Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Използване на хранителни добавки при колоездене.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ivodianov1992
    отговори
    От: Използване на хранителни добавки при колоездене.

Слагаш пръста отзад на сензора и мери пулс. Сега вече колко точно мери, нямам представа.

Остави коментар:

• Вико
    отговори

Всичко е чудесно. Strava прави всичко също. Само пулса не разбрах как го мери самсунгЪ?

Остави коментар:

• biol
    отговори

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    Strava е най-разпространено и показва всичко нужно.
    Ako си със Самсунг техния Health е много добър, чертае карта скорост денивалция, мери пулс и др. смята калории И не споделя с фацебук или други къде и колко си карал
    Много добра графика скорост/височина

Остави коментар:

• Паджеровод
    отговори

Не сме съвсем офтопик, защото гъзът има някаква взимовръзка с храната и оттам с хранителните добавки. С извинение към пусналия темата.

Дръпнах си Strava, само не знам защо целият свят трябва да знае къде си карам колелото, но ще я пробвам надвечер.

Остави коментар:

• rosen_offroad
    отговори
    Използване на хранителни добавки при колоездене.

Абе аз пък съм гъзест ама си ръби седалката и тва е.
    Явно килата са много и натиска на см2 идва повечко
    Идеалното е да си 40 кила и с голямо дупе
    Демек с голямо отношение гъз/тегло [см2/кг]

Остави коментар:

• blackfirefly
    отговори

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    ...баси за този спорт трябва да си по-гъзест ли?...
    Не! Ама си купи и един колоездачен клин или шорти с подплънки на гъза. Върши си иделана работа!

Остави коментар:

• Паджеровод
    отговори

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Смени седалката с дебела гелова и си вземи един тъй бьстьр или амортесьорен за задника,помага еле на кльощави задници като моя
    Сложих една широка с три пружини отдолу, по-добре е. И аз съм дъргел, баси за този спорт трябва да си по-гъзест ли?
    Сега ще дръпна и аз един километраж, за да не се увличам много.

Остави коментар:

• Вико
    отговори

Strava е най-разпространено и показва всичко нужно.

Остави коментар:

• ivodianov1992
    отговори

Добро утро. Ползвам вграденото приложение на Самсунг, което е доста точно и отчита по JPS. Казва се "Samsung Health" има за най - различни спортове и отчита дори когато телефона е заключен в джоба. В момента, в който спреш ти изписва автоматична пауза. Тръгваш и веднага започва да отчита. Доволен съм от него. На другия телефон съм си инсталирал едно от гугъл плей "Bike Computer", то е подобно, но не съм работил много с него. Поздрави!

Остави коментар:

• FREEFLYER
    отговори

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
    Плуването е много полезно също, просто колоезденето също не се дава. Днес направих една обиколка, като малко се надцених. Изминах 50 километра, но през половината път духаше ужасен насрещен вятър и поизмалях доста. Сега след двойна доза протеин и таблетка магнезий от аптеката съм 6 точки. Хапнах за вечеря марулка обилно с малко катък, ребро на скара и 100 грама домашна мускатова Амаааа без толкова не може. А иначе алкохолът вреди доста, твърдия намаля горенето на мазнини драстично. Вярно че домашната ракия си е билка, но гледам да пия максимум 4, 5 пъти в месеца по 100тина грама.
    [ATTACH=CONFIG]911404[/ATTACH]
    Иво, кажи кое приложение ползваш?

Остави коментар:

• BENZBOSS
    отговори

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Запалихте ме на дърти години. Трета вечер карам по десетина километра офроуд. Другото е наред, само дето си натъртих яко задника от седалката Какви са тея седалки колкото пощенска марка ...кята им?
    Смени седалката с дебела гелова и си вземи един тъй бьстьр или амортесьорен за задника,помага еле на кльощави задници като моя

Остави коментар:

• ivodianov1992
    отговори

Плуването е много полезно също, просто колоезденето също не се дава. Днес направих една обиколка, като малко се надцених. Изминах 50 километра, но през половината път духаше ужасен насрещен вятър и поизмалях доста. Сега след двойна доза протеин и таблетка магнезий от аптеката съм 6 точки. Хапнах за вечеря марулка обилно с малко катък, ребро на скара и 100 грама домашна мускатова Амаааа без толкова не може. А иначе алкохолът вреди доста, твърдия намаля горенето на мазнини драстично. Вярно че домашната ракия си е билка, но гледам да пия максимум 4, 5 пъти в месеца по 100тина грама.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20170426-190805.jpg
Прегледи:1
Размер:46.4 КБ
ID:5751504
    Последно редактирано от ivodianov1992; 26-04-17, 23:17.

Остави коментар:

• s_s1
    отговори

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Не съм съгласен за колоезденето.Това е най-добрия ,достъпен и щадящ спорт.Казвам го от позицията си на бивш професионален (не колоездач)спортист.Колоездачите живеят най дълго,от всички представители на всички спортове. Руснаците имат жестока статистика.
    Може ли линк?
    А плуването на какво вреди?

Остави коментар:

• Roninn
    отговори

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
    Само не разбрах за какво му е на Иво протеин?
    Той иска редукция на теглото.
    Аз съм го виждал и вярвайте ми мускули не му трябват.
    Ако се назоби с протеини ще претовари организма с азот и оттам други проблеми-бъбреци,камъни,кръвно,подагра....
    Отделно тия добавки май имат други добавки и т.н.
    Мой съвет през призмата на опита/8 години куртуризъм/и пълен курс по биохимия-никакви протеини,само витамини и минерали...които може да си ги набави с подходящ хранителен режим.
    Цялата работа е енергоразхода да е по-голям от енергоприхода!!!
    Да се ограничат рязко въглехидрати и мазнини,да се пият достатъчно течности,самата двигателна активност да е правилно проведена,с разгряване и прочие.
    Лично мнение-колоезденето не е най-добрия избор на спорт за отслабване и ваене на тяло-развиват едни задници и бедра,пък нагоре приличат на малка арда,ама......
    Гладкото бягане е класика!!!
    Не съм съгласен за колоезденето.Това е най-добрия ,достъпен и щадящ спорт.Казвам го от позицията си на бивш професионален (не колоездач)спортист.Колоездачите живеят най дълго,от всички представители на всички спортове. Руснаците имат жестока статистика.

Остави коментар:

• s_s1
    отговори

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
    50 гр.,но само петък ,събота.Физическо натоварване по-сериозно и алкохол особено твърд ,дори в малки грамажи са кофти комбинация !Малко бира,вино или джин по става!Всеки си има обаче табиета!То се отнася както до спортно натоварване ,така и до физически трудово натоварване.Иначе кофти за машинката ,а и се стопира ефекта от тренировката ,каквато и да била тя ,лека ,тежка.
    Ефекта от малката тренировка е че след работния ден разпускаш, разтоварваш напрежението и ти е по-вкусна вечерята.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X