Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зародиш между човек и животно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Зародиш между човек и животно?

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
    )) Тая история ни я споделяха на лекции преди време. Наистина е правено и разправят, че конските мухи преимуществено кацали по въпросните домати А самите домати били с по-дебела ципа, казват )) Забравил съм от къв зор са го правили и какво са искали да постигнат...
    Както и да е, такива неща могат да се правят отдавна и не са тайна. Те не засягат никакви полови хромозоми изобщо...
    Aaaa... при разделянето на темите нещата се разводниха - за половите хромозоми говорихме в началото, когато обсъждахме как се определя пола... Но това си остана в онази тема. Тук вече не се обсъждат половите хромозоми, а по принцип генетичния материал.

Коментар

Аз говоря попринцип какви видови кръстоски са правени
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

А, разводни ли се вече темата ? Ми де да знам аз, не съм разбрал. Тоя процес винаги е мълниеносен )))))

Какви кръстоски се правят ? Квито искаш. В зората на тия неща пък учените глави буквално са се били юрнали да пробват на принципа "всичко с всичко" )) То винаги е така с новите работи...
        Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

А, разводни ли се вече темата ? Ми де да знам аз, не съм разбрал. Тоя процес винаги е мълниеносен )))))
          Все пак сме на втора страничка вече...
          Пък и видяхме,че човек с нещо друго няма да стане,та поне да кажем за разни кръстоски,които са се получили
          A2 (+)

Коментар

Всички знаем за Мичурин (не курортния град а учения), та веднъж се прибрал от експедиция и икономът го посрещнал с думите:
            -Съпругата ви загина...
            -
            -Абе таман се беше покатерила на брезата да си откъсне малко копър и откоре една диня като се откъсна и тряс...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Всички знаем за Мичурин (не курортния град а учения), та веднъж се прибрал от експедиция и икономът го посрещнал с думите:
              -Съпругата ви загина...
              -
              -Абе таман се беше покатерила на брезата да си откъсне малко копър и откоре една диня като се откъсна и тряс...

Не е шега работа да си играем с генетиката...

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                Пък и видяхме,че човек с нещо друго няма да стане,та поне да кажем за разни кръстоски,които са се получили
                А, то може и да не става, ама тва не значи че аз трябва да спра да опитвам... Я кви хубави кученца са напускали по магазините. За морските свинчета пък да не говорим колко са сладки...
                А, като казах морски свинчета, найте ли ква е приликата между жената-научен работник и морското свинче ? Ми и то като нея нито е морско, нито е свинче...

Баси колко беше тежък тоя уйкенд (така ли се пише уйкенд на български, бе ?). Откъм пиенета некви. И ми се затварят очите ся и че одим да си легнем.

П.С. Вица е дОбър...
                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

А, то може и да не става, ама тва не значи че аз трябва да спра да опитвам... Я кви хубави кученца са напускали по магазините. За морските свинчета пък да не говорим колко са сладки...
                  А, като казах морски свинчета, найте ли ква е приликата между жената-научен работник и морското свинче ? Ми и то като нея нито е морско, нито е свинче...

Баси колко беше тежък тоя уйкенд (така ли се пише уйкенд на български, бе ?). Откъм пиенета некви. И ми се затварят очите ся и че одим да си легнем.

П.С. Вица е дОбър...
                  Да бе личи ти че си на градус
                  A2 (+)

Коментар

До: Зародиш между човек и животно?

почти всичко сериозно вече го каза iva_kx
                    делене на нехомоложни двойки хромозоми = миш-маш
                    дори ако се хванат центромерите за вретеното. от там загуба на ген. материал и в коша и това при положение, че видовете са достатъчно близки за да се образува дори нещо като зигота. пък коня и магарето са дет се вика частен случай - по-близки от първи братовчеди я има я няма да са се разделили видовете след последния ледников период (демек вчера) и пак им куца с "плодовитото потомство".

ако беше възможно щеше да е добре документиран факт: в някои села в родопите щяха да се разхождат ваклите резултати от авангардните генетични експерименти които , чувал съм , правят там от векове.

няма нужда да говорим и за Дева Мария и партеногенезата

г-н Севов, не е виновно кучето, а комшията

сори, бирата е от вас
                    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Може. Всичко може.

Ето между човек и пришелец:

Между риба и китара

Между некадърен дизайнер и безумен инжинер

Мисля, че от горните успешно доказахме твърдението на Тихомир, че междувидовите кръстоски са напълно възможни и дори са част от всекидневието ни.
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Еххх Пришелеца как тъжно гледа
                        Сигурно е прочел на Ива лекцията и сега знае, че нищо
                        няма да се получи.

Ива, защо обрече тази любоФ

Коментар

Между прищълец и земна жена става. Аз познавам Пришълеца. Още от миналата година има момиченце от човешка жена.

Коментар

Човекоживотните са познати на човечеството от дълбока древност. Кентаврите какво са?

В наши дни, понеже сме еволюирали, хибридизацията дава плодове на по-фини равнища. Успешно са отглеждани, например, индивиди със 100% човешка външност и 100% свинско поведение.

Нищо не може да спре прогреса.
                            Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X