Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво се прави при измама с гарaнцията, ако сме фирма?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво се прави при измама с гарaнцията, ако сме фирма?

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Пий една студена вода и забрави !
    От Грък незад , ни пари, ни стока не се взима.

На мен Ге....ос ми продадоха чисто нов неработещ телефон, как ли не ги натисках, е не и не !
    Гаранционната претенция, беше предявена още на следващия ден.
    Хиляда пъти го ремонтираха, и всеки път ми го връщаха все по развален.
    Отнасят се към нас сякаш сме туземци.

Ако много се интересуваш, мога да ти кажа каква им е схемата на незаконна далавера.
    Внасят дубайска стока, по пътя / транзита от Пирея до София / докуметите се заменят, на Пирея е влязъл транзит за България, която е в Евросъюза, на входа на България вече в стока от гръцкия клон на фирмата. После пък част от продукцията се връща в Гърция, която си е в Евросъюза и там май им е основната далавера. Връща се само по документи разбира се, защото така и никога не е напускала Гърция. Знам го най общо, без доказателства и документи .
    Незнам дали нашия ДАНС, ще се заинтересува, но гърците ако си ги барнат, ще им порнат шортенцата до голо дупце. Ако искаш пиши сигнал, да ги чекнат,особено складовите наличности, много любопитни работи ще научат.
    Може... И да пия студената вода, вече сам на вълна поне да им създам достатъчно проблеми, че да си помислят по-добре преди да правят нещо подобно пак . Иначе хубавото при мен е, че лаптопа вече е изпратен в оторизиран сервиз на Тошиба (за съжаление не знам в кой, имам само номер на поръчка), явно са се опитали да минат с международната гаранция и той да бъде оправен, без те да поемат разходи... но са пропуснали, че аз никога съм нямал описание как и защо да го регистрирам на сайта на Тошиба. Та може би е възможно да бъдат принудени да платят разходите по ремонта там.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Византийците са познати в историята с лукавия си нрав, който не се променил до наши дни.

Вероятната патардия, която ще се вдигне, ще е тихичка и за кратко, и няма да доведе до радикално изменение на "византийското", ама поне ще донесе морално удовлетворение

и нещата ще продължат по познатия начин - кервана ще лае, кучето ще си върви....

нейсе..

Коментар

За да ви държа в течение, ще кажа, че вчера, благодарение на колегата Veni1, се свързах с представителството на Тошиба в България. Действаха доста бързо и ми се обадиха още днес сутринта. Обещаха да проучат подробно случая и при установено нарушение, да предприемат нужните мерки .
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
          Така . Сега остава да разбера има ли начин, да използвам и това срещу тях или поне да им причиня още неудобства.. Примерно жалба до Тошиба, че някърняват името на марката им в България?!
          .....
          Направи го! От опит знам, че ще има полза от това.
          НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
          Omnia vincit amor !

Коментар

може и малко писма до всичките ти клиенти познати,и редакции с графа "за сведение" също има добър ефект , както и малко преговори с плесналите и най вече Тошиба да не ги пращаш
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Очертава се одисеята да приключи благополучно. След любезното съдействие на официалните представители на Тошиба за България, на които съм много благодарен за съдействието и професионалноста, гаранцията ще бъде призната и гаранционния ремонт ще бъде извършен .

Отново искам да благодаря на колегата Veni1 за споделената тук и на ЛС информация и съвети, които даде. Без него нещата вероятно щяха да се развият доста по-трудно.

В заключение мога да кажа само, че от търсенето на права винаги има полза и никой не трябва да се отказва .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X