Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест срещу цените на горивата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Протест срещу цените на горивата

Абе и да не потрябват все тая. Ако се качи цената на петрола и то с много, нали се сещаш какво ще стане след месец?! А и резервите ще трябва да се попълват на не знам какви цени. Пак ще се окаже единствен печеливш Лукойл.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Днес във Варна бяхме два пъти повече от предният път, надявам се хората да излезат от хипнозата и да забравят партийните пристрастия, както бяхме днес на протеста, овчедушието е най-типичната българска черта в последните години, силни сме на на масата на някоя ракия и както се вижда и в по-горните постове дори модераторите са се отдали на това. Следващата стъпка ще бъде почистването на България от боклуците, сега физически, после и на по-високо ниво, не си ли помогнем сами и господ не можеУспех на всички

Коментар

На мен ми хареса надписа по колите на пловдивските протестиращи - ,, не зареждам в лукойл''. И аз се присъединявам -с джипа и камионите...

Коментар

Ето и от Бургас:

http://www.bszone.info/?p=22256

http://www.youtube.com/watch?v=5vG8HwUL3z0
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Проблемът е във високия праг на търпимост в България. Не са ни толкова високи цените на горивата - и в Европа са толкова, но там акциза е по- висок, заплатите с пъти по-големи, а цените - същите. Ако се намали акциза или ДДС върху горивата това ще има краткосрочен ефект - след 2-3 месеца ще достигнат пак европейските нива, а в хазната ще има по-малко приходи и повече печалба за производител и търговци. Според мен е безсмислено да искаме по-ниски цени на горивата, но с радост бих подкрепил искане за по-европейски заплати.

Коментар

В случая важи българската поговорка "Казвам ти дъще, сещай се снахо", управляващите да се досетят, че не горивата са ни проблема, българина се слави със своята толерантност, и мисля че това не е лошо качество, лоши са тези, които се възползват от него

Коментар

Проблемът е, че протестите са спорадични, малобройни и не добре организирани.

Проблем е, че всяко народно недоволство тутакси го яхват всякакви плужеци, алчни за власт.

Да не напомням как Костов и Бакърджиев се метнаха на барикадите преди години в края на протеста, и как изведнъж се оказаха водачи на стачката...и после естествено управляваха /окрадоха/ България.

Сега е същото...
                Изведнъж некви комуняги мобилизираха оцелелите партийни бабички за протест. И момента е удобен, идват избори, а те са сигурни, че ще ги спечелят !!!

Мартинчо Димитров и той фъфли по телевизията, дава интервюта, организира протести...

Естествено и провокатори пуснаха за да изглеждат протестите смешни...

Ай сиктир бе! Тоя народ един истински протест не може и не иска да направи!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                  Проблемът е, че протестите са спорадични, малобройни и не добре организирани.

Проблем е, че всяко народно недоволство тутакси го яхват всякакви плужеци, алчни за власт.

Да не напомням как Костов и Бакърджиев се метнаха на барикадите преди години в края на протеста, и как изведнъж се оказаха водачи на стачката...и после естествено управляваха /окрадоха/ България.

Сега е същото...
                  Изведнъж некви комуняги мобилизираха оцелелите партийни бабички за протест. И момента е удобен, идват избори, а те са сигурни, че ще ги спечелят !!!

Мартинчо Димитров и той фъфли по телевизията, дава интервюта, организира протести...

Естествено и провокатори пуснаха за да изглеждат протестите смешни...

Ай сиктир бе! Тоя народ един истински протест не може и не иска да направи!
                  Не съм съгласен с нищо по-горе и не разбрах Вие бяхте ли на протеста, не на всеки протест трябва да има кръв, вече сме в 21век

Коментар

Аз също смятам, че трябва да се намали ДДС върху някои сектори като високо интелектуалния труд и някои от основните производства. Всичко това за сметка на необосновано ниското ДДС в Туризма. За горивата - по-скоро завишен контрол върху това, което се слага по бензиностанциите. Не може един производител на вафли да го карат да пише целия състав на продукта си, а като си наливаме бензин да не знаем колко от него всъщност е МРТ, вода и кой знае още какво. При условие, че горивото идва от едно място, какво пречи да се контролира един път на изхода от рафинерията и един път на изхода от пистолета на колонката.
                    Александър

Коментар

• От: Протест срещу цените на горивата

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                      Ванка, видях те в новините по BTV с мегафона!
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

А ние в провинцията новини си нямаме! Обаче много приятно съм изненадана от това, което направиха днес пловдивските офроудъри! Заради това, че полицаите записваха номера и снимаха с камери няма да цитирам имена, но блокадата на колелото на панаира и на колелото в Тракия бяха ....нямам думи, като по филмите дет' са вика . Не, че имаше телевизии (страх ли ги е?!) но предполагам, че тук, а и във фейбук ще се появят достатъчно коментари и снимки. Браво момичета и момчета, дано нещо се промени!
                        някой ден и по-голяма джипка ...

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                          Ванка, видях те в новините по BTV с мегафона!
                          БТВ не обичат Бургас, не знам защо, но все ни режат.По Нова ТВ имаше по-обширен репортаж от Бургас.
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

• Re: Протест срещу цените на горивата

Евалата за протестите, според мен ефект като сваляне цената на горивата няма да има. Но за сметка на това имам надежда протестите да събудят повече хора, че положението в България става нетърпимо и несправедливостите които сме приели за дадености пречат на всички. Според мен проблема не е толкова в цената на горивата, защото в цяла европа са подобни. Проблема е по скоро в обедняването на народа в резултат на неадекватната политика и непрестанно ограбващите ни управляващи. Не визирам само сегашните, а и предишните правителства.
                            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                            http://www.facebook.com/JeepBG
                            LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              ...
                              Какво искаш от едно правителствено мероприятие? Да е добре организирано? Да не изглежда смешно? Да е масово?

Виж при Кадафи - вече и при него не стават масовките, а какво остава тук.

Коментар

Не мога да се начудя на тия полицаи - толкова ли много ги кефи големия данък + ДДС върху горивата? А оттам и върху всичко останало?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X