Първоначално публикуван от Gichev
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бой в неделя 21.01.07
Свий
X
-
И друг път се е случвало, особено ако дойде някой който е играл на други места където се лъжат като полудели. Важното е да не се връзват и останалите и да почнат да лъжат всички, защото това обезсмисля играта. Ще се научат хората все някога...
-
Знаете ли какво удоволствие беше, когато за първи път отбора ни игра при вас /19.11.06/?! Топчетата супер, невиждан досега феърплей, че завършихме и на равно! След Карлуково, където аха да се хванем за гушите от нечестна игра, тази при вас беше невероятен кеф! И с това главно ни спечелихте да играем при вас! Затова при всяка възможност ще идваме отново и отново. Колкото до конкретния случай, винаги ще има един, двама от новодошлите дето не се усещат веднага кога са маркирани. ;-)Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеИ друг път се е случвало, особено ако дойде някой който е играл на други места където се лъжат като полудели. Важното е да не се връзват и останалите и да почнат да лъжат всички, защото това обезсмисля играта. Ще се научат хората все някога...Der Mensch ist nur da ganz Mensch, wo er spielt.
Коментар
-
Ще трябва да идвате по-често, щото вече официално Мартин и моя милост сме в един отбор с вас срещу отбора, воден от Събин. А, засега те са най-ефективното подразделение от общия ни голям отбор за Войните.
А за илюстрация, че са опасни противници - вие по едно време си помислихте, че хитруват и тръгват от старат по-рано, а аз като съдия бях до тяхната база и освен, че ги гледах, ги и снимах за албума. После всички се убедихе, че няма грозни изпълнения и просто са си добри.
Пък и при нас има един обективен факт - повечето се познаваме и сме приятели и никой не би рискувал името и репутацията си, за да остане още малко в поредната игра. В последствие, това започна да се отнася за всеки по-редовен участник и така. Ако, някой послъгва, това са новобранците, които често съставляват половината масовка и не им се връзваме. Ако станат по-редовни, вече се усещат.
Коментар
-
Браво-шести, на въпросната ваша първа игра, на мен ми беше първа игра
Ей направо ви мразех всичките, един човек не уцелих онзи ден, имах чуството че ме отстрелвате от вашата база на втората крачка, след като сме стартирали. Обаче след последната неделя ми се приповдигна малко самочуствието, пак нямаше игра да я завърша без да съм маркиран, ама поне по един си вземах и аз
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар