Би ли пояснил на кое му казваш аеро капли.Ясно ми е,че шината е капла,но аерото не ми е.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Под аеро капли имам предвит тия по здравите щот съм от тетевен па тука немое с обикновенни капли 1 седмица да изкараш. Мноу яко се криват по наще камъни.
Дайте една права задна капла. За водафон 225. Ма да има някаква горе долу права ос на нея. Няма значение може да е от някой м@анг@л, ама да е права оста и каплата
Човече, продавам задна капла Crosser в перфектно състояние с тия спици от 25 ст. Главината е Formula, но захващането за рамката не е със скоба а болтове. Не е кривена и тн. Има леки козметични забележки и то защото веднъж като сменях гумата нямах щангичка и направо с отверката бръкнах та я ужулих.
Цена: 30лв + разноските за пратката! (без коментар)
Коментар