Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на пол на дете (Възможно ли е и как?)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Трудна задача

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
    Интуицията ти съвсем не противоречи на науката. Кой знае дали по онова време подсъзнателно или съзнателно не си спазвала предписанията за подходящи диети и т.н.
    Съвсем нормално си се храних, ама кой знае... Даже ядях малко, защото се чувствах зле и плодът през цялото време беше много дребен. А в осмия месец излязоха кайсиите и един месец ядях почти само това и... бебчето изведнъж порастна! Това беше интересно откритие - какъв страхотен плод са. Това може да е полезна информация за тези, които се канят да имат дете
    А какво ще кажете за статистическия факт, че по време и след война, когато загиват много мъже, се раждат доста повече момчета, отколкото момичета?
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

Re: Трудна задача

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      А, това зависи къде е служил таткото... щот има много точна статистика какви деца се раждат на операторите на различните РЛС...
      Та какво казва статистиката? Че и аз имам малък опит
      Тодор Томов
      =============================
      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Re: Избор на пол на дете (Възможно ли е и как?)

А какво ще кажете за статистическия факт, че по време и след война, когато загиват много мъже, се раждат доста повече момчета, отколкото момичета?
        Това не го знам. Къде го пише ?
        Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

хи-хи... избрала си пола, името и т.н.
          една позната на жена ми така чете таблици, хороскопи... измисля нови пози едва ли не... и вече 6 месеца пита сина си "Защо не си момиче?"

Нали се сещаш, че строго теоретично вероятността момче/момиче е около 50%... т.е. това, че си имаш момиченце, нищо не доказва...

за името /да е живо и здраво/ също по думите на личният ни бейби-доктор, има доста "Александри"
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Едва ли е от кайсиите.Богати са на калий и витамин С и като така са чудесни за майката и бебока.Но да му определят пола-едва ли.
            Данчо, и аз съм чел някаква статистика отдавна,че през и веднага след война момчетата са повече.Между другото има сериозно проучване в Русия и Германия по време на ВСВ никой не се е разболял от рак.(без тези които са били болни в момента).Един немски учен даже беше излязъл с теория по въпроса и съветските(тогава) учени го подкрепиха.Нещо като насочена високо стресова ситуация,при която раковите клетки изобщо не могат да се делят.Но аз се отклоних,извинявайте.
            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
              Това не го знам. Къде го пише ?
              Това съм го чувал. Продължава се гена на по слабия пол в момента на забременяването.
              По тази логика, като бачкаш здраво и си все капнал от умора, трябва все момчета да излизат.
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Абе, не съм жена, не съм раждал, че и деца не съм прайл, ама това с повечето момчета след война си е неква градска легенда, ще ме прощавате. Суеверие и толкоз. Апропо, има и друго поверие, според което пък се били раждали повече момчета ПРЕДИ войната. Изобщо, фолклорът си съчинява интересни работи, ама няма нужда и да сме всеядни...

Коментар

не бих казал, че полът на детето е най-важен!
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Избор на пол на дете (Възможно ли е и как?)

при по-кисела среда във влагалището шанса на мъжкия сперматозоид е по-малък и обратно

Коментар

Първоначално публикуван от ivo59 Преглед на мнение
                      при по-кисела среда във влагалището шанса на мъжкия сперматозоид е по-малък и обратно
                      Ми... да се пробва тогава каква е на вкус "средата", преди да се прави нещо.

Сори, ама не се здрържах!

С което не казвам че не е вярно, или обратното. Просто ми изскочи!

Моето мнение е че има много "ако" и трудно се нагаждат всичките. Аз имам момченце на годинка и 6 месеца. И не ми пукаше дали ще е момче или момиче, ама сериозно. И на двете щях да се радвам еднакво. И двете си имат тяхни си сладурести работи.

Иначе не съм мислил че мога да изпитам такива чувства. Една седмица не знаех къде съм (в добрия смисъл). Карах си колата толкова спокойно, че и сега като се сетя не ми се вярва. Не ми пукаше от абсолютно нищо, ама съвсем. Дай боже всекиму!
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Ми... да се пробва тогава каква е на вкус "средата", преди да се прави нещо.

Сори, ама не се здрържах!
                        Ха ха, смаза ме )) То и аз тъкмо се точех да изръся неква простотия, ама нЕма смисъл вече ))
                        П.С.: Да е живо и здраво детето ти.

А какво значи сперматозоидът да има по-малък шанс ? Каква е връзката с пола тук ?

Коментар

Според мен е цяло щастие за човечеството,че природата сама тегли тази лотария.Че ако и в нея успеем да се набъркаме,вярно ще изчезнем като вид.
                          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Планирането на пола е възможен но си трябва майсторлък. Чувал съм за една стара и изпитана рецепта. Значи всички зависи от "стрелбата". Попадение в горната част - момче, долу - момиче. Ако се уцели горен десен ъгъл голяма вероятност за близнаци момчета, долен десен близначки ама е трудно. Гледайте да не стрелята в ляво там има проблеми с половото самоопределение. Удара в "десятката" е фифти-фифти, щото е най лесен. Рецептата е на 100% сигурна. Неудобство е че резултатите от "стрелбата" излизат след 9месеца и тогава се разбира дали сте оцелили желаната област от "мишената". Ако не сте оцелили, опитайте пак и така докато успеете. Ако пък не искате да правите много опити, обърнете се към специалист, "майстор стрелец" за помощ. И ако това не ви харесва - просто да не ви пука за пола на детето, това не е най-важното.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Аааа забравих да добавя, не се опитвайте да "стреляте" мишената в гръб, нищо не се получава.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Въъъъъъъъъййййййй По опашата лъжа не бях чувал Ти го изкара като футболен мач бре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X