Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вода за всеки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вода за всеки

Здравейте

Изпитвам донякъде ирационалната необходимост от апарат за студена/топла вода у дома

На работното място имаме такива, голяма благодат - една от причините да стоя по 24 часа там

Търся мнение - впечатления, проблеми, неудобства и предимства.

Основно ме интересува техническата стабилност и възможността за поддръжка на диспенсерите.

Имам предпочитание към без-договорните варианти...
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

От: Вода за всеки

И аз си мислех за това, ама цената от 6-7 лева за бутилка от 19 литра ме отрезви...
    Дядо ми само минерална вода от диспенсър е пил! Вярно, че ме пращаше да напълня вода от селската чешма в стъклената дамаджанка през няколко часа, ама не ми тежеше, щото ходех с колелото, а бях лапе, и съответно ми се караше...

Ама не, 7 лева за 20 литра вода не е нормално, баси... На работата шефа не си дава много зор да поръчва да докарат вода когато свърши, и се случва по 2-3 дни да наливаме в бутилките вода от чешмата и я слагаме на "машината". Доста по-добре е от нищо...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
      Здравейте

Изпитвам донякъде ирационалната необходимост от апарат за студена/топла вода у дома

На работното място имаме такива, голяма благодат - една от причините да стоя по 24 часа там

Търся мнение - впечатления, проблеми, неудобства и предимства.

Основно ме интересува техническата стабилност и възможността за поддръжка на диспенсерите.

Колега ,на теб няма да обяснявам как да го профилактираш и дезинфектираш тоя апарат.Като стоиш по 24 часа в Клиниката,сигурно имаш пациенти(подходящи),които да ти осигурят машинката,бутилките .И както аз съм сторил-осигурих си празни бутилки,които редовно дезинфекцирам и зареждам в извора(в града има 4 сонди за свободно ползване).
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Бартерче викаш... Ако няма вода-няма здраве.
        Добре, че не съм ти пациент...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Изпитвам донякъде ирационалната необходимост от апарат за студена/топла вода у дома...
          Обиколи магазините за "бяла"техника, виж на "Илиянци", и какво казва "Гугъла" за налични машинки, харесай си някоя, пък после ако трябва ще намерим начин да пълним шишенцето и без договори, неможе да няма
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Бартерче викаш... Ако няма вода-няма здраве.
            Добре, че не съм ти пациент...
            Коле ,братле не ставаш нито за логик,нито за юрист.Това дето си го изсричал ,откъде си го извади като извод?Ти си като някоя жълта журналистка.Кога съм казал бартерче,кога съм казал вода-няма здраве(отдавна не работя в клиника заради нечистоплътността там).А за пациента-не се заричай никога(неведоми са пътищата Господни).
            За пояснение-имам пациент който дистрибуцира и поддържа охладителна и климатизираща техника(в кабинетите ми и дома ми)Не съм я откраднал.Просто в града имаме хубава безплатна вода и аз си зареждам самичък.Ако искаш мога да ти изпратя балони.Не искам да се конфронтирам с теб ,но това твое изказване не е коректно.Не ме разочаровай в клуба на 110 кг-вите.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Дядо ми само минерална вода от диспенсър е пил!
              Така де, ама и туморите вече се вадят с микроскоп...

И аз си мислех за това, ама цената от 6-7 лева за бутилка от 19 литра ме отрезви...
              Именно, затова:

Споделете И технически опит с диспенсерите, конкретни проверени оферти
              LZ1EMS

Коментар

Нали става да се пълнят отделно? Какъв е проблема? Вкъщи от години не пием вода на ВИК, но и не купуваме от магазина. Пием основно от 2 чешми които са ни едната по път, а другата близо до вкъщи и съм се убедил в разликата с тази от чешмата вкъщи. Какъв е проблема да се пълни от място на което харесваш водата?
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                  Какъв е проблема да се пълни от място на което харесваш водата?
                  Няма проблем, търси се И това удобство, 24 часа в денонощието:

...необходимост от апарат за студена/топла вода у дома...
                  LZ1EMS

Коментар

Емо, как ще се оправдаеш после, че не си се прибрал? А сега е лесно- няма вода!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Сега прочетох пак темата. Бях останал с впечатление, че основния проблем е как ще се зарежда, а той по-скоро е как да взема апарат без да се налага да ми го зареждат постоянно и да плащам излишно скъпо за тава.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Емо, как ще се оправдаеш после, че не си се прибрал? А сега е лесно- няма вода!
                        В жегите трябва да се пие много, поне 2 литра вода на ден...
                        LZ1EMS

Коментар

Автоматите за вода предлагани в търговската мрежа са два вида: електронно и компресорно охлаждащи. Цените варират от 70лв до 250 лв. Всички които днес гледахме се продават с адаптер за различни бутилки. Ние лично след дълго умуване пред щанда се спряхме на по-евтиния вариант. Първите ни впечатления от това което взехме са такива ,че горещата вода става за минути, но за студената е необходимо време особено при такава висока консумация. Дават 5 литра на час за гореща и 0,7 л на час за студена. Започваме да набавяме съдове и от тук нататък всичко е въпрос на вкус и предпочитание. Успех!

Коментар

От няколко години в цеха си имам такава. Сменили сме и двата вида, и в момента сме на такава с агрегат. По-добре охлажда и не почва да пуска топла вода след няколко студени чаши, източени една след друга(болест на другия вид машини). Единственото, което не ми харесва е почистването.

Коментар

Мога да споделя опит за студената вода.
                              Хладилникът ни е с 4.5 литров диспенсер. Пълним го с вода от Горна Баня. За вода ходим 1 път в месеца в удобно за нас време. Като бяха малки децата (тогава нямахме диспенсер), ходехме през нощта, след като ги приспим. Изворите в Горна Баня са достъпни по всяко време, но в събота и неделя има опашки. Има достатъчно място за паркиране.
                              Ползваме 4 бр. туби по 25 литра. Избрала съм ги да са с удобни дръжки. Почистването им е много лесно, а и се ползват само за минерална вода.
                              Виждала съм на извора и хора, които пълнят от големите бутилки за апарат. Аз не бих могла да пренеса такава бутилка до колата . Туба с дръжка - мога.
                              Може и да си внушавам, но водата която наливам от извора и тази, която си купувам на работа, се различават по вкус.
                              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X