Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно надуваема спалня INTEX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос относно надуваема спалня INTEX

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    . Материала на тези дюшеци го лепи /разтваря/ ПВЦ лепило за канализационни тръби. Има го във всяка железария. Прозрачно и смърди особено. ..
    Има един тангит на хенкел, който е доста по-гъст и съхне по-бързо. Има го примерно в метрото. След залепяне е необходимо поне ден да стои без налягане, защото дори и тангитът съхне окончателно за долу-горе толкова. ПВЦ-то си е мърляв материал отвсякъде, но пък за сега евтин. Българският рядкоч по железариите е вектор, май от Трроян

И да не пропусна - смратта и на двете действа на комарите също както валериана на котките.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Аз пробойните ги лепя със лепенка на руло 5см широка едни сиви такива, с вграден нещо като плат. 25метра са 6-10лв. Има ги по повечето железарии.
      Тази лепенка май е точно това което ми трябва Още повече, че и матрака ми е сив... Можеш ли да кажеш някакво по-конкретно наименование или някаква снимка да постнеш да видя какво представлява?

Иначе за лепило, след много четене стигнах до извода, че това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0000006477.jpg
Прегледи:1
Размер:24.2 КБ
ID:5402819е най-доброто (или най-хваленото

Коментар

Една седмица спях по морето на такова и ми беше доста удобно ,само като се въртя издава шум,други забележки нямам
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Една седмица спях по морето на такова и ми беше доста удобно ,само като се въртя издава шум,други забележки нямам
          Зависи от модела. Моето шум не издава... Ти си спал на нещо тип душек, дето като го натиснеш от единия край, въздуха отива в другите камери и от там идва шума...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            Зависи от модела. Моето шум не издава... Ти си спал на нещо тип душек, дето като го натиснеш от единия край, въздуха отива в другите камери и от там идва шума...
            Тоя новия модел ,кафяв от едната страна !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Та в края на крайщата дали някой е залепил успешно такъм матрак, че и моя се продупчи ,но отдолу на гумата и мисля да го лепя?
              Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Ето с какво лепило успях да залепя матрака аз - Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11082013245.jpg
Размер:115.7 КБ
ID:5510255Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11082013246.jpg
Размер:149.1 КБ
ID:5510256 найстина стана и държи.Лепилото беше 0 лв. но си струва.
                Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

От доста години два надуваеми матрака от тази марка влача по къмпинги и къде ли не, имат проблем с разликата в твърдоста, но това си е физика-зависи от температурните разлики и промяната в атмосферното налягане, пълнежът е газ Колкото до марката-май това е една от най-масовите и некачествени в Щатите,ама на нашият пазар май няма почти никакъв избор..... ама за тези пари стават

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X