Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Намаляване на разход гориво
Свий
X
-
До: Намаляване на разход гориво
Трайте сега, човекът има сериозен бизнес, едва ли виси пред компютъра непрекъснато.
Записвайте се за теста, а аз обещавам да организирам всичко. Ако продуктът работи, разходите ще си струват. Ако не, ... абе ще го уредим с човека. Той да се навие на измерването, другото са подробности.
мерителен съд ще вземем назаем (може да използваме метална туба)
GPS имам, както и 3/4 от форума
10л гориво са 25-27лв,
маркучи за пресвързване - 10лв,
шеги и закачки - безценни
Последно редактирано от Ясен; 12-06-08, 10:52.
Коментар
-
Бройте ме /за теста/Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТрайте сега, човекът има сериозен бизнес, едва ли виси пред компютъра непрекъснато.
Записвайте се за теста, а аз обещавам да организирам всичко. Ако продуктът работи, разходите ще си струват. Ако не, ... абе ще го уредим с човека. Той да се навие на измерването, другото са подробности.
ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Абе бъзикате се вие, ама като се окаже. че разхода пада с 50%, ченетата ви ще направята така
.
Коментар
-
Хе-хе-хе, че то ако се окаже така, кво ни пука тогава, че се вдигат цените на горивата

Аз пък, ако този тест изобщо се състои и покаже това, което твърди дистрибутора, първа ще им стана клиент

П.П. не се бутайтеее, за всички ще имааа
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Поредната.........
И как катализира точно процеса на окисление на въглеводородите
Обясненията са смешни и мъгляви
Не си правете труд да правите тест, разултатите мога да ви ги кажа още от сега
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
-
Трай сега, заложил съм каса бира, ако тестът изобщо се състои. Резултатите отделно!Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеПоредната.........
И как катализира точно процеса на окисление на въглеводородите
Обясненията са смешни и мъгляви
Не си правете труд да правите тест, разултатите мога да ви ги кажа още от сега
Коментар
-
Още миналата година в началото изпробвах тези таблетки на чисто новия автомобил на съпругата ми и не открих никава разлика в разхода на гориво, но най интересното е че откривам разлика в разхода и в работа на двигателя на автомобила зареждайки от 1 и съща петролска бензиностанция. Така че не съм сигурен дали тези таблетки все пак вършат нещо положително освен за търговеца им.
Очаквам теста и резултатите им.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
или НафталинПървоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеАбе ако с тези не става ще опитаме с таблетки нитроглицерин(макар,че като се замисля май с този дето не е на таблетки ще има по-"видим" ефект)...

- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
Пичове истината е:Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнениеили Нафталин

В ПРАЗЕН резервоар сипвате 5 литра бензин, след това се пъхва ЕДНО хапче ВИАГРА... ефекта е невероятен, бензина си уголемява обема около 5 пъти

LZ1RED
Коментар
-
Скъпо. Едно хапче докарва 20л допълнителен бензин, ама той изчезва в най-добър случай след около час.Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеПичове истината е:
В ПРАЗЕН резервоар сипвате 5 литра бензин, след това се пъхва ЕДНО хапче ВИАГРА... ефекта е невероятен, бензина си уголемява обема около 5 пъти

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар