Quadra - стига с тази негативност бе човек, то по тази логика да забраним движението на коли през ноща, защото някой може да иска да се крие от полицайте и ще кара без фарове.
Това което искам да кажа е че които няма акъл ще се пребие съвсем спокойно и през деня или извън "войната". Тука не сме детска градина за да третираме всички като деца, предполага се че имаме някакъв акъл с подобни ситуаций.
Аз съм за коли и всичко както си е през деня, но само трябва да има безопасна зона (далеч от точките) с ленти за хора които искат да си свалят маските по някаква причина.
Още повече идеята е да е трудно а не лесно, т.е. ако ще му търсиме кусуруте те са хиляди, ама нали затова се водиме екстремисти
Бременни жени и деца няма да се допускат до играта
Не ми казвай че не може да издържиш 36 часа да стоиш с маска
Или една нощ да не спиш повече от 4 часа....
И гледайте да са по малко правилата и забраните, защото в един момент ще трябват повече съдии от участници....
Това което искам да кажа е че които няма акъл ще се пребие съвсем спокойно и през деня или извън "войната". Тука не сме детска градина за да третираме всички като деца, предполага се че имаме някакъв акъл с подобни ситуаций.
Аз съм за коли и всичко както си е през деня, но само трябва да има безопасна зона (далеч от точките) с ленти за хора които искат да си свалят маските по някаква причина.
Още повече идеята е да е трудно а не лесно, т.е. ако ще му търсиме кусуруте те са хиляди, ама нали затова се водиме екстремисти

Бременни жени и деца няма да се допускат до играта

Не ми казвай че не може да издържиш 36 часа да стоиш с маска
И гледайте да са по малко правилата и забраните, защото в един момент ще трябват повече съдии от участници....
, дори бях от тези, които осигуриха оборудването за играта. Бях в една група с косоварите и RedAir, която с Венци щурмуваше сипея.
Защото ми е малко трудно да си представя как някой ще изтича 20-на км планински терен и ще влезе в бой...
Коментар