Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на пол на дете (Възможно ли е и как?)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор на пол на дете (Възможно ли е и как?)

Хромозоми У , Х , дрън, дрън. Кой го интересува ? В "оня момент" , ако се замисляш за такива неща......
    Във възможностите ви е да определите пола на детето , точно толкова , колкото да промените геополитическата обстановка във Венецуела примерно.Аз съм си искал момиче , и го получих независимо от "киселинноста" на средата,която проверявах редовно. .
    За РЛС . Сериозно. Много лошо , историите не са митове.
    Също и заварчиците . За последните ... Всъщност това е единственото което ме възпира от мисълта за второ дете . Имам много показен и тъжен пример в рода ни.
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Като Горд Баща на Син и Дъщеря, мога само да кажа:
      - И двата пола са радост за родителите.

А иначе, има си чалъм за мъжко и за женско, какъв е....
      Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
      Discovery 2.5 TD5 2000 EX
      Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Тук явно има много големи специалисти в тази област.

Само не знам трябва ли толкова да се планира и смята.

В днешно време май децата като пораснат достатъчно сами решават от какъв пол да са.
        ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
          Според мен е цяло щастие за човечеството,че природата сама тегли тази лотария.Че ако и в нея успеем да се набъркаме,вярно ще изчезнем като вид.
          Не е далеч и този момент, по моето скромно мнение. Въпросът е не толкова кога и как ще стане, а с какви цели ще се използва. Щото ако Галактическото Неодвижение на Ядосаните Феминистки (ГНЯФ ) завземе властта, тогава верно край )) За справка - "Охлюв на стръмното" ))
          Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Този момент не само че не е далече, ами според мен вече е възможен. Ама детето ще трябва да се прави по другия начин, демек в епруветка. Или с изкуствено осеменяване.

Но според мен не е приемливо, и аз не бих го направил. И не е правилно.

Представете си какво ще стане в някои държави, където на женско бебе се гледа едва ли не като на провал. И какво ще стане? Ще се напълни с мъже. А жени за тях? Или всички да ставаме меки китки?

Природата си знае работата и го е доказала. А ние като вид не сме доказали нищо, освен че сме в състояние да се самоунищожим.

Аз съм си за естествения начин. И е по-приятно. И по-здравословно. И не противоречи на нищо.

Виж ако не става, тогава си е проблем, и то сериозен. Тогава е редно да се пробва каквото е на разположение, стига да има предпоставки за здраво детенце. А много често за да не става проблема не е физиологически, а психически, и има хиляди примери за това.

Лошото е че "държавата" не прави абсолютно нищо по въпроса. Нито такива двойки се подпомагат финансово, за да пробват, нито е лесно да осиновиш дете. Пък и имаше изтъпления от сорта да не можеш ти да си избереш, ами те да решат кое дете да осиновиш, което според мен е пълна лудост.

Здравето на децата, на бременните жени и на хората, които искат да имат дете трябва да е абсолютен приоритет на държавата, дори и да няма пари за нищо друго. А в момента е точно обратното.

Ето ви пресен случай: Моя позната, "кинта и петдесет", дето се вика, с дупе като детско барабанче , с 5 диоптъра, забременя с близнаци. И понеже не искаше да си плати, я държаха до последно. А двете бяха по 3 кила и нещо. Държаха я 3 дни с изтекли води и разкритие. Това просто не мога и не искам да го коментирам. Най-накрая си плати и ги извадиха секцио. Слава богу всички са живи и здрави.

А жена ми, като е лежала с нащо, какви неща ми е разправяла, просто не е истина.

И най-лошото е че докторите се възползват от това. Зъболекарите и гинеколозите в момента са най-безочливото племе в България. И понеже нямаме избор ни играят хорце на главите.

Просто ми е беден речника да напиша с думи какво мисля по въпроса.

И вече обмислям някакви здравни застраховки/осигуровки за семейството си в чужбина, ако има такава възможност.

Ей-такива неща гонят хората от България. И става се по-голяма вероятността и мен да изгонят. Ама пусто съм се заинатил
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това с осиновяването на дете в България действително е класически пример за тъпи закони и войнстващо невежа бюрокрация. Чунким на държавата й е кеф да храни (да недохранва, тоест) хиляди безпризорни деца по мизерните си сиропиталища, ами на всичкото отгоре трябва да се пребориш с всеки един закон, докато си вземеш дете оттам. Съгласен съм, че не трябва да ги раздават как да е, ама тва вече е другата крайност...
              Пък лекарите не ща да ги коментирам... От година на година стават не само все по-алчни (което, айде, мога да го отдам на икономическата обстановка), ама по-лошото е че стават и все по-невежи...
              В нормалните държави населението прогресивно застарява, щото здравеопазването е добро и горната граница на живота постоянно расте. В България населението застарява, щото не се раждат деца, а малкото родили се бягат оттука още в крехка възраст, малко след прохождането. Е, чернички се раждат доста, ама тях статистиката май не ги брои, щото и половината не "съществуват" официално...

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                Не е далеч и този момент, по моето скромно мнение. Въпросът е не толкова кога и как ще стане, а с какви цели ще се използва. Щото ако Галактическото Неодвижение на Ядосаните Феминистки (ГНЯФ ) завземе властта, тогава верно край )) За справка - "Охлюв на стръмното" ))
                И "Добре охранявани мъже".
                А на Барбарона ще му кажа,че чалъм може и да има,но той е у жената.От нас не зависи толкова,колкото ни се иска.
                Нека природата взема решенията.Че иначе...Поне това засега не е в ръцете на властимащи дебили.Щото ако и там се набъркат,верно ше ги изколим.
                Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                имат право да гласуват на избори.

Коментар

Бъди сигурен, обаче, че в момента в който технологията стане направо промишлено възпроизводима, властимащите ще сложат ръце на нея. Да не говорим за военните в частност. Еле пък ако и други "модификации" на ембриона станат достъпни, като например подсигуряването на тотално подчинение, вграден дебилизъм и тотален непукизъм. Стоте кила мускули най-лесно ще се направят...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Ей-такива неща гонят хората от България. И става се по-голяма вероятността и мен да изгонят. Ама пусто съм се заинатил
                    Давай колега, инати се! Не си сам!
                    На другите колеги да кажа: Да не си играем с природата,че лошо...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Дори и да може, мисля че е по-хубаво детето ти да бъде такова каквото ти се падне .Пола не е най-важното , по-важно е детето ти да е здраво .

Коментар

.... Ама детето ще трябва да се прави по другия начин, демек в епруветка. Или с изкуствено осеменяване.....
                        Това вече беше проиграно във филма "Сексмисия" (за тези които са го гледали и го помнят)...
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

...
                          Представете си какво ще стане в някои държави, където на женско бебе се гледа едва ли не като на провал. И какво ще стане? Ще се напълни с мъже. А жени за тях? Или всички да ставаме меки китки?
                          А този проблем вече го има Индия

И наистина човеците не трябва да се набъркват в делата на Майката Природа или Бог, ако щете

Колкото до майтапа: мой познат с две момчета разказваше пред приятелките на жена си: "Ако искате момчета, ще ви дам рецепта - тя е следната - лягате с половинката да правите бебето и в сюблимния момент, гаджето става, отваря прозореца (това е много важно, каза!) иии....." (многозначително млъкваше). А ние естествено питахме: "Иии, какво???".... Ами вика ме мене бе! - беше отговора .
                          Последно редактирано от Фани; 27-11-07, 10:10.
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X