Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс-практика по туризъм в Гърция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Курс-практика по туризъм в Гърция

Ами ето и равносметката.
    Днес "мойто момче" се върна от "бригадата".
    Надница 16Е/ на ден ,от които Дисем & Со прибират 10Е.
    Прибират им и по 50Е за застраховки, след като минат границата, а уж бяха осигурени!?
    Спане по 10-12 човека в стая, за момичетата без климатик, на нарове, на два ката. Стаите и санитарните възли недовършени и полуработещи.
    Работа бол, заплащане като на роби, за да има за българските чорбаджии....!!!
    Останали им добри спомени на децата, като от студентска бригада по времето на соца, малко пари, много емоции, сех и бири!
    Ако съм Derhunter, или Disem повече няма да се вясна в тоя форум,
    най-малкото защото някой ми е дал това определение- ТЪРГАШИ и ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!!!!
    Съжалявам, че ви познавам!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
      Ами ето и равносметката.
      Днес "мойто момче" се върна от "бригадата".
      Надница 16Е/ на ден ,от които Събин & Со прибират 10Е.
      Прибират им и по 50Е за застраховки, след като минат границата, а уж бяха осигурени!?
      Спане по 10-12 човека в стая, за момичетата без климатик, на нарове, на два ката. Стаите и санитарните възли недовършени и полуработещи.
      Работа бол, заплащане като на роби, за да има за българските чорбаджии....!!!
      Останали им добри спомени на децата, като от студентска бригада по времето на соца, малко пари, много емоции, сех и бири!
      Ако съм Derhunter, или Disem повече няма да се вясна в тоя форум, най-малкото защото някой ми е дал това определение- ТЪРГАШИ и ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!!!!
      Съжалявам, че ви познавам!!!!!!!

Та какво беше за привкуса, който се прокрадвал във въпросите ми?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Та какво беше за привкуса, който се прокрадвал във въпросите ми?
        Злорадстваш ли?!
        Или си доволен, колко си бил прав, както ВИНАГИ...!!!!!????

Коментар

Това е !!! За пореден път се убеждавам ,че има ли пръст грък или еврейн - вътрешно ти е !!!

Язък за бъхтенето на децата

Коментар

Не мисля че трябва да се правят такива краини изказвания за които после да съжалявате.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              Не мисля че трябва да се правят такива краини изказвания за които после да съжалявате.
              Взимам си думите назад, ако кажеш по колко Евро вземахте на човек от гърка, който плащаше по 16Е на ден!!!!

Коментар

НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО СЕ ЗАКЛЕВАМ В ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ДВУГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ, ЧЕ НЕ СЪМ ВЗЕЛ И СТОТИНКА ОТ НАДНИЦИТЕ НА ДЕЦАТА!!!!!!!
                Освен, че не съм взел и стотинка от надниците ами съм дал от МОИТЕ лични пари за да могат те да отидат там! Същото се отнася и за Иван, доколкото знам. Те са прочели и подписали договора си преди да заминат. Направили са техния избор и са получавали толкова колкото е било записано че и повече!
                Всякакви истории, че съм взимал нещо от надниците им са клевета и аз съм готов да си защитя името и това на представляваната от мен фондация по съдебен ред ако продължавате да разпространявате измислени слухове.
                Както казах внимавайте какво пишете!!!! Това е сериозно. Нарича се уронване на престиж!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                  Злорадстваш ли?!
                  Или си доволен, колко си бил прав, както ВИНАГИ...!!!!!????
                  Да злорадствам?!? За какво? Че хора, които не са наясно с нещата, са се вързали на локумите, които са им разтягали за настаняването в луксозни стаи и ползване на всички екстри?!?

А за доволен ... Не мога да съм недоволен, че май се вижда колко чинят подхвърлените по мой адрес обвинения и високопарните приказки, които се изсипаха тук ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Щом в форума пускате офертата за набиране на хора-лоша е работатаЯвно никой не иска да иде в прехваленият курорт в Гърция дори и от домовете за сираци защото макар и малко хората знаят какви са условията на работа в Гърция-близки до робския труд.
                    П.П. Нали не мислите сериозно че някой от форума би изпратил детето си на този така наречен "курс-практика по туризъм"

Коментар

И последното което ще напиша в тази тема е уверението, че не съм взимал каквито и да е било пари, комисионни, надници, рушвети нито от собствениците, нито от децата. Изключения правят 50-те евро които им казахме още преди да тръгнат, че евентуално ще съберем от всеки за ЦЕЛИЯ период. Това са само част от парите които аз и Иван сме извадили от джобовете си за да могат те да отидат там! Отделен е въпроса, че така и не им ги събрахме!!!!!!
                      В заключение ще кажа, че са пореден път се убеждавам, че няма ненаказано добро! Особенно в България!

