Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра в неделя 03.09.2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дотук нищо не разбрах - нито кой е претендентът, нито кой се репчи.

Пък това кулинарно отклонение за салами, топчета и франзели - хептен. Кви стари салами, кви стари топчета?!

Коментар

Е, аз к'во да направя?! Не върви по-простия да учи по-умния?!

Коментар

Намирисва ми на катинарче
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Не, аз питам, щото нещо си играеш с някаква словесна еквилибристика за пробутване на някакви стари топчета, та вземи се изкажи без да го увърташ, за да не те разбера погрешно.

Коментар

Обер, а'ре стига а?!!!
            Разбрахме, че сте велики и сме съгласни с вашето мнение.
            Остава да го покажете и на практика и повече няма да има дискусии по въпроса!

Коментар

Добре... Щом не казваш, остава аз да ти разтълкувам изказването за пробутването на топчетата, предвид и другото ти мнение в съседната тема.

А, че сме велики, може да го разбере само някой новак. Ние сме реалисти и знаем къде е светът и колко сме назад.

Коментар

ОК. Аз, тук повече няма да давам мнения, освен по същество т.е., ако заявявам участие в пейнтбол-игра!!!
                А, който обича да се изживява като надзирател....., да слага катинарчета, ако иска! Дреме ми....

Коментар

Sory, но пишем едновременно и мойте постове не са точно отговори на твоите! Но наистина спирам!!!

Коментар

М, да... Да пускаш двусмислици, които след това да оставяш да висят във въздуха не е коректно, да не кажа мъжко, ама щом те влече.

Не смятам нито да заключвам, нито да трия.

Коментар

Предлагам на следващата тренировка да дойдеш и ти ГАД,
                      а от мен барбекюто за сплотяване на колектива
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Малееее каква я въртите ... ама и аз нищо не разбирам де ... явно съм от по простите

Коментар

Намесвам се, за да поясня някои неща,
                          пък и нали ми лепнаха вече етикет за обратното на МЪЖКО поведение, що да не си скърша думата!

1. "старите салами" - разбирай старата фразеология, поведение, репчене и т.н. на Обера, които предхождаха Войната1 и които се повтарят, с нараснало самочувствие сега.

2. Старите топчета не е недомлъвка, а става въпрос за наистина старите топчета с които се бихме, когато идвах и аз, и правят фрапантно по-неприятни синки и които, мисля Събин в един пост, нарича ДЖАНКИ.

3.ПРЕТЕНДЕНТ е този които се бори за титлата, т.е. отбора от който участваше ти Обер на Войната 1.

Сега, се надявам да се разбира това което увъртах с двусмислици Обер!
                          И без да коментирам писането, в последствие, на неприятни неща по адрес на човек, който е заявил вече "неучастие" в темата, се ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ, за това , че съм се изразявал неточно и неразбираемо!!!
                          Обер, понеже по този начин се извинявам и на теб, моля да отвърнеш на жеста.
                          Ако ли не, ти изпращам секундантите си!!!

Коментар

Благодаря за разяснението, само не мога да разбера защо се джавкате за глупости. Това "джавкане" си беше и преди 1-вата война и то беше по скоро с цел да се "насъскат" малко двата отбора, но от време на време някой се връзваше по сериозно и нещатата отиват към каране, което е тъпо...

Коментар

Да, прав си, прилича на "джафкане", но за кране чак...!!!!

Пък, к'во му е лошото, да си спретнем един дуел?!
                              Ако разлаеме медиите, ще направим страхотна реклама на форума и на пейнтбола, като културно стредство за разчистване на сметки и изпускане на парата.
                              Може и ТВ-игра да спретнем - еди кой си, кани началника си, да му нашока тимбърицата на пейнтбол, щото му е резнал заплатата, примерно. И кви ли не още варианти. Чудя се, утре дали да не отпраша направо към патентното ведомство, до като някой не е краднал идеята!
                              Иначе, сериозно! От спорта и живота съм свикнал да уважавам противника си, защото той е най-добрият ти приятел.
                              От него се учиш и той те кара да се усъвършенстваш и напрягаш повече.
                              Бих казал даже : ПРОТИВНИКА ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА,
                              ЗА ДА ГО ПОБЕДИШ !!!
                              За това и, аз уважавам и обичам Обера !!!
                              Моля, на горното да не се придават разни ляво-десни отенъци, а да се тълкува единствено в смисъла на още по-горното!!!

Коментар

Какви сме се определя от това
                                как се изправяме след като паднем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X