Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест срещу цените на горивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Протест срещу цените на горивата

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Де да знам. Има бензиностанции продаващи до 10 стотинки надолу. На загуба ли работят?
    Къде, къде? Картите за отстъпка не се броят - всеки си има 2-3.

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Много ми е интересен отговора на въпроса -

Кои сме "ние", и кои сте "Вие"?

изтриването на въпроса също е отговор...
    Няма ние и вие. Има "ние, които си траем" и АЗ, който нямам как да си насиля акъла да се включа нито в траещите, нито най-паче в протестиращите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Къде, къде?
      Всички малки частни бензиностанции продават на по-ниски цени, като разликата достига 10ст. И в София и по провинцията. Загледай се.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Това - да. Има и известна логика - те са на много по-евтини терени, предлагат по-малко удобства (тоалетната е рядкост, осветлението е скромно) и т.н. Даже често ги ползвам такива, но поне при пропан-бутана (който ми е по-интересен) разликите в цената са до 5ст и твърде често се компенсират от неточното измерване на количеството гориво. Не вярвам с бензина нещата да са принципно различни, освен че е двойно по-скъп и съответно разликата в цените може да е по-голяма.

Коментар

Аз ще протестирам като си извадя бензиновата малолитражка и спра джипката.

Коментар

Тази тема ни е толкова нужна и полезна,колкото и омбудсмана на републиката...

Коментар

Първоначално публикуван от kastro Преглед на мнение
              Аз ще протестирам като си извадя бензиновата малолитражка и спра джипката.
              Това е и единственият смислен протест. Аз направо си купих бензинова малолитражка за целта. Само все не и идва ред да и сложа газ.

Коментар

Бусовете и камионите????
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                  Бусовете и камионите????
                  Е не може всеки да протестира, някой трябва и да работи.

Коментар

Тяхната работа ни бърка повече в джоба.
                    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                    Grand 3.1TD
                    0898 620 306 Стоян

Коментар

Условно е така. Но нищо не може да се направи по въпроса.

А казвам условно, защото това е пресилено. Поглеждаме цените на таксито и веднага виждаме, че горивото е много малка част от цената. Същото е, повече или по-малко и с другите видове транспорт.

Коментар

Помните ли думите на Иван Костов :- Кучетата си лаят ,кервана си върви! Е и сега е така
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Колега Ясен, не искам да ви обидя или засегна с нещо но може ли да ми обясните каква е ролята на модераторите в този форум - поучителна, миродавна, възпитателна или някаква друга. Много ми е приятно да съм член на форума но не и ученик на модератор.
                          Ако искате може да направите нова тема " Ролята на модераторите в форума". Това мое питане е продиктувано от чувството че в всяка тема се появява някой ваш колега и започва да налага своето мнение с което трябва да се съобразяват всички и едвали не да му пригласят.

Коментар

Да спрем да пишем в темите ли, що ли? Ролята на модераторите е описана в правилата на Форума, но освен това те имат право и да се изказват в темите. За съжаление, налага ни се и да поучаваме и възпитаваме понякога някои участници - алтернативата е много, много триене. В частност, ако някой пак се опита да организира "протест срещу цените на горивата", пак ще се опитаме да му обясним защо не може тук, а ако не вдене - ще го остраним от Форума. Повечето разбират, някои разбират само от триене.

А тежестта на мненията не е от това кой е модератор и кой - не, а от това как ги обосновава и евентуално дали е известен с това, че разбира от въпроса.

Коментар

Аз пак казвам, не ми е целта да се заяждам но ми прави впечатление /може би не само на мен/че ваши колеги са компетентни по всички въпроси от всякакъв характер и не мога да си обясня как човек може да разбира от всичко. Какво сте учили, с какво образование сте а може би с няколко или с голям житейски опит?

Коментар

Кадрите решават всичко. А модераторите тук сме подбрани, не сме кои да е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X