Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест срещу цените на горивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Протест срещу цените на горивата

Валентин Златев директно е показал на управляващите на страната, че ще ги смачка, ако те не се справят с министър Трайков
    Едно такова смачкване ще е много интересно, а може би и полезно..

Ама след това ще стане още по-интересно...

Ще видим кой ще води делегацията, де - скоро, при това...

Коментар

Пак журналистически глупости. Трябва да е ефектно, за да се продава. Трудно се смачква държава от частна фирма, независимо кой стои зад нея.
      Аз се интересувам от друго: Мораториум върху цените. В момента има спад върху цената. Мораториумът не важал при падане на цените, значи ще има спад при продажба на дребно. Ако започне пак да се качва, според мораториума не трябва да има отражение. Хубаво, ама докога? Някой разбра ли нещо? Защото аз не!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Някой разбра ли нещо? Защото аз не!
        Един месец те могат да продават на каквито си искат цени, защото тъкмо им намалиха задължителния резерв с 20-30 дни. Пролича си веднага - бензинът почна да мирише на терпентин. След тоя месец, никакви мораториуми няма да правят, защото няма да има с какво.

Коментар

Накъде ще тръгнат горивата след края на едностранния мораториум?
          Гледахте ли снощи "Шоуто на Слави"?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз протестирам като не купувам.Минах на колело или пеша при възможност.Я всички да спрат да купуват.Да видим колко време ще изтраят.
            Май проблемът е във високия процент от държавните вземания,високия процент печалба заложен от монополиста и съответно ниските заплати.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
              ...Я всички да спрат да купуват...
              И това вече сме го чували:
              Първоначално публикуван от един бивш...
              За бога братя, не купувайте!
              Само че, човек не винаги има особен избор. Иначе карането на велосипед в София е само едно добро пожелание, и няма изгледи скоро това да се промени.
              Последно редактирано от sparkybg; 28-04-11, 16:23.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Накъде ще тръгнат горивата след края на едностранния мораториум?
                Гледахте ли снощи "Шоуто на Слави"?
                Ми, накъде...?
                http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=8098447
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Цената на горивата не е висока. След като на концерт на фолк фурия отиват 15 000 души на стадиона,а на днешния протест има едва 500 човека,значи 3,50 лв за литър е нормално за България.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                    Цената на горивата не е висока. След като на концерт на фолк фурия отиват 15 000 души на стадиона,а на днешния протест има едва 500 човека,значи 3,50 лв за литър е нормално за България.
                    На концертите на силиконовите фурии, дето не могат да пеят, ходят само 12-18 годишни дечица. Те не са определящ фактор за потреблението на горива.
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Tия коли само безработни ли ги карат? Как може да очакват в работен ден да отидеш да протестираш?

Коментар

По-добре да отидеш на протеста, отколкото да седиш пред компа.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Обясни го на шефа ми... почти всяка седмица има някакъв протест. Почти всички ги правят в работно време.

Коментар

Ами не.

От това, че седя пред компа в работно време, аз печеля кинти, а много други хора получават подобна възможност благодарение на мен.

Ако ида на протест, кинти ще спечели В. Златев.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              ...
                              Ако ида на протест, кинти ще спечели В. Златев.
                              Ще спечели, ако не отидеш. Но това е друга тема.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                                Ще спечели, ако не отидеш. Но това е друга тема.
                                Ум не ми побира защо. А моята теза съм изложил на няколко места наоколо и засега получавам само емоционални възражения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X