В неделя от 11:00 сме на Панчаревския терен.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Игра в неделя 15.07.2007

Свий

X
- 

До: Игра в неделя 15.07.2007
"Елате повече" се казва. ;-)Първоначално публикуван от Sir Gray Преглед на мнениеМи.... хубо!Der Mensch ist nur da ganz Mensch, wo er spielt.
Коментар
 - 

Поздравления за отбора на жълтите, които днес бяха много добри и не ни дадоха игра. Браво! Играхте наистина много добре и в нападение и в защита.
Новобранците в отбора ви бяха също на ниво.
За всички остава удоволствието от играта, а за нас - поуките.
НЕно
Коментар
 - 

А да уточним, накрая и червените взеха игра и то не една
. 
Поздрави за отбора на Ловците които участваха, започнаха да се оформят като бойна единица. Особенно по време на големия щурм.
Надявам се на по-голямо участие следващия път от страна на Ловците за да почнем да си играем и по неделите като противници, а не само по Вечните Войни.
Абе като цяло много яко стана тази неделя, опулчение голямо, мазало и смях.

LZ1VWW
Коментар
 - 

Напоследък Събин е предимно по организаторски задачи, а Мартин и аз съдийстваме и гледаме, т.е. губим практика.
От това, което виждам, към момента най-силните играчи са Краси, Митко и Стефан, а плътно ги следват още десетина човека. Много сте задобряли, бе...
Днес беше грозна сеч и надявам се Ловците са разбрали, че качествен опит се трупа само срещу силен противник.
Коментар
 - 

Аз също мисля че е време да се помисли за нещо ново, вече започва да доскучава, а и на мен не ми се е случвало , но съм чувал оплаквания от други хора , че една засада не може да се направи като хората защото всички които играят там от поне 2 месеца са научили всяка позиция от която би могло да се дебне и приближавайки се , дори да не виждат че има човек я прострелват профилактично.Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеАз съм доволен! Добре беше!
А не сте ли мислили за смяна на терена? На този опитните играчи знаят всяко дърво и храстче.
Не знам дали е имало такова предложение но какво бихте казали да се играе примерно само горе на хълма където играем когато сме повече + склона откъм блатата + склона до рекичката долу... битка в джунглата
  базите да са си същите

May the Force be with You
Коментар
 - 

Относно засадите мога да поспоря, с малко повече изобретателност и повече скорост има още какво да се изстиска от този терен.Първоначално публикуван от Han Solo Преглед на мнениеедна засада не може да се направи като хората защото всички които играят там от поне 2 месеца са научили всяка позиция от която би могло да се дебне и приближавайки се , дори да не виждат че има човек я прострелват профилактично.
За това, че вече го познаваме много добре и е време да поиграем другаде спор няма. В противен случай ще развиваме повече бързина и точност и ще жертваме уменията си да се придвижваме и прочистваме непознат терен.
От друга страна пък игрите са доста по-динамични ако си наясно къде стъпваш.
Аз съм доброволец някоя събота да обиколим горичките около София и да намерим нещо по-безлюдно и достатъчно интересно за игра.
Коментар
 - 

По едно време играхме малко по-горе на друг терен - по-дълъг и по-стръмен.Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеА не сте ли мислили за смяна на терена?
Предлагам поне докато е топло времето да направим няколко игри и на него. Така и не разбрах, защо не играем вече там... изключително добър горски терен, защото има много растителност и няма видимост между фланговете... т.е. ще има голямо разнообразие от тактики. Бих казал, че радиостанциите са задължителни.
Ако има предложения и за други терени - с радост ще опитам.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар