Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Глоби за паркиращите на тротоара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Глоби за паркиращите на тротоара

Нещо не разбирам. Всички се възмущаваме от съсипването на околната среда, от бракониерството, от други, очевидни, неправди...Строим чешми и заслони...А, виж, тротоарите - ами не си ги даваме. Защо се чудим на пешеходците - те не си дават платното.
    Иска ли някой да пусне анкета - "Да спираме ли по тротоарите"? Резултатът ще е интересен!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Къде ги видяха тия тротоари по 2 метра.
      По повечето улици тротоара е 1.20м.-1.70м. и улицата като е тясна как да остави шофьора 2 метра.
      Горби е прав, "...далавера, далавера - всичко е алъш вериш...".

Днес в синята зона паркирам с SMS, отивам след 30 минути при колата и онзи с елечето ми вика, че не съм платил.
      Показвам му SMS-а и потвърждението от тяхната система, той пък ми показва неговия терминал и наистина излизаше, че не съм платил.
      Почнахме едни обяснения за кирилица и латиница.
      Винаги пускам номера на латиница SA xxxx, и винаги си е било платено. Не и този път обаче. За малко да отнеса глобата.
      Последно редактирано от rumbata; 19-03-08, 19:04.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
        Къде ги видяха тия тротоари по 2 метра.
        По повечето улици тротоара е 1.20м.-1.70м. и улицата като е тясна как да остави шофьора 2 метра.
        Горби е прав, "...далавера, далавера - всичко е алъш вериш...".

Днес в синята зона паркирам с SMS, отивам след 30 минути при колата и онзи с елечето ми вика, че не съм платил.
        Показвам му SMS-а и потвърждението от тяхната система, той пък ми показва неговия терминал и наистина излизаше, че не съм платил.
        Почнахме едни обяснения за кирилица и латиница.
        Винаги пускам номера на латиница SA xxxx, и винаги си е било платено. Не и този път обаче. За малко да отнеса глобата.

А къде пише, че тротоарите са паркоместа? То по тази логика хайде и пешеходците да се разхождат по платната на Сливница, бул. България или Цариградско шосе.

Шофьорите не са виновни, че няма парко -места но и пешеходците не са в джунглата да се провират покрай предни калници, които избърсват.

А колко възрастни хора минават на ден май на никой не му пука , нали не е той.

Ако не ни влече правилника за движение по пътищата, хайде поне да не бъдем тотални егоисти и да помислим спирайки някъде с какво пречим?

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
          А къде пише, че тротоарите са паркоместа? То по тази логика хайде и пешеходците да се разхождат по платната на Сливница, бул. България или Цариградско шосе.
          Ам те се разхождат . Айде на Цариградското сложиха ограждения, които си съперничат с Берлинската стена и поспряха, но по другите продължават...

В интерес на истината, ако паркирам на тротоара(спирането не го броя, защото докато съм в колата мога да мръдна веднага при нужда) гледам да оставям достатъчно място да мине детска колечка... ама по цели 2 метра широки колички още не съм виждал .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X