Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ ВИНЕТКИ МЕНТЕ ..по 15лв.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВИ ВИНЕТКИ МЕНТЕ ..по 15лв.

Моля, да не се повтарят изказвания в духа на вече изтритите!

Коментар

Олегофрения пълна, скубат ни за едно и също по няколко пъти, данък върху МПС-то, винетки, отделно за товарните автомобили допълнителни такси към агенция пътища, към общини за маршрутни листове, и все за едно и също(да можеш да преминаваш) а пък народа терактелее и го оправдавам, Държавата квот събере и е дюшеш, народа каквото спести му е ОК, а пътищата си остават разбити. Реалност. Едни се подават на дребни мушенгии, други пък не се подават щото им е под достойнството ама не морално а щото на дребно не предат иначе и те ще рипнат в тигана ама за по сериозни неща, иначе Папата колко има да ни гони докато стане светец от нисък клас на нашто си Булгарско общество.

п.п. А бе квот и да напишем по темата все ще е тъпотия.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Е там ни е грешката. Затова и живеем в страна-менте, със пътища-менте, здравеопазване-менте , пенсии-менте , полиция-менте и т.н.

Защото е по-лесно да си купиш ментето, отколкото да си купиш оригинала и да ИЗИСКВАШ качеството да отговаря на цената!

Аз ще си купя "оригинала", за да имам очи пред себе си да искам от тая държава да карам по хубави пътища.
        Аз съм съгласен да си купя оригинала,дори и на по-висока цена!Но не после да изисквам добри пътища.Искам ги сега!Даже ги искам със срок вчера!И не аз трябва да имам очи да искам по-хубави пътища!Тия трябва да имат очи да искат дори 1 лв. за винетка
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Колеги,новите винетки менте или не,не ги лепете с целуфана.Много полицай са отворени и при проверка ги чоплят дали са здраво залепени.На мен ми се случи,добре че бях изряден,иначе глобата май е като без винетка,че може и повече.
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
            Колеги,новите винетки менте или не,не ги лепете с целуфана.Много полицай са отворени и при проверка ги чоплят дали са здраво залепени.На мен ми се случи,добре че бях изряден,иначе глобата май е като без винетка,че може и повече.
            Валидността и това дали е истинска не се ли установява посредством отрязъка и квитанцията при закупуване ?
            С какво право ще чоплят винетката ?
            Аз може да не държа да бъде залепена с нейното лепило.
            Поради ред причини.
            Няма забрана в закона, как ще я залепиш и с какво нали ?
            .

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
              Беплатен обяд няма, без пари ще се превърнем в Босна...
              Е че какво и е на Босна?

А щото нали с пари се оправихме вече, та пишете подобни неща.
              От колко години събират пари за винетки ?
              Аз поне си спомням от 2005, средно постъпленията варират (официално) - между 120 и 150 000 000 лв на година. Имаме 4 години по 130 милиона - 520 000 000 лв, предвид прокламираните навсякъде ангажименти, че с тия пари, видите ли, ще правят пътища - разделяме сумата на 2 милиона, колкото, пак по официална информация, излиза направата на километър магистрала, средно... и получаваме - 260 км. магистрали за 4 години и то само от винетки, без кредити, без държавни помощи, без ИСПА, без Европейската банка за развитие и т.н.... къде са ?
              Per aspera ad astra.

Коментар

Е-е, я не се излагайте да ползвате тези ментета ! Срам и позор !

... та къде казвате ги продават ?
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Незнам ама ми писна...Имам истинска,е вече не е валидна .Може да съм излизал от София няколко пъти.Никаде не съм спиран за проверка особенно за винетка.Таа ако може пишете ме и мен за от 15 кинта...

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
                    Валидността и това дали е истинска не се ли установява посредством отрязъка и квитанцията при закупуване ?
                    С какво право ще чоплят винетката ?
                    Аз може да не държа да бъде залепена с нейното лепило.
                    Поради ред причини.
                    Няма забрана в закона, как ще я залепиш и с какво нали ?
                    Не е така....стикера при опит за разлепяне се семоразрушава...пише го отзад.Ако ползваш челния опит на Врачани и залепиш стикера върху фолио от цигари и после го прикрепиш с плюнка или нещо мазно към стъклото-при допир с ръка няма да се саморазруши.Бях свидетел при мой приятел в това положение отнесе акт 100лв.Обжалва в съда и решението е,че стикера не е залепен по установения начин.Тази "тарикатийка" му излезе 100 лв.А Ти ако искаш пробвай.....Само после - сподели резултата от пробата

