Колеги,кажете горе-долу какви пари плащате за джиповете си за данъци и застраховки/без каското/.Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДанЪци и такси за 4X4
Свий
X
-
Годишна винетка = 58.00 лв.
Гражданска отговорност = 119.00 лв. (цена след отстъпката)
Данък МПС = не знам плащан е за всички коли на фирмата от коята го купих. Ще разбера 2007 когато ще го плащам аз.Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
Discovery 2.5 TD5 2000 EX
Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX
-
...
Благодаря ти,ще бъда благодарен и на други колеги изказали мнение и с по-мощни джипове,наи-вече данъкаSUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Какъв данък нбе симпатяга, тая държава се ебава с гражданите си по всички параграфи, чудим се колко дебели гуми да си сложим за да изкараме още някой километър до ремонта на окачването ти данъци, няма стотинка да им дам докато не измислят начин да си ги вземат, от 10 години не съм дал 1 лв.no signature no problems
Коментар
-
...
Интересно как продаваш МПС-тата без бележка за платен данък,знам че има начини,ама...Питам за данъка ,защото имах едно Пунто-ГТ-136К.С.,ДАНЪКА ми беше кам 300лв защото беше голиама година,и нещо ми е нанагорно,знам че на джиповете не е по-малко,ама...SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
При продажба се внасят там едни пари по сметка и се прилага бележката и готово.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
никой не ти иска никакви бележки за данъци като продаваш..... вече и в кат не я бръснат държавата за нищо, аз като продадох старата кола никой нищо не ми иска, и си купих джипа пак не съм плащак и не са ми искали да не съм луд сам да се набутвамno signature no problems
Коментар
-
Re: ...
относно данъците...
гаврата с данъците на моторите е пълна за мотоциклет над 750 кубика данъкът е 100 лв. Като се има в предвид, че моторът руши пътната настилка със своите 200 кг. върху 2-те си гуми и само през малкото топли месеци от годината. А за справка около 50 % от колите плащат данък около и под 100 лв.
началото на този сезон след като си платих данъка, скочих в кратер и замина джанта за 300 лв...
познайте дали догодина пак ще си платя данъка...
като оправят пътищата ще си плажам редовно.LZ1RED
Коментар
-
...
Колега,когато регистрираш нововнесен автомобил искат бележка че е зачислен в данъчното,а ако е от Бг,бележка за платен път.данък за годината,преди ставаше както казва Куадра,ама вече не би...SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
На моя данъка му е 416.72 лв.
Няма начин да не го платя, защото е на фирмата и когато ми потрябва удостоверение за дължими данъци той изскача!!
А такова удостоверение ми трябва 2-3 пъти годишно!
А и както писаха - при регистрация в КАТ искат декларация от данъчното, че колата е зарегистрирана там! При продажба нотариуса също иска документ за платен данък!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Re: ...
Първоначално публикуван от BOBI_27M..Питам за данъка ,защото имах едно Пунто-ГТ-136К.С.,ДАНЪКА ми беше кам 300лв защото беше голиама година,и нещо ми е нанагорно,знам че на джиповете не е по-малко,ама...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
...
Значи номера става,ако не е зарегистрирано в данъчното возилото,и минавата си 2-3г,далжи6 1000лв данък.и ти трябва бележка за пред нотариус,ако продава джипа,след това в данъчното ти правят акт/от 10-100лв/и това е,плащьш само за тази си година....SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар