Добре, още не сме избрали отговорник за трофейната бира, може да ти възложим да я пазиш /там никой не знае какво ще е количеството и контрола ще е невъзможен/..
за тоя пост ви трябва трезвеник
човек, неупотребяваш алкохолни течности
Не, такъв трябва да отговаря за трофейните нектарчета...За бирата ще е твърде жалко...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Кавмикадзе--нее зле.Ти къде си видял камикадзе да се дъни??????
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Благодаря за взводния, имам му доверие но ще участвам с УАЗа със Сузукито ще дойде жената да ни снима как си играем.При такъв взводен,нашия взод"СПЕЦЛОВ"
Благодаря за взводния, имам му доверие но ще участвам с УАЗа със Сузукито ще дойде жената да ни снима как си играем.При такъв взводен,нашия взод"СПЕЦЛОВ"
ЕЕЕЕЕЕЕ ти ме разби Тази е позивната.Край.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Ако идваш идвай като
боец,щото за шпиони при нас наказанието е Смяна на пола за прегрешилия.РАЗМИСЛЯЙ да няма после.........
Хънтър, не бих могъл да измисля по-жестоко наказние!!
Да не си бил съдебен лекар?!
Не бе,обичам да си играя с ножа
Голди, знам, че хората ти са малко, но първо тебе ще те заредим с ония командоси на Борко, с твойта машина и с чудовището на е100, ще можете да се разхождате около противника, като акули около удавник!
ЕЙ,хубаво,събрахме се ама трябва и противник да си намерим
Що тихата.В бурно море да не е по-безопасно?Виж за второто
съм съгласен.Виждали сме се с някои но по отделно.А заедно и организирани.........Кво ли знаят пацифистите за търпението да издебнеш.Абе ние си знаем,пък може и тях да "научим"
Коментар