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
                      Не е така....стикера при опит за разлепяне се семоразрушава...пише го отзад.Ако ползваш челния опит на Врачани и залепиш стикера върху фолио от цигари и после го прикрепиш с плюнка или нещо мазно към стъклото-при допир с ръка няма да се саморазруши.Бях свидетел при мой приятел в това положение отнесе акт 100лв.Обжалва в съда и решението е,че стикера не е залепен по установения начин.Тази "тарикатийка" му излезе 100 лв.А Ти ако искаш пробвай.....Само после - сподели резултата от пробата
                      И аз съм карал така когато за баничарката се плащаше като за голям каммион shock:. Но не сме отлепяли винетката, че да я лепим на целуфан, а просто изрязваш с ножичка плътно до стикера наелончето след което с малко олио го лепиш и си готов.

Колкото до чопленето на стикери от полицията хм к'во ше прави тоя у мойта кола, няма работа вътре освен ако не прави нещо като обиск, а в такъв случай ще му искам протокол. Съмнявам се, че ще им се пише и дали въобще носят.
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Ами не. Проверката за нередовни винетки включва и проверка на залепването им. Ако не искате да ви я чоплят, залепете я по устав. Т.е. пак ще я чоплят (и са в правото), но няма да я отчоплят.

п.с.
                        Още веднъж напомням, че търговия на фалшиви винетки тук няма да се организира.
                        Последно редактирано от Ясен; 01-02-10, 09:46.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                          Е че какво и е на Босна?

А щото нали с пари се оправихме вече, та пишете подобни неща.
                          От колко години събират пари за винетки ?
                          Аз поне си спомням от 2005, средно постъпленията варират (официално) - между 120 и 150 000 000 лв на година. Имаме 4 години по 130 милиона - 520 000 000 лв, предвид прокламираните навсякъде ангажименти, че с тия пари, видите ли, ще правят пътища - разделяме сумата на 2 милиона, колкото, пак по официална информация, излиза направата на километър магистрала, средно... и получаваме - 260 км. магистрали за 4 години и то само от винетки, без кредити, без държавни помощи, без ИСПА, без Европейската банка за развитие и т.н.... къде са ?
                          Тануцо, много бързо правиш сметките.

Не слагаш почистване на канафки 3 км. за 60 000 лв., опесъчаване 2.5 млн. лв... и все такива дейности, които на практика хранят нашта партия, та там са ни отишли паричките.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Ами не. Проверката за нередовни винетки включва и проверка на залепването им. Ако не искате да ви я чоплят, залепете я по устав. Т.е. пак ще я чоплят (и са в правото), но няма да я отчоплят.

......
                            Чакай сега . Искаш да кажеш , че могат да я чоплят и да я направят на "дърфели" ( с други думи да я разрушат ) само и само да се убедят , че не е фалшива ?! Ако така е по закон , пак там дали пише че после тези юнаци трябва да ми купят друга ? .... щото на следващия крайпътен храст могат за изкочат други невярващи ...голямо чоплене ше пада май !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ех, мъгли на Закона...

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                                Незнам какво ги изненада, всяка уважаваща себе си печатница може да ги разпечата.Повечето такива имат с по две поколения по-нови машини от държвните ни институций, затова и се възлага поръчката на частници, които пък от своя страна нямат нищо против да заработят някой и друг лев в повече.Така сериен номер който е разпространен във Видин се дублира за Бургас на черно и понеже няма база данни в която органите да проверяват ... измама няма
                                Колега не е точно така. Технологията за печат на холограми не толкова лесно достъпна. Имитаций много, но винаги се различават от истинските такива
                                Холограми (истински) се произвеждат само на едно място в България (частна фирма) и повярвайте ми нивото на сигурност там е като в Пентагона Не за друго, ама там се изпълняват поръчки за цял свят, та ако си позволят и една бройка да излезе нерегламентирано и това се разбере е равнозначно на фалит . Като цяло холограми по света се произвеждат на много малко места като има известни разлики в технологията. Освен това печата на холограмата е като пръстовия отпечатък, разбирай всяка една може да се разбере (от когото трябва) в коя точно печатница по света е печатана

В този ред на мисли, всичко останало е наистина елементарно и тривялно, но холограмата - не ! Това всъщност отличава ментето от оригинала.
                                TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                                "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X