Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ ВИНЕТКИ МЕНТЕ ..по 15лв.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НОВИ ВИНЕТКИ МЕНТЕ ..по 15лв.

Информацията е от тук..
    http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/01/...a-pazara.85165
    Последно редактирано от Ясен; 31-01-10, 13:41.
    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

До: НОВИ ВИНЕТКИ МЕНТЕ ..по 15лв.

Коментарите под статията ме разсмяха.

Коментар

Незнам какво ги изненада, всяка уважаваща себе си печатница може да ги разпечата.Повечето такива имат с по две поколения по-нови машини от държвните ни институций, затова и се възлага поръчката на частници, които пък от своя страна нямат нищо против да заработят някой и друг лев в повече.Така сериен номер който е разпространен във Видин се дублира за Бургас на черно и понеже няма база данни в която органите да проверяват ... измама няма
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Колеги, не се занимавайте с тези фалшификати.Верно спестява се некой, ноза сметка на това може да си имате големи неприятности.Един познат беше сложил такава и на 2 пъти го ловиха (не знам как познават, като е фалшива) и тази икономия му излезна на носа.

Коментар

Ами то пътищата са ни ментета .. затова хората са го измислили .
          Менте път = менте винетка .
          flash-gsm team

Коментар

Е там ни е грешката. Затова и живеем в страна-менте, със пътища-менте, здравеопазване-менте , пенсии-менте , полиция-менте и т.н.

Защото е по-лесно да си купиш ментето, отколкото да си купиш оригинала и да ИЗИСКВАШ качеството да отговаря на цената!

Аз ще си купя "оригинала", за да имам очи пред себе си да искам от тая държава да карам по хубави пътища.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Е там ни е грешката. Затова и живеем в страна-менте, със пътища-менте, здравеопазване-менте , пенсии-менте , полиция-менте и т.н.

Защото е по-лесно да си купиш ментето, отколкото да си купиш оригинала и да ИЗИСКВАШ качеството да отговаря на цената!

Аз ще си купя "оригинала", за да имам очи пред себе си да искам от тая държава да карам по хубави пътища.
              Подържам това на 100%

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                Подържам това на 100%
                Аз не.

Коментар

Спирали са ме за превишена скорост - ограничение 40 км/ч. Пътя беше като Цариградско в София - 2 еднопосочни ленти и никаква разумна причина за ограничение.
                  Малко след това ЯМА по международен път без ограничение на скоростта. Опасно си беше за живота.
                  И да, това да платиш такса за държавата и няколко лв. за СИБанк дразни много, не е до парите. Платя - неплатя оригинална винетка... пак ще се краде, с милиони, много милиони! Готови пари за магистрали, дадени от EU не успяха да усвоят... затова усвояват нашите. И упорито се говори и за тол-такси. ТРЕТА такса за пътища, които са правили нашите родители. Някога са ги юркали като роби в робски условия, да отработят 1 и нещо месеца бригада, че да могат да запишат следваща учебна година. И ся някой дебелак туря ръка върху това. Не че ще станат като в Германия... Плащайте с кеф!
                  Последно редактирано от Rabin; 31-01-10, 13:02.

Коментар

И 15 лв. са много, за да си купиш...нищо !

Коментар

Беплатен обяд няма, без пари ще се превърнем в Босна...
                      Ние сме си виновни че си мълчим ... ама ше си замълча, че по нататък мисълта ми ще се протълкува като подбудителство към масови безредици...
                      И на мен ми писна на к!?а да сменям през месец шарнирни болтове за по 160 лв., да плащам за репатратор по 150 лв., последните 2 пъти имах изсипано каре и силна деформация на калника, но....
                      такъв е живота в милата ни родина.
                      Последно редактирано от Ico_Ns; 31-01-10, 15:11.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                        Беплатен обяд няма, без пари ще се превърнем в Босна...
                        ...
                        Там е работата, че и да платим и да не платим пак няма обяд.

Коментар

...... иииикой какво е направил по въпроса това да се промени !?
                          Един мъдър човек ми беше казал на скоро -Нов бардак със стари к.. не става, е тези са нови (управляващите) симпатизирам им, но да видим какво ще надробят и те

Коментар

Заиграват с монополисти от типа на Монсанто... какво... България традиционното поле за експерименти!

Коментар

Някой по-запознат и виждал "ментето".... кажете каква е разликата с "не ментето"?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X