Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намаляване на разход гориво

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Намаляване на разход гориво

Ейййййййй,няма го никакъв Пламен Петров.
    А уж бил сериозен
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

ЧЕкай сега! Той се подготвя за теста!
      Междувременно се появи ново нещо. Някакъв МЕРКОЛ, който намалявал 8 пъти триенето и по презумпция, горивото. (Ами да! Като дадеш пари за МЕРКОЛ, намаляваш парите за гориво...)
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Това ще да е нещо мноооого мазно. Олио например. Или високооборотна свинска мас. Пречистена.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от biznet Преглед на мнение
          1. Името ми е Пламен Петров и съм лицензиран представител на въпросната американска компания. От това би следвало, че всяка моя дума би трябвало да се възприема като "платена реклама" - оставам на вас самите да прецените дали казвам истината или ви пращам за зелен хайвер.
          2. Освен, че съм дистрибутор на продуктите, ползвам ги на личния си автомобил от 19-20 месеца насам. Няма нужда тук да обяснявам защо разхода на един и същи автомобил варира доста и от кои фактори зависи това. При мен засега постигнатите резултати са 12-14% икономия на градско и 22-24% на извънградско шофиране. (За най-големите неверници - пазя си всички бележки от бензиностанциите за последните 3-4 години).
          3. Това за НАСА (аз съм чувал и за ЦРУ) са малко "градски легенди" - както във всеки бизнес, така и в този има неопитни търговци (и дори пълни откачалки), които разправят врели-некипели, но това не прави продуктите по-малко ефективни, нито бизнесът по-малко печеливш. Но е истина, че продуктът е на пазара сравнително отскоро (ноември 2005 г.), въпреки че е бил изобретен още в средата на 70-те.
          4. Продукта не е горивна добавка, а катализатор на горенето. Работи на практика при всички видове горива. Повече за принципа на работа (разбира се, не очаквайте да си кажат всичко - все пак това нещо е защитено с патент) можете да разберете от това видео:
          5. Фирмата е абсолютно сериозна и коректна. Имах удоволствието да се запозная със собствениците наживо миналия септември в Орландо, Флорида. Ето един репортаж и интервю с един от собствениците по CNN:
          6. Фирмата вече не е непозната и за българските медии:

Сигурен съм, че дори и три пъти по толкова информация (а аз разполагам с още доста) няма да убеди най-твърдоглавите "разбирачи", но аз с такива хора просто нямам и работа.

За всички останали ще дам няколко източника на допълнителна информация (моите лични сайтове като представител на този бизнес), а който се интересува може и да ми пише на plamen5rov@abv.bg

Благодаря ви за отделеното време!

"Не давайте бисери на прасетата!"
          Пламене освен че ни благодариш, трябва и да ни платиш за отделеното време. Явно хората са порасли и знаят че каквото и да им говорят става въпрос за пари, за техните пари.
          Само си представи, ако беше истина защо им трябваше на братята американци да се отказват от ненаситните си на петрол возила за сметка икономични такива ( да така е в момента когато горивото стига 4,3 долара за галон ).
          Защо да не я добавят рафинерий, дистрибутори и бензиностанций ( вълшебната добавка)
          Ако беше истина самия, само гражданин, след 20 януари 2009, Джордж Уокър Буш щеше да я добави за всички американци, за да увеличи шансовете на републиканците, вместо да посяга на цели държави като Ирак. И там е въпрос на пари... през петрол.
          Благодарим на Фани, че ни отвори за иновацията.
          Иначе оставам с нетърпение за теста и един безплатен съвет на Пламен - измисли някакво извинение във вид на обеснение.
          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            ЧЕкай сега! Той се подготвя за теста!
            Междувременно се появи ново нещо. Някакъв МЕРКОЛ, който намалявал 8 пъти триенето и по презумпция, горивото. (Ами да! Като дадеш пари за МЕРКОЛ, намаляваш парите за гориво...)

Здравейте, чета по темата писаното и понеже имам какво да кажа ... го пиша - та имам едим много добър приятел в провинцията, който кара военна уазка джип с 2.5 литров волгов двигател. Сложи и газ но разхода му беше 22/24 на сто, каза че си е купил преди морето от въпрсния Меркол 2 броя и е сложил в двигателя и в диференциалите и в скоростите, след което е усетил промяна в общия звук на автомобила, който не е в най добрата форма, и разхода за към морето му е паднл на 16 и се похвали че качил седемте рилски езера до най високата хижанатоварена до покрива с разход под 19 и без никакви проблеми с трансмисиите или двигателя.
            Последно редактирано от albundy; 15-10-08, 16:24.

Коментар

Тук изключително много хора карат УАЗ...

