Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прахосмукачка Кърби

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прахосмукачка Кърби

А телешкото мислене кьде го оставяме?Ако е на цената на другите,а е с 2 гьрди по-добра кой и как ще го разбера и кой и колко пари ще направи?Така и бият едни 2000 долара цена,правят я малко по-яка,бие в кой да е тест тия от по 600 кинта и седиш и чакаш половинките да кльвнат.Щото и там много логика няма - броня ли,Австралийска,АРБ,2000 долара?Че за какво ти е,на тая какво и е..............И сьс сьщия успех могат да спорят за чий и е прахосмукачка за 2000 кинта като и другата вьрши работата,но на 90%.
    Бие ги на кредитна карта и спи с мисьлта,че си е взела вьрха на черешката,дали е купила за 600 кинта или за 2000 тя пак си ги покрива по кредит и разликата е минимална,4-5 кутии цигари на месец да речем.
    Тя и Волгата вози ма на,скачат на Баварци за доста повече пари от Кьрбито.Тия са в бизнеса от дьлго време и явно им излиза сметката.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Достатъчно! Написа го още в първия ред.
      Гърди там, или цици по старому - някак разбираемо. Макар че кило свински гърди напоследък е десетина лева, и става за ядене.
      А путкинските номера по 4 000 за виждане на цица - прокурора ще ми вземе по-малко за нормално изнасилване.
      Кокошките май са объркали доу джонса с даун бикининга.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Малииийй!
        Значи и върти? Тихо, комшиите да не плачат? И електромера не превърта?
        Идейно значи.
        Произволна форвакуумна помпа смуче толкова. Най-най скъпите които имам вкъщи, в днешно време струват примерно 500 лева. Това са реални лабораторни агрегати, не битови вентилаторчета. И колкото и меки, прилепващи към грапавия под четкки да им слагаш - пак излиза 200 лева с клизма. Не 4 000.
        Върти четките, да. Реално - върши работа. Ама чакай да се посмееш още малко - били от нам си къф камилски косъм, щото не се наелектризирал, ръиш ли.

Защо не го правят и други - не знам, може да е патентовано или нещо от сорта. В днешно време щом можеш да патентоваш думичката "lion", значи всичко е възможно.

За цената сме 'пцелютно на едно мнение. 4000 цирки да им излязат... някъде си.

...което не отменя факта че чисти. С удоволствие бих си тупнал седалките на семейната кола с такова. Само дето вече няма кой, без да ми надува главата белким ме излъже да си купя тоз велик предмет.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За седалките си вземи един Шарк нам си кой модел / мога да погледна ако искаш /,смуче гайки,вдига стрелките и се завира на всякъде,скромната цена от 60 кинта,че и филтъра му се пере с маркуча.Няма камилско окосмяване обаче и не тупа,но пък ако са кожа седалките не ти и трябва.Буди съседите,малко по-шумна е от водоструйката.

липсва кефа да чистиш с прахосмукачка на цената на колата,а като се прецака не е изненадващо някак си.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Убедихте ма. Ж си купа зъ две хилки издухън мутор ут исребитъл.
            Колко духа - толко и смуче, или да?

Коментар

Тука гяволията е друга чистят нещо срещу телефоните на твои познати и приятели и се почва . Така една кокошка позната на жена ми дала нейния телефон . На жената и неудобно да ги сиктирдоса и ме пита какво да прави . Викам и дай им утре като се обадят моя телефон . Първия път се опитах културно да им обясня че нямам нужда от техните услуги и останах с впечатлението че ме разбраха . На другия ден още не си бях изпил кафето в работата пак ми се обаждат трябваха ми 3 - 4 секунди да зацепя кой защо и отсреща сигурно слушалката и почервеня вероятно ясно чу подкрепящите възгласи на още 4 - 5 колеги машиностроители които бяха около мене От тогава вече една седмица повече не са ми се обаждали . Няколко пъти са ми се обаждали за някакви анкети и там ситуацията е същата обикновено ме хващат като работя нещо бързо ги нахранвам и си продължавам работата .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Убедихте ма. Ж си купа зъ две хилки издухън мутор ут исребитъл.
                Колко духа - толко и смуче, или да?
                А тук не знам как е,може реда губи ряз при задънена положение,но може и да става,нямам и намерение да пробвам.

Пиши отзиви после,може и аз да клекна.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Пропускате един основен момент в съжденията си. Покупката на подобна почистваща система, презрително наричана тук „прахосмукачка“, всъщност е покупка на жизнен стандарт и междукомшийски статус, носещи несравнимо по- голямо удовлетворение. Рисувайки си профила на евентуалния клиент, дори бих дръзнал да предположа, че на въпросната система не би било отредено някое прашно и влажно кьоше, където противопраховите и водни филтри биха се повредили безвъзвратно. Това не ви е някакъв си просто "heavy duty" боклук. Специално поръчан рафт, с отделни секции за приставките и консумативите би й прилягал далеч повече.
                  И все пак, това ще е несравнимо по- малка глупост от поръчков библиотечен шкаф, с безценни издания на когото се сетиш и неразлепени от печатницата страници. А когато видите нервната криза, която причинявате на собственичката само с посягането към един „Стайнбек“ от този шкаф, можете да си дадете сметка за движещата сила на повечето световни процеси.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Taka e!! И основно се притежава от индивиди,дето си събуват патъците пред входната врата.

Коментар

Дреболии. Чувал съм че турят дистанционното на телевизора в найлова кесия. И на жена си като - също в некъв калъф.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X