Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра в неделя 03.09.2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Игра в неделя 03.09.2006

Обявявам бой в неделя на известното място в 15:00 часа, за да не се гоним пак по тъмното.

Все пак драснете по един ред, които ще идвате, за да не се налага да търчим за още боеприпаси насред играта като миналия път.

За другата седмица ще потърсим разнообразие и може да го направим цял ден със скара и анджаклами.

Пиши ме,там съм!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

2
      VPetrov.photography

Коментар

Хайде разказвайте де
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Какво да разказваме ... събрахме се 17 човека и правихме яко пуцане ...
          Венци, Събин и Гълъбин имаха малко превес (вероятно защото Мартин беше от техния отбор ) ... но и ние взехме няколко игри ...
          Ако беше дошъл да ни подкрепиш, можеше да обърнем резултата
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

От 15:30 до 20:00 изиграх сигурно поне 15 игри - много яко беше. Играхме в какви ли не кобницации. Повечето игри изиграхме с едни пичове дето не ги познавахме, което малко ме напрегна, защото докато разбера, че няма да ме слушат и командна структура няма да има в нашият отбор мина известно време. Както и да е - аз и Венци си хванахме единият фланг а останалите център + другият фланг. Пичовете се справяха по-добре от колкото очаквах и в крайна сметка противниковите играчи се запътваха с вдигнати пушки към базата един по един.

Само за информация - Мартин игра и от противника много от игрите...

Принципно малко съм се замислил относно това смесено разделяне на малко от "добрите" и малко от "новите". Да наистина да играем срещу група "новобранци" и да ги шокаме всеки път не е най интересната игра - определено, но в крайна сметка, какво точно тренираме когато сме се разделили. Мисля че всеки един от нас е достигнал до нивото където трябва да се наблегне на отборната игра в която всеки си знае функцията в отбора. А когато 2/3 от отбора са играли 1 път или никога това не се получава. Мисля че по-полезно би било за нас да играем нашият си отбор срещу ако трябва повече на брой противници с цел да се балансират силите за да е по интересна играта. Така отбора ни ще може да се сработва все по добре, до момент когато всеки ще знае точно кога какво да направи.

Също така без комуникации нещата не са професионални. Повечето от нас имат станции на 446 мегахерца, а тези които нямат трябва да си купят. Ако ще се развиваме да се развиваме. Иначе само хабим топчета/пари...

Коментар

Тоя терен, не го ли научихте до болка вече. Имам чувството, само като ви чета, че и с вързани очи можете да играете на него. Знаете всяка тръпчинка и всяка ямка там. Как успявате да се изненадате, изобщо?!
              Мисля, че в тая "джунгла"(горичка) единственото развитие на играта, което можете да постигнете вече е, само ако я прокопаете отдолу с тунели, куту едни виетнамци и тогава може пак да ви затресе параноята от кой чим ще изскочи противника.
              Аз идвах само веднъж и изиграхме седем игри, но още на третата вече ми беше скучно...

Коментар

Айде пак новаците се изказаха неподготвени... Изненадите идват не от терена, ами от противника и от тактиката му. По научна методика, тактиката се отработва когато теренът е константа. Иначе ходи ми решавай уравнение с две неизвестни.

Съгласен съм с мнението на Събин, обаче за да се реализира си трябват 2 обиграни отбора, а не водещите играчи от един отбор да оглавят две опълчения.

За целта ще трябва вече да си сформираме представителни отбори за "войната". От едната страна сме ние, а от другата - Влади, Борко и който още успеят да мобилизират. То се е видяло, че "баш" авджиите са силни на приказки и не идват "щото им доскучало"...

А иначе, когато сме се разделили, тренираме срещу най-добрите Само трябва да оправим радиостанциите.

Коментар

Аз за комуникация говоря от самото начало... с брат ми ползваме едни китайски HYT, и не са никак зле в гора работят на около 2 км. с пряка видимост докарват и над 3 км. цената им е около 150 лв. на бройка, има си и хенсфрии, което е много удобно за под маската...
                  Станцията може да е само от полза не само за играта, би било много добре ако повечето участници имат.
                  LZ1RED

Коментар

Светът върви напред, ей...

Стягайте се в кръста, щото освен радиостанциите, другия път ще има малки изненади под формата на ръчни гранати и насочени мини.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                      Айде пак новаците се изказаха неподготвени...
                      To, на Войната повечето "ловци" бяхме новaци, ама....

Изненадите идват не от терена, ами от противника и от тактиката му. По научна методика, тактиката се отработва когато теренът е константа. Иначе ходи ми решавай уравнение с две неизвестни.
                      Научно-методически си АБСУЛЮТНО прав. На практика, боя е по-скоро уравнение с много неизвестни....

За целта ще трябва вече да си сформираме представителни отбори за "войната". От едната страна сме ние, а от другата - Влади, Борко и който още успеят да мобилизират.
                      Брей, ти да не си станал капитан на авджиите, или главен селекционер?!

То се е видяло, че "баш" авджиите са силни на приказки и не идват "щото им доскучало"...
                      Баш авджиите май си мълчат, че ще говорят на края, ми аз що ли ти се връзвам...?!

Коментар

Те сами са се писали в "ловния" отбор. Никой не ги е тикал там. Ама човек се учи от грешките си.... и от синините.

Боят е едно, тренировката е друго. За най-добро усвояване всяка задача се раздробява на дискретни елементи, които се отработват първо самостоятелно.

На кой край ще говорите? Тая работа тепърва започва. Ама на нас не ни пречи да се самозаблуждавате и самоуспокоявате какви сте самородни таланти и как ще биете по принцип.

Коментар

Обер, сериозно!
                          Мойте уважения за това което правите и труда който влагате!
                          Даже си мисля, че никак няма да е честно, ако ви бием пак, ама знаеш ли, т'ва си е игра?!
                          А, ако мислиш, че не ми се ще, да се попуцам с вас, поне един път месечно, макар и на все тоя терен, то е все едно, да си мислиш, че не ми се ще, да съм петнайсетина години по-млад.
                          Радвам ви се, защото виждам как израствате и добивате по-голямо самочувствие. Разработвате тактики, тренирате ги в различни варианти и т.н..
                          Честно казано, мисля, че шансовете ни все-повече намаляват, защото вие надобрявате с всеки бой, но к'во да се прави, ако е писано, ще паднем и ще е съвсем закономерно.
                          Радвам се и, че си се загрижил за нас, но недей ни съветва много - ако паднем, ще си паднем сами. А и ловеца най-добре знае, какво е да се върнеш "без слука"!!!
                          Освен, ако разбира се, не целиш по-голям оборот, така те разбирам!

Така че, нека запазим добрия тон и приятелски чувства през "обикновеното" време, а на Войната пак ще сме си "врагове"...!!!

А, к'во става с ВОЙНАТА2, между другото?

Коментар

Хе, хе - оборот... Ако разчитаме вие да "направите оборота"... Иначе да - не само аз, а и останалите ентусиасти целим да се увеличи интересът към играта и нивото на участниците. Ама то това си става, така или иначе.

Пък и без отбора на ловците има достатъчно мераклии за големите войни, така че турнирното начало на мероприятието вече се вижда.

Коментар

Нормално е за ПРЕТЕНДЕНТА да се репчи повече от колкото може.....!
                              Радвам ти се на самомочувствието с което пробутваш "старите салами"(топчета), усещам как на ВОЙНТА ще бъдеш резнат пак като франзела.......!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X