С уважение: Севдалин Михнев
                      Представител на фондация "Надежда за децата"

Коментар

Явно не само гърците са се докопали до фондове. Моята жена току що завърши такъв курс в Плевен към Стопанска камара. Освен, че беше евтина работна ръка по хотелите в града и то когато трябваше да получава пари от борсата, сега пак си е безработна. Сега сканирам "удостоверенията" и ще ви ги пусна. Вие бихте ли наели човек с такъв документ?

Последно редактирано от Myyy; 08-08-07, 01:16.
                        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                          Сега сканирам "удостоверенията" и ще ви ги пусна. Вие бихте ли наели човек с такъв документ?
                          Ако с написаното в удостоверението "администратор в хотелиерството" се има предвид администратор (служител на рецепция в хотел), то при прочитане на изучаваните в курса предмети, на всеки що-годе грамотен управител на хотел ще му е пределно ясно, че курсистите НЕ са получили подготовката, която би трябвало да получат, за да могат да работят на рецепция.

Вместо това, учебният план за този курс е някакъв тюрлюгювеч от теми, най-вероятната цел на който не е курсистите да получат някаква реална професионална подготовка, а просто едни хора да вземат едни пари от въпросния курс ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Доста късно я виждам тази тема....а мога да кажа някой неща. Относно стажа в хотели може да бъдете сигурни че ще бъдете екплоатирани за нещата който друг не иска да ги свърши и ще отидете там където има дупки за попълване. Какво пише на кетапа няма значение....ако искате си го сложете в рамка. В това обаче има смисъл-дават ти шанс да поработиш в хотел, че то за това образование няма.
                            Относно гръцкия стаж-Ако някой хотелиер ви каже че ще спите в хотела в свободното си време и, че ще използвате съоръженията и, че ще ядете от храната на гостите бягайте ДАЛЕЧ. Това не е хотелиер....Първо правило в НОРМАЛНИЯ хотел е, че персонала е персонал и няма нищо общо с хотела извън работно време. НИЩО!!! А за стажове проверете в Софийските хотели(единствените в България който могат да ви научат на нещо) бягайте от провинцията и най-вече от курортите. Там работи куцо и сакато и мениджъмта от ден за пладне-каквото и да ви говорят.
                            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                            Drag Grand Canyon Daily
                            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                            LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                              Ако някой хотелиер ви каже че ще спите в хотела в свободното си време и, че ще използвате съоръженията и, че ще ядете от храната на гостите бягайте ДАЛЕЧ. Това не е хотелиер....Първо правило в НОРМАЛНИЯ хотел е, че персонала е персонал и няма нищо общо с хотела извън работно време. НИЩО!!!
                              Я виж Явор как знае. А някои нашенски хотелиери не знаят, или по-скоро се правят, че не знаят ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Уф, явно е типично българска черта да си мерим п..те, да оплюваме правеното от другите и да философстваме.

За кво писахте 3 страници глупости бе уважаеми колеги? Темата започна с "който иска". Като не искате - трайте си бе, като знаете, че нещо не е чисто - има си законно установен ред, подавате сигнал, прави се проверка и т.н.

Това, което за един е лошо, за друг може и да е добро. За сирачетата най-вероятно би било добро, за други дечица, чиито семейства едвам свързват двата края сигурно също. Най-малкото вместо да бачкат за 200 лв. чистейки тук, биха видели чужда страна и биха взели същите или малко по-големи пари. Да не говорим, че тук все още и 300 лв. се счита за добра заплата, колкото и да ви е чудно. За справка прочетете темата за липсата на квалифицирана работна ръка.

На мен офертата не ми хареса и затова не съм отишъл, но и не бях писал тук. Изредихте се 20 човека да обяснявате колко е зле. Еййййй, аман.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X