Колеги,някой минавал ли е за подмяна на двигател на УАЗ със дизелов? И за какво най дърпат?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Техно тест - някой ходил ли е скоро?
Свий
X
-
в София ли ще пререгистрираш? гледай да не попаднеш на един дребен възрастен, с бяла коса... ако е той, направо остави за следващия ден!
от личен опит ти пиша!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
До: ТЕХНО ТЕСТ НЯКОЙ ХОДИЛ ЛИ Е СКОРО?
Мдаа, тя темата е от преди 2 и повече години. Бива и да не са ги вдигнали. Поне напиши кога си ходил и колко са ги вдигнали, иначе поста ти не носи никаква информация. Еле пък в тема от 2006
Коментар
-
То интересното е че от тази институция няма никаква полза. Организация създадена по тоталитарно време с нова дейност да смучи парите на хората. Хората вътре са кадри от миналото.
Бях там на 6 януари за протокол.
Първо: Искаха ми 720лв за автомобил който е произведен в страна членка на европейския съюз но е експлоатирана в Швейцария
Второ: Тея поне като оторизиран институт може да си вършат работата както трябва (това поне е радостно за мен) ,пуснаха автомобил с СО много над нормите.
Трето: В самата организация няма никакъв ред и подреденост. Уж дават номера за поредност ама длъжностните лица можеш да ги дръпнеш на страни и е съмнително коректното им отношение.
Четвърто: Длъжностното лице което окончателно оформя документите на касата (една лелка явно пред пенсия) изобщо не разбира от това за което е поставена.
Като цяло мнението ми за тази организация е че е направена с единствената цел да рекетират хората и ще се радвам никога повече да не им бъда клиент.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
С риск да напиша нещо, което вече го има някъде във форума, но по-добре пробвай в ТИАТ Шумен.
Ето и координати да им се обадиш предварително и да ги питаш това, което те интересува:
http://www.tiat.net/feedback.php
Успех!
Коментар
-
Но ТИАТ не издават документите които са нужни за регистриране на автомобили купени извън европейския съюз.Първоначално публикуван от Trailhawk Преглед на мнениеС риск да напиша нещо, което вече го има някъде във форума, но по-добре пробвай в ТИАТ Шумен.
Ето и координати да им се обадиш предварително и да ги питаш това, което те интересува:
http://www.tiat.net/feedback.php
Успех!Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Колеги скоро минах по този път
В Кат признават сертификати само от Декра и Технотест. И това по нареждане на министерството на транспорта! Къде отиде антимоноплното ни законодателство се питам. Поздрави
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
вече е 1200 лв , и да не говориме за какви изисквания си искат от всеки дето си застрашил да купи кола от САЩ , врещат ти да оправиш док. след това те врещат над 10 пъти за какво ли не, а след това ти викат ами не става,Първоначално публикуван от mima679 Преглед на мнениеХодих скоро вдигнали са цените пак тия монополисти
тези хора там или са садисти , или не им пука че им внасяш в касата им 1200 лв( без почерпката разбира се )!!!
то да ходиш да купиш фарове по европейски, то нови мигачи, то док.от там за произхода, то износната дек. , то ,,,абе няма думи, с д ве думи живота ти ще се скуси поне с няколо години и то няма гаранция да се оправиш при тези гадове.
Коментар
-
Вчера ходих,върнаха ме за фарове,както и очаквах,но там се запознах с един човек,който ми каза да утида пак в понеделник,предупреди ме да не се разправям с тях,така,че ще пиша резултата в понеделник.Пак добре,че не ти взимат парите предварително,а само,ако го издържиш
Коментар
-
Дано да се оправиш , че направо цяло чудо ще е !Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнениеВчера ходих,върнаха ме за фарове,както и очаквах,но там се запознах с един човек,който ми каза да утида пак в понеделник,предупреди ме да не се разправям с тях,така,че ще пиша резултата в понеделник.Пак добре,че не ти взимат парите предварително,а само,ако го издържиш
Иначе каква ти е колата ако не е тайна де че е толкова трудно?
При мен е по сложен въпроса де.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар