Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хладилник. Какъв да бъде? Мнения и препоръки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    ...Марката на Нещото е МНОГО известна, произведено е у ДОЙЧЛАНД...
    Пише ли жърмани и не е ли свързано с Rammstein - на повръщанйе ме кара, не знам що така
    Враг усраине

Коментар

• Отговарям наред. Не искам да му знам консумацията, че ще го изхвърля сигурно. Че не работи оптимално съм сигурен, но съм се заслушвал в работата на компресора, ами включва и изключва според мен нормално. Тръбичката я чистих миналата година май, ама говорим за 20 годишен проблем, който просто се задълбочи. Тя и вратата иска регулиране, лампата му не работи от 10 години, уплътненията няма да се разсърдят на смяна...плаче за нов. Ама работи гада му. Да не говорим, че е с горен фризер и ме дразни да се ровя по долните рафтове, отделно двата най-горни са ти пред очите, за другото правиш стойки .
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• В Надин нв са придирчиви - приемат и работещи уреди....
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Знам, ма не го давам....все още. Той и телевизора ми за там, ма и той не ще да сгъне, компютъра и той пътник. Но да не се отплесваме
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• Да споделя какво имах предвид при избора на моя хладилник.

Размерът уж е на последно място, но всъщност е най-важният. Сегашната мода е височина 205–210 см, което обаче не влиза в асансьор – имайте го предвид. Преди да тръгнете към магазина, задължително измерете вратата на асансьора. Седем етажа… добре че доставчикът имаше автоматична количка за стълби, иначе не знам как щях да се оправя – колко китки разместих…

Вече почти всички модели са No Frost, затова чекмеджето за зеленчуци е задължително. Работи – доказано е, че салатите се съхраняват по-дълго. Чекмеджето за салами на пръв поглед изглежда като глупост, но конструктивно е направено така, че студеният въздух първо минава през него – и реално си върши работата. При температура в хладилника 4°C, в това чекмедже е около 0.5–1°C – перфектно за колбаси и сирена. Реално е много добро решение.

Последното важно нещо за мен беше първият рафт да може да се прибира и сгъва на две. Така спокойно се побира цяла тенджера или диня. За съжаление точно този рафт се оказа „повишаващ класа“ и заедно с него набутват още куп излишни неща, които вдигат цената. Например – имам ламарина вътре в хладилника. Защо? Да има нещо да тежи? За какво точно служи – нямам идея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X