Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доставка от UK с Econt - поредната българска смешка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Доставка от UK с Econt - поредната българска смешка.

В крайна сметка, дойде ли изобщо въпросната доставка, и в какъв срок? Дано само 20-те дена да не са станали 40 и повече! Успех с доставките!
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Дойде. На 27-и. Или 21 дни за доставка. Пратката тежи килограм и малко, и трабспорта излезе 60 и нещо лева.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз работя със тези http://www.empresa.dir.bg/_wm/links/?df=9 и досега не съм имал проблеми. Пращаш на техния адрес и най-много до 2 седмици е при тебе на съвсем приемливи цени.Дано съм бил полезен. Поздрави
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Ekont е пълна трагедия,минах по същите мъки като sparkybg,не ми се пише даже,тези хора са абсолютни ........ ,както и да е,няма да им ползвам услугите вече.

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
            Ekont е пълна трагедия,минах по същите мъки като sparkybg,не ми се пише даже,тези хора са абсолютни ........ ,както и да е,няма да им ползвам услугите вече.
            Както казах, за вътрешни за България услуги ги ползвам редовно и съм доволен. Конкретно към в случая не съм доволен от:
            1. Срока на доставка
            2. Така и не ми де обадиха, нито получих e-mail с номер за проследяване и други такива, въпреки че казаха че ще получа.
            3. Цената според мен е висока. Все пак половината от нея отиде за взимане от място с вътрешен английски куриер. За сведение, поръчвах от UK ресори, няколко броя. За 3 комплекта, които са доволно тежки, цената на шипинга беше по 20 и няколко евра за комплект. Пак ми ги донесоха до колата, и си ги натоварих директно на паркинга пред работата ми. Затова и казвам че цената е висока. Въпросната пратка хем беше голяма колкото 6 кутии за цигари, хем беше кило и половина, а доставката и беше по-скъпа от тая за комплект ресори. Това е абсурт, според мен. Но с него се бях съгласил предварително, само и само нещата да дойдат по-бързо и сигурно. Ама не би.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз работя с Емпреса-та - имам над 10 пратки за 3 месеца с малки части - всичко е ОК, с изключение на последната , която в момента е загубена и евентуално си я чакам с последния камион.

Като организация не са перфектни - нямат много сортирана информация, кое, кога е пристигнало в техния офис и кога ще дойде тук, но за сметка на това са изключително евтини - твоя килограм и нещо щеше да ти струва 5 лв. максимум . Така, че на тази цена поне засега претенции нямам и ги препоръчвам с чисто сърце! Естествено за скъпи и малки вещи - телефони и т.н. са явно рискови, но пък за сметка на това за едрогабаритни части са незаменими - доставиха ми пластмасова броня много евтино - понеже мерят на килограм не на обем.

Коментар

Колеги, аз използвам за доставка от Англия INTERPARCEL.

http://www.interparcel.com/quote/
                ***Prior Preparation Prevents Piss Poor Perrformance***

Most sports require only one ball - real sports require two.

Коментар

Еконт тука в БГ се омотват като в калчище.....вие за Англия говорите ???

От София до Търговище пращам пратка, имат ми всички данни като адреси и телефони, трябва да ми върнат сума пари от наложен платеж, и така си чакам аз една седмица без да нервнича.....никой не ме търси ???

Обаждам се да проверя на осмия ден, лелеее добре че се обадихте, парите са тука ама ние не можем да разчетем вашият адрес и телефон.....ама как така нали ги пише на заявката и на още няколко места, ами куриера не го бил написал четливо и после другия колега не разчел написаното и не знаел на кого да занесе четирицифрената сума ?

На другия ден идва куриера и вика.....лелеее какво обикаляне направих на квартала, решили че съм на някакъв си друг адрес.....там живеела някаква бабичка, кучетата ги подгонили, абе страшна работа !!!
                  TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Аз май ще се наложи да ги използвам, че за каре за джипа струващо 26 паунда ми обявиха шипинг по пощата от 36 паунда, а с еконт трябва да излезе 20-30 лева ...
                    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

А някой пробвал ли е варианта www.expresso-bg.com дават точни телефони на хора в англия на куриери!
                      "Извършваме редовен превоз на багаж, стоки,мотори и автомобили до ВИДИН, МОНТАНА, ВРАЦА, ПЛЕВЕН,СОФИА,ВЕЛИКО ТЪРНОВО,РУСЕ и всички останали градове и села в BG. Цена за багаж oт 1 паунд на кг. За багажи над 100кг.-0.90 паунда. Цената за превоз на автомобили е по договаряне в зависимост от размера и теглото на автомобила.Възможнос т за събиране на багжи от домовете на клиентите за повече инфo:BG 003592305558,UК СВЕТЛИ 07956255071 07956255071 ,РУМЕН 07523589584 www.expresso-bg.com"

Това е техно инфо за услугата им от UK.
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Къде намери за доставки от UK. Гледах линка, ама нали съм кьорав...
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

пичове кажете как да си поръчам нещо то англия с дадениете куриери

Коментар

Като се свържеш с тях.
                            Ами, влизаш в сайта и си гукате...
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Току що направих сефтето с Interparcel. 6 кила пратка от UK, 40х30х15см, цена на доставка 37 лири с ДДС. Услугата, която ползвах е UPS Economy.

Ще видим каква ще е хавата, кога ще дойде, и прочие.

Empresa-та ми се вижда малко несериозна работа, и макар евтина, засега се въздържах. А и нямаше реално да е кой-знае колко по-евтино, дори и с тях. 6 лири на тях, 12 лири за доставка до тях, и 7 лв (минимум) за доставка от офиса им тук, до моя офис с еконт - около 46лв. общо. Обаче всичките неизвестни - кога ще тръгнат, кога ще дойдат, дали са тръгнали и прочие, просто не са ми по вкуса.

Може и да са читави иначе. Не знам за това.

Хубавото на пръв поглед на Interparcel е че независимо че си получателя, а не изпращача, можеш сам да направиш всичко, да платиш, и само да кажеш на търговеца кога и по кое време ще минат да вземат пратката. Тоест, участието на търговеца е минимално - трябва дамо да ви предостави име, адрес, телефон имейл и тегло и размер на пакета. По тоя начин може да се пазарува дори от търговци, дето изобщо нищо не пращат, а разчитат само на "local puckup", стига да са навити да опаковат и претеглят нещото, което ще се изпраща.

Доколко обаче всичко това отговаря на реалността - ще видим.

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                                Аз работя със тези http://www.empresa.dir.bg/_wm/links/?df=9 и досега не съм имал проблеми. Пращаш на техния адрес и най-много до 2 седмици е при тебе на съвсем приемливи цени.Дано съм бил полезен. Поздрави
                                Ще ги пробвам, поръчах в ибея, дадох техния адрес и сега остава да чакам
                                Пък и адреса им в София ми е на близко
                                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X