Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно надуваема спалня INTEX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно надуваема спалня INTEX

Реших да ви взема такава спалня и да я пробвам. Вчера я взех и я надух, на пръв поглед всичко е ок, но ми направи впечатление, че след 2-3 часа леглото беше по-меко от колкото го оставих.
    Пак малко го надух, снощи легнахме да спим и сутринта пак се чуства по-меко от колкото съм го оставил. Не мога да кажа, че е спаднало на половина, но е по-меко от състоянието в което съм го оставил...
    Чудя се това нормално ли е или има някакъв проблем с леглото?!

От: Въпрос относно надуваема спалня INTEX

Ами изхождайки от това че съм ползвал доста продукти на INTEX и че на всеки излет с презпиване, на риболов или където и да било по къмпинги ползвам надуваем дюшек на въпросната фирам ( от тези дебелите с велурено покритие на едната страна) съдя, че е нормално да спада малко въздуха. Той всъщност не спада, а се разширява самия дюшег и налягането спада откъдето и ти го чувстваш по-меко. Не се притеснявай всичко си е ОК.

Поздрави !

Коментар

Много съм им мераклия, незнам дали да не си купя,отдавна се каня!Струват ми се здрави и лесни за надуване!Въпрос -с една камера ли са?
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Разтяга се до някакъв размер. Като поседи надут няколко дена спира да се разтяга. След две-три години материала остарява и накрая се цепва по шевовете неспасяемо. Иначе стават.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
          Много съм им мераклия, незнам дали да не си купя,отдавна се каня!Струват ми се здрави и лесни за надуване!Въпрос -с една камера ли са?
          Моя модел е с електрическа вградена помпа. Включваш в контакта, цъкаш копчето и се надува. Иначе моя е с някакви 136 камери вътре - http://airbeds4less.com/product/inte...-mattress.html уж...

Коментар

не си купувайте - intex за 157 лв издържа точно колкото е гаранцията - 3 месеца.после се разду.не си харчете парите за глупости

Коментар

Ние преди 2-3 години си вземхме ... RISING COMFORT (дано не се лъжа)
              така изглежда

Не мога да кажа, че постоянно я ползваме, но е ползвана за гости, племенницата с майка ми са спали доста пъти. Като цяло е много по-добре от механизми за дивани и няк'ви подобни. Още ме е яд че дадохме горе-долу 170лв за механизъм за дивана при нашите, за сестрами като се прибират, уж за по-удобно , а спалнята и тя толкова.

Относно спадането, има го тоя момент, но не е кой знае колко. По принцип (поне от това дето съм чел, а и тук имаше информация) е по-важно да не я препомпваш, че тогава лошо. Нашата седеше едно дълго известно време надута в една стая и ... дано не излъжа ... я припомвах ако не всяка седмица, то през седмица.
              И важно !!! не се погаждат с домашни любимци , та разни котки, кучета и т.н. не е добре да се навъртат.
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Спялнята е перфектна, но има нужда от малко ремонт(лепене). В комплекта имаше само една сива "велурена" лепенка, която свърши и се чудя дали може да се намерят от някъде подобни лепенки?
                Гледах за repair комплекти на Intex, но маи в тях има лепило и някакви прозрачно фолио...

Коментар

Аз също имам един дюшек за залепване и пробвах с разни лепила без резултат, та ще чакам и аз за мнения и решения.
                  Въпреки че сметнато сумарно парите за лепила ми се вързаха на цената на нов, които в момента е на промация в практикер.

Коментар

Аз като се ровичка и четях разни неща за въпросните продукти, ако не се лъжа, е леко безсмислено с опитите за лепене, че обикновено се разлепяло до лепеното. Та май по-добре ново, и внимателно да не се препомва.
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

издъражат около 4 месеца на нон-стоп ползване....бая поспах на такива...щото ми бяха удобни. После се пукат неспасяемо.

Коментар

Всичките тези дюшеци по морето си ги лепя с лепенка за гуми за колело и лепило капчица или неговите производни. Поздрави.
                        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                          Всичките тези дюшеци по морето си ги лепя с лепенка за гуми за колело и лепило капчица или неговите производни. Поздрави.
                          Капчицата и лепенките за гума не са удачен вариант. Материала на тези дюшеци го лепи /разтваря/ ПВЦ лепило за канализационни тръби. Има го във всяка железария. Прозрачно и смърди особено. За лепенка се ползва същия материал от друго подобно изделие. Най-добре прозрачно. И въпреки това след време се цепи по шевовете и няма спасение. Лепенка става удачно само на пробито място.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Аз пробойните ги лепя със лепенка на руло 5см широка едни сиви такива, с вграден нещо като плат. 25метра са 6-10лв. Има ги по повечето железарии.

Коментар

Имал съм удоволствието, (неудоволствието) да ползвам такъв... Лошо! Не държи на бурен секс!...Всъщност някъде вътре има арматура, която като се отлепи леглото става "неуправляемо". Инъче се лепи лесно с някакво лепило за PVC, от типа на хелмитекса, не помня името му (не е в БГ) с PVC лента към лепилото и става достатъчно здраво след 24 часа.
                              Определено върши работа за гости 2 пъти в годината и нищо друго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X