Коментар

Добре сте колеги с УАЗ-ките, благородно Ви завиждаме, свалихте разхода с 20%, така си е, случаен човек уазка не кара. Какво правим ние с Митцубишетата, дайте някой Меркол и кажета къде да го сложим, за такава икономия и в пепелника на Паджерото слагам, без това не пуша, а два литра нафта на 100 е сериозно нещо.
                Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
                  Добре сте колеги с УАЗ-ките, благородно Ви завиждаме, свалихте разхода с 20%, така си е, случаен човек уазка не кара. Какво правим ние с Митцубишетата, дайте някой Меркол и кажета къде да го сложим, за такава икономия и в пепелника на Паджерото слагам, без това не пуша, а два литра нафта на 100 е сериозно нещо.
                  Аз ще ти продам един такъв. Изработва се от дърво и се поставя под педала.

2лв.

Коментар

Приемаш ли коментар по цената и на какво дялово участие от икономията държиш , че тия от CERN май са насочили адронния колайдер LHC в протмонето ми .

Коментар

И какво ще прави тоя меркол в ЛСД диф че не ми е ясно?
                      После моят УАЗ-ик си гореше 16-19 и без разните плясканици.
                      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                        И какво ще прави тоя меркол в ЛСД диф че не ми е ясно?
                        После моят УАЗ-ик си гореше 16-19 и без разните плясканици.
                        Не знаеш ли?
                        Като подадеш газ направо вдига предница, пени си и хапе юларя ядно и гледа морно към сервиза.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

колеги какво стана с теста?
                          ако е проблем нафтата за теста аз ще я осигоря
                          каква е цената на тези таблетки? да не са по скъпи от икономисаното гориво?
                          . LRE Bulgaria.
                          RRC SE V8 91г.

Коментар

Преди година и нещо ме "зарибиха" и си купих 1 скатула - 10 бр. от тези неща. Сложих ги в резервоара на Волвото и и си реших, че върви още повече. Тогава направих пробата пълно-пълно. Спрямо предишните замервания нямаше разлика. А по-рано съм слагал от добавките на Хелиос за ди. гориво и резултат наистина имаше, но бях я предозирал на Омега 2.3 тди. Една сутрин мой познат се беше напил и изля от тази течност 1/3 от шише 0.5л. от мин. вода в резервоара и ми подари останалото, т.к. колата му била на газ, но така или иначе добавката , я бил свил от шефа си. Вървеше така здраво, че ме беше страх да дам пълна газ, че да не я скапя нещо. Двигателя на празен ход леко утихна и малко си повиши ниските обороти. Дори и при високи обороти в огледалото не се виждаше дим. Така, че вярвам в тези неща...
                            Направих и второ и трето замерване. Разлика никаква. После карах ме заедно със съпругата ми нейната кола нали беше нова и слагах хапчетата пак по същия начин. А продавача на хапчетата ме успиваше, че на нови автомобили нямало ефект, т.к. не били износени и нямало какво да се помогне. Но пак положителен ефект нямаше. Много време бях забравил за хапчетата Един пич с БМВ 525, голяма бегачка за град Т-ще и околните села, който слагал такива хапчета и някакви химий бъркал в резервоара си ме изнамери специално защото моя джип бил 4,7 V8 и ми каза, че "ще ме дръпне" и ако успее да ме мине щял да ми подари 10 хапчета от тези същите FFI които и аз пробвах. Започнах да се майтапя с него, да го питам дали вдига на задни гуми бавареца, като даде газ и т .н. т. Ако ме бие да си ги купя , но вече по 6 лв бр. /по рано бяха по 5лв./ В крайна сметка се съгласих да му направя густото и както джипа беше студен двамата дадохме газ. Знаех, че ще загубя но ме беше навил да експерементирам т.к. според него били американски и основно за бензин имали ефект.
                            Огромно ми беше учудването, че с лекота го "дръпнах", а той си замина и повече не се появи. По други хора общи познати казал, че ще ми ги прати... Така си ги и чакам някой ден. А този от когото бях взел 2-те опаковки каза, че не му вървели вече и понеже съм бил добър клиент ми подари още 1. Имам още 3 хапчета в жабката на джипа. И за бензиновия двг. ползата от файдата и нейното значение е само за продавача, ама до време, докато зариби такива кат' мен.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Какво излиза , тия хапчета би трябвало да ги продават със студена вода .

Коментар

има и друг тип "устройства за намаляване на разхода" увеличаващи прихода на търговеца http://savefuel.tradernet.bg/index.p...owse&prodid=15 но аз си мисля, че все пак най-добрия начин за намаляне на разхода е една бленда на тръбата на въздушния филтър примерно редуцираща сечението на 50 %

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X