Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова схема за наивници с пари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нова схема за наивници с пари

сигурно аз държа рекорда за най-дълъг стоп по някои трасета.
    виках си "кат имам кола ше качвам сичко наред" ама след като ми свиха якето едни и май почвам да се замислям.

иначе стари номера. преди известно време (скоро) даже се опитаха да ми пробутат номера с "тука има тука нема". преди това имаше и "търговец" и ....

оправията е в един лесен въпрос: а какво печели той?
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Наскоро и на мен се опитаха на два пъти в рамките на 20км. да ми пробутат номера с пръстена. Първият видя пушката (въздушна ама той отде да знае) опряна на предната седалка и ми пожела приятен ден. Вторият се оказа по ербап и си каза офертата, златен пръстен за 20 лева. Направи ми впечатление, че и в двата случая по един човек ми минаваше и от дясната страна на колата. Сигурно да се застраховат ако подкараш на бой продавача...Абе после ги хванаха, мама им албанска. Сори за ругатнята ама това е най-мекият ми начин за изразяване за тия говеда. Сега заради тях на колко нуждаещи се наистина може да не спра да им помогна.

Коментар

ВИНАГИ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ КОЛАТА дори да излизате за секунди!!!!

Мангустите си нямате идея колко са бързи, гледал съм видо с джебчии и не им се виждат движенията, фокусниците ряпа да ядат...

Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

В Събота,(10.11 2007) вали дъждосняг, печката гори, на село съм, чоплим някакакъв пакет слънчоглед, въобще, мързелив следобед, и звъни телефона(домашният). Брат ми вдига, и след малко започва да пита: "кой си ти, добре де, ама кой си", и все в тоя род, но по тона му усещам, че нещо не е както трябва.Правя му знаци в смисъл "какво става", той ми дава знак да потрая, и като ревна: "мамка ви циганска не на нас тия..." И тряяяс телефона. На питащите ни погледи отговори: "Търсят Тончо Колев(баща ни, а той е мъртъв от 4 години), и аз се сетих, че може да са тези измамници, и ги попитах кой се обажда. Отговориха ми-чичо ти, а неговият глас е много характерен, веднага се познава по телефона, та захапах, че са те, а и точно чичо ми ли няма да знае, че татко е мъртъв, още повече, че живеем в едно село, и сме си близки. И това за 3-ти път за последните 2 години Та съвета ми е: говорете на близките си, които може и да повярват на тези лъжи, та да не се хващат, че мангустите са станали много нагли.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от jorko Преглед на мнение
            ....спрели коли с чужди номера и едни махат ...
            Това го видях преди няколко години. Пътувахме с колеги до Варна. Някъде след Търговище, мъж и жена махат и викат "сервиз, сервиз". След три дни като се връщахме обратно още бяха там...
            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

И аз имах среща с тоз мошеник(италянеца).Доиде при мен в сервизчето и се представи както пред вас.Беше с Опел Зафира.След дълги пазарлъци и много псувни от моя страна свалих малкият генератор на 800лв.Знаех че не е Honda понеже двигателчето ми е познато(италянско),внася ги една фирма в Ботевгред за култиватори и помпи.Генератора работи перфектно и несъзжалявам за сделката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X