принципно беше питането още не съм изтрщял толкова. Доволен съм си от моята която е 40 пъти по тънко като цена. Но доста ми досаждат по телефона да ми я покажат.

Коментар

Първоначално публикуван от milenvg Преглед на мнение
                    Добра дискусия се заформи. Принципно беше питането още не съм изтрщял толкова. Доволен съм си от моята която е 40 пъти по тънко като цена. Но доста ми досаждат по телефона да ми я покажат.
                    Е толкова ми не можеш да им откажеш като мъж. Казваш, бях у комшията да ми се похвали с такава и му се подпали инсталацията. Мерси, на мен моята инсталация си ми харесва и не искам да я паля. Не, не, да не се чува!!! Лек ден. И готово, какво му умуваш.
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Само 7 ампера е мотора за разлика от конкуренцията която вади 9 и смуче тройно по-малко.Няма да се вьржат ако си знаят стоката..........което ме сьмнява.

Ма кани ги ,нека чистят,да се сьбуят обаче като влизат и да не пропускат по ьглите.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Аз нямам притснение да ги отрежа. Но може да ги викна да дръпнат килима да не го влача до автомивката

Коментар

Първоначално публикуван от milenvg Преглед на мнение
                          Аз нямам притснение да ги отрежа. Но може да ги викна да дръпнат килима да не го влача до автомивката
                          Нямам коментар, защото коментара ми е много лош за цялата тема....
                          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Прати ги при мене, дай им телефона.
                            Ще им дам да смучат, ако успеят да го вдигнат - може и нали. Един вид.

Ако не са чували истинския случай за картечниците зад бараката на съседа - да не скачат на застрахователите си.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Какво значи чисти? Всяка здрава прахосмукачка чисти. И воден филтър можеш да си направиш от буркан за туршия. А за 4 000 можеш да купиш цяло стадо промишлени прахосмукачки - колички. Като ти омръзнат, ще ги тунинговаш до картинги, и ще си организираш шампионат в махалата, или каквото друго искаш.
                              Значи че чисти по-добре от други, например щото и тупа заедно със смученето. Водния филтър няма отношение към което.

А че цената е перверзна никой не спори.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малииийй!
                                Значи и върти? Тихо, комшиите да не плачат? И електромера не превърта?
                                Идейно значи.
                                Произволна форвакуумна помпа смуче толкова. Най-най скъпите които имам вкъщи, в днешно време струват примерно 500 лева. Това са реални лабораторни агрегати, не битови вентилаторчета. И колкото и меки, прилепващи към грапавия под четкки да им слагаш - пак излиза 200 лева с клизма. Не 4 000.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X