От: Използване на хранителни добавки при колоездене.
Слагаш пръста отзад на сензора и мери пулс. Сега вече колко точно мери, нямам представа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Използване на хранителни добавки при колоездене.
Свий
X
-
Всичко е чудесно. Strava прави всичко също. Само пулса не разбрах как го мери самсунгЪ?
Остави коментар:
-
Ako си със Самсунг техния Health е много добър, чертае карта скорост денивалция, мери пулс и др. смята калории И не споделя с фацебук или други къде и колко си каралПървоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеStrava е най-разпространено и показва всичко нужно.
Много добра графика скорост/височина
Остави коментар:
-
Не сме съвсем офтопик, защото гъзът има някаква взимовръзка с храната и оттам с хранителните добавки. С извинение към пусналия темата.
Дръпнах си Strava, само не знам защо целият свят трябва да знае къде си карам колелото, но ще я пробвам надвечер.
Остави коментар:
-
Използване на хранителни добавки при колоездене.
Абе аз пък съм гъзест ама си ръби седалката и тва е.
Явно килата са много и натиска на см2 идва повечко
Идеалното е да си 40 кила и с голямо дупе
Демек с голямо отношение гъз/тегло [см2/кг]
Остави коментар:
-
Не! Ама си купи и един колоездачен клин или шорти с подплънки на гъза. Върши си иделана работа!Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение...баси за този спорт трябва да си по-гъзест ли?
...
Остави коментар:
-
Сложих една широка с три пружини отдолу, по-добре е. И аз съм дъргел, баси за този спорт трябва да си по-гъзест ли?Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеСмени седалката с дебела гелова и си вземи един тъй бьстьр или амортесьорен за задника,помага еле на кльощави задници като моя
Сега ще дръпна и аз един километраж, за да не се увличам много.
Остави коментар:
-
Strava е най-разпространено и показва всичко нужно.
Остави коментар:
-
Добро утро. Ползвам вграденото приложение на Самсунг, което е доста точно и отчита по JPS. Казва се "Samsung Health" има за най - различни спортове и отчита дори когато телефона е заключен в джоба. В момента, в който спреш ти изписва автоматична пауза. Тръгваш и веднага започва да отчита. Доволен съм от него. На другия телефон съм си инсталирал едно от гугъл плей "Bike Computer", то е подобно, но не съм работил много с него. Поздрави!
Остави коментар:
-
Иво, кажи кое приложение ползваш?Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнениеПлуването е много полезно също, просто колоезденето също не се дава. Днес направих една обиколка, като малко се надцених. Изминах 50 километра, но през половината път духаше ужасен насрещен вятър и поизмалях доста. Сега след двойна доза протеин и таблетка магнезий от аптеката съм 6 точки. Хапнах за вечеря марулка обилно с малко катък, ребро на скара и 100 грама домашна мускатова
Амаааа без толкова не може. А иначе алкохолът вреди доста, твърдия намаля горенето на мазнини драстично. Вярно че домашната ракия си е билка, но гледам да пия максимум 4, 5 пъти в месеца по 100тина грама.
[ATTACH=CONFIG]911404[/ATTACH]
Остави коментар:
-
Смени седалката с дебела гелова и си вземи един тъй бьстьр или амортесьорен за задника,помага еле на кльощави задници като мояПървоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЗапалихте ме на дърти години. Трета вечер карам по десетина километра офроуд. Другото е наред, само дето си натъртих яко задника от седалката
Какви са тея седалки колкото пощенска марка ...кята им?
Остави коментар:
-
Плуването е много полезно също, просто колоезденето също не се дава. Днес направих една обиколка, като малко се надцених. Изминах 50 километра, но през половината път духаше ужасен насрещен вятър и поизмалях доста. Сега след двойна доза протеин и таблетка магнезий от аптеката съм 6 точки. Хапнах за вечеря марулка обилно с малко катък, ребро на скара и 100 грама домашна мускатова
Амаааа без толкова не може. А иначе алкохолът вреди доста, твърдия намаля горенето на мазнини драстично. Вярно че домашната ракия си е билка, но гледам да пия максимум 4, 5 пъти в месеца по 100тина грама.
Последно редактирано от ivodianov1992; 26-04-17, 23:17.
Остави коментар:
-
Може ли линк?Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеНе съм съгласен за колоезденето.Това е най-добрия ,достъпен и щадящ спорт.Казвам го от позицията си на бивш професионален (не колоездач)спортист.Колоездачите живеят най дълго,от всички представители на всички спортове. Руснаците имат жестока статистика.
А плуването на какво вреди?
Остави коментар:
-
Не съм съгласен за колоезденето.Това е най-добрия ,достъпен и щадящ спорт.Казвам го от позицията си на бивш професионален (не колоездач)спортист.Колоездачите живеят най дълго,от всички представители на всички спортове. Руснаците имат жестока статистика.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеСамо не разбрах за какво му е на Иво протеин?
Той иска редукция на теглото.
Аз съм го виждал и вярвайте ми мускули не му трябват.
Ако се назоби с протеини ще претовари организма с азот и оттам други проблеми-бъбреци,камъни,кръвно,подагра....
Отделно тия добавки май имат други добавки и т.н.
Мой съвет през призмата на опита/8 години куртуризъм/и пълен курс по биохимия-никакви протеини,само витамини и минерали...които може да си ги набави с подходящ хранителен режим.
Цялата работа е енергоразхода да е по-голям от енергоприхода!!!
Да се ограничат рязко въглехидрати и мазнини,да се пият достатъчно течности,самата двигателна активност да е правилно проведена,с разгряване и прочие.
Лично мнение-колоезденето не е най-добрия избор на спорт за отслабване и ваене на тяло-развиват едни задници и бедра,пък нагоре приличат на малка арда,ама......
Гладкото бягане е класика!!!
Остави коментар:
-
Ефекта от малката тренировка е че след работния ден разпускаш, разтоварваш напрежението и ти е по-вкусна вечерята.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение50 гр.,но само петък ,събота.Физическо натоварване по-сериозно и алкохол особено твърд ,дори в малки грамажи са кофти комбинация !Малко бира,вино или джин по става!Всеки си има обаче табиета!То се отнася както до спортно натоварване ,така и до физически трудово натоварване.Иначе кофти за машинката ,а и се стопира ефекта от тренировката ,каквато и да била тя ,лека ,тежка.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: