Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде е най евтиния техно тест ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде е най евтиния техно тест ?

Здравейте понеже ми се налага да мина техно тест , за автомобил който е извън европа някой знае ли къде е най евтиния такъв, понеже са обявили на много места някакви космически цени от 800-1000лв...
    и ми се струва доста...

Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнение
    ...понеже са обявили на много места някакви космически цени от 800-1000лв...
    и ми се струва доста...
    Чак космически...
    Струва ми се, че е просто си пропуснал да предвидиш този разход.
    Враг усраине

Коментар

Аз бих казал там, където ще се мине от първия път
      Дела трябват, а не думи.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнение
        Аз бих казал там, където ще се мине от първия път
        Навсякъде ще мине от 1вия път колата е изрядна, как се казва мястото ?

Коментар

Мятото ще разбереш, като се обадиш по телефона на 5-6 места.Приблизително толкова извършват тази "услуга"Сега, при изменение на конструкцията на автомобила, или при друг, по-мощен двигател - разбираемо е...Обаче, при внос на МПС от САЩ и Канада, на автомобил, от марка, продаваща и в Европа, нещо ми се губи причината за теста...Въртим едни пари

Коментар

Абонамент! Започвате да ми приличате на колегата Boa.
            Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Поредния мрънкач с уникален кошник , който чака някой на готово да му свърши работата и по възможност да му даде някой лев
              Фиат Купе
              Опел Фронтера В
              Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
                Поредния мрънкач с уникален кошник , който чака някой на готово да му свърши работата и по възможност да му даде някой лев
                Какво лошо има човек, да попита,
                колата е Clean title,без удари, уникална е да.
                Не чакам никой да ми свърши нищо просто реших да попитам дали някой не знае къде има изгоден техно тест понеже цените варират силно.
                Има места където открих и за 500лв така,че цените варират от 500 до 1000лв.

Коментар

• patkan
                  patkan коментира
                  Редактиране на коментар
                  Бургас минах преди 2г. за 450лв

Хората плащат повече пари за телефон и са доволни... Между другото , подготвихте ли се за огледа с европейски светлини? Аз избирам такива услуги по: местоположение, дали ще "мина" и времето, което ще ми отнеме. Защото върнат ли те два-три пъти...
                FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

И един път да те върнат е голям проблем! Марката и да се продава в Европа може да има проблем с вредни емисии с внесената от САЩ такава . А тия возила идват на изгодна цена тук (по причино, които не смятам да коментирам), та разход от около 500 лв. не ми се вижда огромен проблем.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
                    Хората плащат повече пари за телефон и са доволни... Между другото , подготвихте ли се за огледа с европейски светлини? Аз избирам такива услуги по: местоположение, дали ще "мина" и времето, което ще ми отнеме. Защото върнат ли те два-три пъти...
                    О да подготвихме се автомобила се произвежда за европа сащ и канада с еднакви светлини мигачи стопове и всичко и няма нужда от прекодиране.
                    Не е нужно да се променят цветове и неща направо се минава техно тест.
                    Колата няма проблем с вредните емисии налични са и катализаторите и е евро 6. Не е и удряна блъскана наводнявана палена и т.н.Здрав автомобил.

Коментар

Хонда?
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Infiniti.

Коментар

Недейте да отлепвате лепенки от автомобила - на технотеста гледат за емисиите по лепенките !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                          X